Известие

Collapse
No announcement yet.

Няма ли да се спре вече?!?!?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Венци, аз разбирам позицията ти. И тя има логика.
    По-малко реклами, но на по-сериозни продавачи, на по-високи цени....реално постъпилите пари ще са пак толкова или повече, но с по-малко реклами!!! Това си е така.
    (Дадох инфо, просто защото донякъде знам положението какво е и то просто се изпълнява, защото няма друго решение.)

С по-малко рекламодатели пък и ползата за тях ще е повече.
    И така се облекчава Форума, а реално се събират същите или повече пари с по-малко на брой обяви.

Това си е опция. Има и други опции. Ако се приеме от УС или ОС, може всякак да стане. Само трябва да се случи веднъж поне едно от двете....

Единственото, което сега може да се приеме като решение е най-много да се замрази приемането на нови платени обяви......това може и да се пусне за гласуване в членския, незнам....
    Друго решение Глобалните не могат да вземат, защото те сега изпълняват последното "нормално" подадено им решение от края на 2007г. То е само валидното.

Тези неща си е напълно нормално да се дискутират и винаги подлежат на промяна. В дискусиите и предложенията се намира често по-доброто решение.
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Точно това ми е мисълта

А с темата исках най-вече да се замрази дейноста в продава И мисля че постигнах целта си Предполагам и Pinky е на моето мнение и ще го обсъдят с модераторите

Благодаря за отговорите и смятам че всичко ще се нареди в най-скоро време
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

Замразяване, за сега, няма да има. В момента тече гласуване в административния раздел дали да се отделят в друг раздел платилите. В момента има един глас за и един против от общо 5 имащи право на глас. Ще пиша тук, когато/ако има решение.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
          ОК, на ОС предложи каквото смяташ за нужно.
          не на ОС, а когато се обсъжда дневния му ред
          може да се помисли върху по-обща точка, (която евентуално да се детайлизира в няколко пункта) за вземане на решения, касаещи форума.
          отделен е въпросът, че по този повод трябва да се начертаят ясни отношения с Григор.
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Да ранобудниче права си

Тази сутрин си прочетох постовете и видях, че малко наистина съм попресилил нещата... Ако някой колега модератор се е почувствал засегнат от писането ми нека приеме моите извинения
            by RUBIG service

Comment

Реших да пиша тук като човек, който рекламира в интернет и по-специално в авто форуми. По другите авто форуми и сайтове има опции за банер, цените за платени съобщения на места са по-ниски, на места доста по-високи, т.е. може да се помисли по този въпрос. Същевременно обаче посещаемостта на форумите и броя членове е по-голям (това гледам аз - брой членове), т.е. имаш стимул да рекламираш там (нямам предвид по-ниската цена, 10-15лв. на месец нищо не е) членовете за разлика от обикновенния потребител четът и разглеждат подробно. До този момент за мен не представлява интерес да рекламирам тук. Замислете се защо. В някои форуми платените обяви не са в подраздел на продава, а в отделна тема над продава, купува, защо ли? Много просто - голяма част от посетителите на форумите въобще не влизат в раздел продава. И защо си мислите, че някой непременно иска да зобогатее от форума било като член ползващ отстъпки, било като фирма даваща отстъпки или фирма искаща да рекламира или като човек изпълняващ ролята на касиер или част от УС. Осъзнайте се в това отношение най-накрая. На фона на други форуми тук сме една плюнка макар наистина да сме се разрастнали. По принцип съм съгласен, че платените теми в продава вече са много и трябва да се отделят. Така не е добре нито за рекламодателите нито за потребителите.
              Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
              Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
              Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
              Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=15
                В на БМВ форума в раздела продава преброих 44 важни теми, така че и там го има този проблем

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                  http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=15
                  В на БМВ форума в раздела продава преброих 44 важни теми, така че и там го има този проблем
                  Но раздел продава там е с 72 теми
                  0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                    Но раздел продава там е с 72 теми
                    Там май във всеки раздел темите на страница са 72. Сигурно и тук може така да стане

Comment

"Защо ли?" винаги била всесилна и необорима аргументация

И изобщо, Радо, направил ли си си труда да огледаш нещата, преди да пишеш? В нашия форум, "Продава" е най-популярният раздел, с най-много посетители. Повече дори от "Общи приказки", барабар с новите подраздели.

Проблем е, че има все повече хора, които искат да рекламират и действително стават в повече важните теми, което вече започва да води до по-малко посетители там. Промяна трябва да се направи, но не и без съгласието на платилите.
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

И все пак дори да се увеличи видимоста на страница продава нека да не се пускат повече теми...

Ако се пуснат повече всички ще загубят...Погледнете БМВ форума някой от вас прочел ли е всички 50 заглавия? Та само като погледна и изобщо няма да се занимавам да прочитам какво пише и т.н..

Това естествено си е мое мнение...Някой може да го кефи да гледа 1 страница реклама и 10 обяви на потребители

Решенията според мен:
                        1. Темите да са в отделен раздел
                        2. Да се премахнат 2-3 теми и подателите им да си получат парите.
                        3. Увеличение на таксите(заедно с другите предложения )
                        4. ДОбавяне на още 2-3 теми МАКСИМУМ и увеличаване на възможността на първа страница да се визуализират повече теми.

Конкретен пример:
                        12-14 теми с комерсиална цел и
                        35-40 теми на обикновенни потребители на първа страница

Въпрос на избор
                        by RUBIG service

Comment

Приеми, че не знаеш какво трябва да се направи. Не е въпрос на едно ултимативно добро решение, въпросът е комплексен. Ще се дискутира, ще се помисли и ще се вземе решение.
                          Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                            Решенията според мен:
                            1. Темите да са в отделен раздел
                            2. Да се премахнат 2-3 теми и подателите им да си получат парите.
                            3. Увеличение на таксите(заедно с другите предложения )
                            4. ДОбавяне на още 2-3 теми МАКСИМУМ и увеличаване на възможността на първа страница да се визуализират повече теми.

Конкретен пример:
                            12-14 теми с комерсиална цел и
                            35-40 теми на обикновенни потребители на първа страница

Въпрос на избор
                            1. Съгласен съм, но да не е подраздел на продава, а отделен раздел "платени обяви" или нещо такова
                            2. Не - това не е редно, а и защо клуба да се лишава от средства
                            3. Съгласен, но увеличението да не е умопомръчително

Помислете за възможност за банер.
                            Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                            Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                            Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                            Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Венци знам, че може да ти е малко кофти, но постави се на местата на тези дето си плащат, ако ти имаш платена тема пак ли ще си на същото мнение, за мен бмв форума е най-стария и сплотен, и има повече посещение, но там е същото положение и страницата е по-дълга (не знам това може ли да се случи и при нас) 43 платени теми, пак ще кажа вдигането на цените не е решение, нека повече хора да рекламират, това за мен е в помощ на всички, в бмв, АУДИ за 6м. е 100лв.

За мен решение е да направете страницата по-дълга или разделете продава на 2 отделни теми, автомобили и всичко друго

Аз се радвам да се рекламира, така и на мен, ако ми е нужно нещо много по-лесно стигам до него

Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
                              По другите авто форуми и сайтове има опции за банер, цените за платени съобщения на места са по-ниски, на места доста по-високи, .
                              Интересно ми е колега къде са по-високи???
                              Last edited by raiders; d.m.y г., 12:19.
                              sigpic
                              ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                              0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от Gligan Покажи съобщение
                                1. Съгласен съм, но да не е подраздел на продава, а отделен раздел "платени обяви" или нещо такова
                                2. Не - това не е редно, а и защо клуба да се лишава от средства
                                3. Съгласен, но увеличението да не е умопомръчително

Помислете за възможност за банер.
                                1. И идваш да рекламираш? Това искам да знам, мнението на (потенциалните) рекламодатели.
                                2. Тип дай да прецакаме някого заради идеята.
                                3. По-скоро, като за начало, едното от двете - или преместване в отделен раздел, или вдигане на тарифата.

Съгласен за банер, но трябва да има легитимен УС, за да се вземе решение.
                                Roosevelt

Comment

Working...
                                X