If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що ме караш сега да:
1. почвам яко офтопик;
2. ти анализирам сорса (най-гадното занимание за един програмист)
3. давам списък с базови стандарти/RFC, на които творческата самодейност Firefox не отговаря? (което не променя факта, че е все пак най-поносимият алтернативен браузър, както са забелязали вече огромна маса потребители)...?
с търтея нема излизане на глава, това доста хора го знаят, така че мани го да си приказва
на него сериозните технически основания нищо не му говорят, затова говори квото е чел тук таме хихик
Aбе не знам за вас ама и при мен го има този гнъсен проблем. За да успокоя търтея позвам , ИЕ, фирефох , макстон и нетскейп
. Тъкмо не бях влизал цели 2 дена и съм се нато4ил да 4етаааааа ама много неща и кво ???
вси4ко ми се марктира като про4етено. А куукъита съм триллл и шак ще трия ама не помага
Aбе не знам за вас ама и при мен го има този гнъсен проблем. За да успокоя търтея позвам , ИЕ, фирефох , макстон и нетскейп
. Тъкмо не бях влизал цели 2 дена и съм се нато4ил да 4етаааааа ама много неща и кво ???
вси4ко ми се марктира като про4етено. А куукъита съм триллл и шак ще трия ама не помага
Ммм.., то тва не се ли помни баш от кукитата?
В по-умните софтуери на форумите това инфо се помни в базата данни за всеки потребител и трудно може да се обърка тая работа.
‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части
В по-умните софтуери на форумите това инфо се помни в базата данни за всеки потребител и трудно може да се обърка тая работа.
Айде още един...
В тъпите, умните и още по-умните форуми данните на потребителя се пазят все в базата... кукито се ползва само за да... !@^%36%$
...бе кво се занимавам и аз с глупости, учителските заплати не струват , нито пък му е тук мястото, пък и всичко това го пише в нета...
Айде още един...
В тъпите, умните и още по-умните форуми данните на потребителя се пазят все в базата... кукито се ползва само за да... !@^%36%$
...бе кво се занимавам и аз с глупости, учителските заплати не струват , нито пък му е тук мястото, пък и всичко това го пише в нета...
щом казваш.
в базата данни на този форум не съм виждал тази екстра.
а в други можеш и да указваш за колко дни да пази това инфо.
кат гледам прихванал си graphilla синдрома в начина на изказване.
‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части
Днес сутринта влизането пак се нае*а. Отварям форума - не се логвам. Пиша си паролата - пак не се логвам. Пиша втори път - влизам и всички теми са прочетени.
Comment