Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос касаещ подписа...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос касаещ подписа...

Имам едно въпросче да отправя към вас.Скоро сменях подписа и забелязах,че на места липсва,а на други се появява.Забелязах,че и на други юзери е така. Та,любитно ми е на какво се дължи явлението и има ли нещо нормално/анормално в това

Благодаря предварително.
    '99 156 1.9 JTD SP3

Ами, колега ако си си сложил картинката с подписа на някой сървър който потребителите не могат да виждат е така. Аз например не виждам нищо на бол.бг. Все пак за да видиш нечии подпис трябва да можеш да достъпиш машината където се намира.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ясно,но въпросът е,че аз виждам собствения си подпис на някои теми,а на други не.Тук не мога да си намеря обясниние
      Иначе съм си мислил това с различните сървъри и забелязах,че по-добре подписа да ти се намира на някой "местен" сървър,а най добре в архивите на CARB...,но това е друга тема.
      Мерси за отговора все пак
      '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

също така при пускането на самото мнение може да селектираш да ти положи ли подписа или не
        беше прието в някой форуми да се избягва слагането на подписи

също така при смяна на аватара се сменя на всички те ти мнения, доката подписа се сменя на мненията пуснати след смяна на подписа
        така че ако си изтрил старият подпис от сървъра на който е бил е нормално вече да не се вижда

та такива ми ти работи

Comment

Първоначално публикувано от гост
          също така при пускането на самото мнение може да селектираш да ти положи ли подписа или не

също така при смяна на аватара се сменя на всички те ти мнения, доката подписа се сменя на мненията пуснати след смяна на подписа
          така че ако си изтрил старият подпис от сървъра на който е бил е нормално вече да не се вижда

та такива ми ти работи
          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

та такива ми ти работи
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

'99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Working...
              X