Известие

Collapse
No announcement yet.

пишем ли правилно?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• пишем ли правилно?

идеята ми е ако може да се сложи нещо като ауто- коректор,който да поправя грешките че ми писна от малоумници... имаше и други колеги писали по въпроса но глас в пустиня.... не става дума за правописни грешки свързани с грешно натиснат бутон на калвиатурата следствие бързане а наистина резултат от неграмотност.... благодаря предварително....
    '97 155 1.8 16V
    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
    the cost of living is dying...everybody pays...
    sigpic

Подкрепям, също ако може и някоя друга запетайка да се появява автоматично...

Comment

Аз абсолютно подкрепям, дори да се води статистика кой е най-неграмотен,за назидание един вид.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
        идеята ми е ако може да се сложи нещо като ауто- коректор,който да поправя грешките че ми писна от малоумници... имаше и други колеги писали по въпроса но глас в пустиня.... не става дума за правописни грешки свързани с грешно натиснат бутон на калвиатурата следствие бързане а наистина резултат от неграмотност.... благодаря предварително....
        Да разнищим първо теб, а?
        156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
        Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
          Подкрепям! То вярно, че е форум, а не списание, но явната неграмотност дразни. Особено пък, когато е масова. Ако може да се сложи коректор на форума ще е супер. Пък и ще помогне на некой колеги да си управат правопиза.
          2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
            Да разнищим първо теб, а?
            нямаш грижи........
            '97 155 1.8 16V
            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
            the cost of living is dying...everybody pays...
            sigpic

Comment

Аз направо се изумявам как може да има хора които не знаят кога се пише В или ВЪВ , С или СЪС ,коИто и коЙто
              и още много примери,жалко е ....

АЗ СЪМ 100%-тово ЗА ! !! !
              Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
              sigpic

Comment

В Мозила има достатъчно добър коректор

Comment

Working...
                X