Така,нека има 1 тема в която да се оценяват модераторите според работата им,защото е ясно че има уплаквания от тях а след като някой се уплаче бива наказан затова.Интересна е темата за репутацията на потребителите в темата на Шокса за "Коректни копувачи/продавачи" нека в първия пост има скала с "+" и "-" срещу имената и когато се достигне определен брой отрицателна репутация да следва "Уволнение" естествено с гласуването и да има обяснение защо е гласувано с съответния знак.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Оцени модератора.
Collapse
X
-
И някой като ти влезе в поста да драска с червената химикалка реплики, че и некомпетентен, че и без да е ясно кой е? На кой да пишем плюсчета и минусчетаПресен случай!
Минуса иначе веднага щях да му го лепна,ако имаше такава възможност щото много ме издразни.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
И все пак според теб колко потребители ще дадат положителна оценка за работата на модератор който ги е наказал за това че са нарушили правилата на форума?
Работата на модератора е такава, че много често поражда недоволство и противно на очакванията ти модератора с най-лошата репутация получена от потребители да бъде най-високо оценен от мод екипа.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеИ все пак според теб колко потребители ще дадат положителна оценка за работата на модератор който ги е наказал за това че са нарушили правилата на форума?
Работата на модератора е такава, че много често поражда недоволство и противно на очакванията ти модератора с най-лошата репутация получена от потребители да бъде най-високо оценен от мод екипа.Last edited by code; d.m.y г., 21:47.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеСъгласен съм с pr_00f тука съм видял какви ли не шамандури, трябва си някакъв контрол, но модератора според мен трябва да взема отношение в дадена тема със собствения си пост, а не да цвъка моя с анонимни "смешки" В края на краищата, е твърде възможно и да греши, както всеки греши понякога, включвам и себе си тука в това число!Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеСмешките не са анонимни. Отдолу си пише: "Последно редактирано от Едикойси"това беше много оригинално, сигурно е някакъв шуменски хумор или модераторски, още ме боли корема. Ще се смеем няма как, че иначе БАН!
Ще отидем в отбора на ония другите, дето знаят за какво става въпрос!! Еми добре си пописвах тука, ама щом се налага. Те последните дни натам си вървят нещата.
Лека нощ на всички и бъдете хора с позиция! На бялото черно няма да кажа, по никаква причина!!Last edited by code; d.m.y г., 22:08.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеИ все пак според теб колко потребители ще дадат положителна оценка за работата на модератор който ги е наказал за това че са нарушили правилата на форума?
Работата на модератора е такава, че много често поражда недоволство и противно на очакванията ти модератора с най-лошата репутация получена от потребители да бъде най-високо оценен от мод екипа.0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениетова беше много оригинално, сигурно е някакъв шуменски хумор или модераторски, още ме боли корема. Ще се смеем няма как, че иначе БАН!
Ще отидем в отбора на ония другите, дето знаят за какво става въпрос!! Еми добре си пописвах тука, ама щом се налага. Те последните дни натам си вървят нещата.
Лека нощ на всички и бъдете хора с позиция! На бялото черно няма да кажа, по никаква причина!!
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...0%E0%E2&page=2
Тук си пише обаче кой ти е цапал постчето. Ако става въпрос за друго нека и аз да вляза в отбора на тия дето знаят, моля. Или той е само за "ония другите"?Last edited by Old Fox; d.m.y г., 22:48.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
По скоро ми напомня за "Парламентарен контрол".Всеки ще може да се оплаче,ама никой няма да слуша.Накрая в общия хаос вече никой няма да знае за какво иде реч!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщениеТова инициатива под наслов "Да си го върнем на колегата модератор" ли е или какво!?
Работата, която вършат модераторите е неблагодарна.
Както всички потребители и те грешат - нищо човешко не им е чуждо, но когато става въпрос за системни грешки нещата са други.
Може някой да изпада в крайности в някакъв момент, но си личи "човекът".
И обратното - някой от тях постоянно се опитва да бъде "моралист" и не се усеща, че е перманентно смешен.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment