Известие

Collapse
No announcement yet.

Оцени модератора.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Оцени модератора.

Така,нека има 1 тема в която да се оценяват модераторите според работата им,защото е ясно че има уплаквания от тях а след като някой се уплаче бива наказан затова.Интересна е темата за репутацията на потребителите в темата на Шокса за "Коректни копувачи/продавачи" нека в първия пост има скала с "+" и "-" срещу имената и когато се достигне определен брой отрицателна репутация да следва "Уволнение" естествено с гласуването и да има обяснение защо е гласувано с съответния знак.
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

аз съм за, що па да няма
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

И някой като ти влезе в поста да драска с червената химикалка реплики, че и некомпетентен, че и без да е ясно кой е? На кой да пишем плюсчета и минусчета Пресен случай! Минуса иначе веднага щях да му го лепна,ако имаше такава възможност щото много ме издразни.
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

И все пак според теб колко потребители ще дадат положителна оценка за работата на модератор който ги е наказал за това че са нарушили правилата на форума?

Работата на модератора е такава, че много често поражда недоволство и противно на очакванията ти модератора с най-лошата репутация получена от потребители да бъде най-високо оценен от мод екипа.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
          И все пак според теб колко потребители ще дадат положителна оценка за работата на модератор който ги е наказал за това че са нарушили правилата на форума?

Работата на модератора е такава, че много често поражда недоволство и противно на очакванията ти модератора с най-лошата репутация получена от потребители да бъде най-високо оценен от мод екипа.
          Съгласен съм с pr_00f тука съм видял какви ли не шамандури, трябва си някакъв контрол, но модератора според мен трябва да взема отношение в дадена тема със собствения си пост, а не да цвъка моя с анонимни "смешки" В края на краищата, е твърде възможно и да греши, както всеки греши понякога, включвам и себе си тука в това число!
          Last edited by code; d.m.y г., 21:47.
          sigpic

Comment

Добре де, нека да оставим идеята да се ... развие, пък квото сабя покаже ...
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Смешките не са анонимни. Отдолу си пише: "Последно редактирано от Едикойси"
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                Съгласен съм с pr_00f тука съм видял какви ли не шамандури, трябва си някакъв контрол, но модератора според мен трябва да взема отношение в дадена тема със собствения си пост, а не да цвъка моя с анонимни "смешки" В края на краищата, е твърде възможно и да греши, както всеки греши понякога, включвам и себе си тука в това число!
                Значи това е идеята,че не е изпипана до край така е.Това със анонимните редакций на постовете по принцип е глупова и според мен трябва да си пише кой го е поправил.Другото което е,това че никой няма да сложи + на мод. не е така,не един път съм молил модове да ми разчистят някоя тема или за нещо друго и тогава на драго сърце бих му ъпнал репутацията,а затова че всеки ще слага минуси за щяло и нещяло,също написах в първия пост че когато някоя слага - или + също да напише защо го прави,и когато и другите потребители го видят ще стане дискусия и мнозинството ще спечели не е ли така ?Аз лично искам да има място на което да си изказвам недоволството от някой неща и съответно да има тесла и за хората с права!
                Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                  Смешките не са анонимни. Отдолу си пише: "Последно редактирано от Едикойси"
                  това беше много оригинално, сигурно е някакъв шуменски хумор или модераторски, още ме боли корема. Ще се смеем няма как, че иначе БАН! Ще отидем в отбора на ония другите, дето знаят за какво става въпрос!! Еми добре си пописвах тука, ама щом се налага. Те последните дни натам си вървят нещата.
                  Лека нощ на всички и бъдете хора с позиция! На бялото черно няма да кажа, по никаква причина!!
                  Last edited by code; d.m.y г., 22:08.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение

Ми аз бих дал на повечето положителна оценка макар и да имам наказание без предупреждение за това.
                    0888515205

Comment

Аре стига сте спорили! Пишете + или - и тва е....аиде и Аз да се отбележа.

+ pr_00f

B&B Racing | bb-racingteam.com
                      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        това беше много оригинално, сигурно е някакъв шуменски хумор или модераторски, още ме боли корема. Ще се смеем няма как, че иначе БАН! Ще отидем в отбора на ония другите, дето знаят за какво става въпрос!! Еми добре си пописвах тука, ама щом се налага. Те последните дни натам си вървят нещата.
                        Лека нощ на всички и бъдете хора с позиция! На бялото черно няма да кажа, по никаква причина!!
                        Радвам се че те забавлявам. Просветли ме пор фавор за какви анонимни смешки става въпрос. Според мен визираш тази тема:
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showt...0%E0%E2&page=2
                        Тук си пише обаче кой ти е цапал постчето. Ако става въпрос за друго нека и аз да вляза в отбора на тия дето знаят, моля. Или той е само за "ония другите"?
                        Last edited by Old Fox; d.m.y г., 22:48.
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Това инициатива под наслов "Да си го върнем на колегата модератор" ли е или какво!?
                          1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                          и делта

Comment

По скоро ми напомня за "Парламентарен контрол".Всеки ще може да се оплаче,ама никой няма да слуша.Накрая в общия хаос вече никой няма да знае за какво иде реч!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
                              Това инициатива под наслов "Да си го върнем на колегата модератор" ли е или какво!?
                              Не е така !
                              Работата, която вършат модераторите е неблагодарна.
                              Както всички потребители и те грешат - нищо човешко не им е чуждо, но когато става въпрос за системни грешки нещата са други.
                              Може някой да изпада в крайности в някакъв момент, но си личи "човекът".
                              И обратното - някой от тях постоянно се опитва да бъде "моралист" и не се усеща, че е перманентно смешен.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Working...
                              X