If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Във всички автофоруми има банери.В някои са разделени на две и има и под темите,но никъде не се появява посредата на разделите.На мен ми се наложи да въртя страницата на горе на долу за да мога да си отворя темата за която съм си платил,все пак.Нека си седи отгоре,ама посредата....много меко казано е неудобно.
понеже аз и моите колеги сме правили банера и самата промоционална кампания на Александър Aуто, бих искал да се извиня на всички, които са се почувствали подразнени или зле!
Банерът вече е сменен с по-малък размер и е пипнат внимателно от дизайнерите, за да не пречи вече на менютата "Търсене" и "Бързи линкове". Ще се убедите сами в положителната промяна.
Благодаря за коментарите и предложенията на всички - виждате, че като има разбирателство, бързо се намира решение.
Надявам се повече от вас да се възползват от промоцията, защото си заслужава!
Благодаря за предприетите мерки... Сега е доста по добре
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Ако някой ползва различна тема/скин от тази по подразбиране, то все още не вижда банера.
Но скоро и там.
Кратко ще кажа личното си мнение, въпреки, че нямам отношение към рекламите в момента директно.
Те идват от агенция и дано работим добре с хората.
Всички форуми имат реклами. В пъти повече от нашия.
Горе 5 долу 5, между темите...навсякъде....
Ясно е, че се прави проблем сега по съвсем друга причина, но няма да коментирам...
Последно.
Аз лично ще предложа на гласуване да инсталираме плъгин за контрол дали се използват средства за блокиране на рекламите. Това се проверява лесно, защото се пуска чек сума дали при рикеуст на поредица страници (четене из форума) винаги не се зарежда само рекламата/нейният файл.
Освен ако е през мобилно устройство, където се пести трафик, но това се чеква лесно и се вижда.
При ползването на такива средства да има санкции. Намалена скорост на зареждане към потребителя, ограничения до 1 пост на ден и всичко нормално, което се ползва.
Другия вариант е да се плаща през смс, опцията да не излизат реклами на даден потребител.
Избягвайки рекламите (а това е статистика, която рекламодателя има право да получи) един или друг потребител ощетява форума, защото пада % на таргета и рекламата ше струва по-евтино ако се вижда от малко хора.
Трябва да се научим, че ако ползваме нещо безплатно, то вместо нас за това ни удоволствие плаща някой друг!!!
Никой не е задължен или накаран на сила да ползва форума.
Забележката за размера е уместна и добра. Редно е да е по-малък банера.
Така ще могат да влязат 2 банера сега един до друг
...
Аз лично ще предложа на гласуване да инсталираме плъгин за контрол дали се използват средства за блокиране на рекламите. Това се проверява лесно, защото се пуска чек сума дали при рикеуст на поредица страници (четене из форума) винаги не се зарежда само рекламата/нейният файл...
Мисля че това не е добра идея, защото ми звучи като ограничаване на свободата. Аз не искам да гледам каквито и да е флашове, които аз не съм избрал, затова използвам от много отдавна флашблока. Ако искам да видя нещо, си щракам върху "Ф"-а и то ми се показва. Мисля, че ако някой тръгне да ме ограничава откъм скорост или нещо подобно, предполагам, че просто ще спра да посещавам ограничаващото ме място. Също както когато гледам телевизия и пуснат реклама, просто превключвам канала и понякога забравям да се върна на стария...
Дори и сайтовете за онлайн търговия, които имат жизненоважна необходимост от всякаква реклама не предприемат такива мерки.
Comment