Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо Купува/продава е невидим за нерегистрирани потребители

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Защо Купува/продава е невидим за нерегистрирани потребители

Въпрос към модераторите на форума, който искам да се счита и като "Ъп" на обявата!

Защо секция "Купува/Продава" е видима само за регистрирани потребители, а не е видима за всеки останал посетител (гост) на форума?

Питам защото по принцип във всеки нормален форум тази секция е видима за всички негови посетители, без значение дали са регистрирани или не. Понякога е доста досадно да те карат да правиш нещо, което ти не мислиш за нужно, какъвто според мен е случая в този форум. Мен лично не ме дразни факта, че трябва да си направя регистрация за да публикувам обява... но определено ме дразни това, че всеки път когато искам да видя как вървят темите в раздела, трябва на ново и на ново да влизам с потребителското си име и парола, а не мога просто да си отворя форума, да посоча на раздела и да видя за какво става въпрос.
    Да не говорим, че по този начин (когато раздела е скрит за посетителите на форума които не са регистрирани) хората просто няма как да разберат, че такъв раздел съществува изобщо. И в крайна сметка какво се получава - само колегите от форма знаят, че тук се продават автомобили и части за тях, а за всички останали гости които не са сметнали за нужно да се регистрират, това си е просто форум в който некви пичове си говорят за Алфи
    BMW E39 528i

Местя този въпрос в правилния раздел.
    Ще отговоря на втората част.
    Не е нужно да се регистираш всеки път като влизаш във форума. При въвеждането на паролата цъкаш "запомни ме" или "remember this password" и се вписваш автоматично. Не е сложно.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
      Не е нужно да се регистираш всеки път като влизаш във форума. При въвеждането на паролата цъкаш "запомни ме" или "remember this password" и се вписваш автоматично. Не е сложно.
      Тук май нещо не си разбрахте въпроса и отговора.

Comment

Приеми го, че разделите 'продава/купува' са екстра към този 'ненормален форум'. Регистрацията е безплатна, не боли и става за секунди. Не виждам реална причина някой да не иска да си влиза регистриран във форума, след като си има акаунт.
        Освен това, доколкото знам, идеята за това нерегистрираните потребители да не виждат някои раздели има общо и с генерирания трафик. Както, например, в някои форуми настройките не позволяват на нерегистрирани потребители да виждат изображения
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
          Питам защото по принцип във всеки нормален форум тази секция е видима за всички негови посетители, без значение дали са регистрирани или не. Понякога е доста досадно да те карат да правиш нещо, което ти не мислиш за нужно, какъвто според мен е случая в този форум. Мен лично не ме дразни факта, че трябва да си направя регистрация за да публикувам обява... но определено ме дразни това, че всеки път когато искам да видя как вървят темите в раздела, трябва на ново и на ново да влизам с потребителското си име и парола, а не мога просто да си отворя форума,
          Колега, живота е пълен с досадни и дразнещи неща......мен ми е много досадно че колата ми не вдига поне 300кмч, досадно ми е да работя понякога когато ме мързи, дразня се когато карам и жената да ми говори повече отколкото трябва, досадно ми е да ми досаждат с глупости, досадно ми е че платената ми обява не се вижда от сички нерегнати и прочее(може и да се вижда де, но ми е все тая).......досадно ми е и да се регвам някъде за да ползвам някаква екстра......но когато екстрата си заслужава то аз се регвам и песен пея даже.......всичко е въпрос на желание, и интереси - тук форума е по желание, ако искаш влизаш, ако искаш не - наскоро имах за продаване джантари за японска кола, регнах се в Хонда форума да си пусна обявата, и гледам че за да мога да си я пусна ми трябват поне 50 мнения - казах си че могат да се факат с тая си политика, и помолих едно аверче хондажииче да ми я пусне, и дори и не съм припалвам там повече.......ма ти си имал нещо да видиш тука, и не можело така - ми ако не ти харесва не влизай - все едно някой да звънне у вас и да изкаже претенции че нямаш дистанционно отваряне и си го държал дълго време навън.....
          И на мен маса неща тука не ми харесват, но дрема от доста време по доста форуми и поне на елементарни неща съм се научил.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Колега нямам нищо против, че си преместил въпроса ми в правилния раздел, ама поне един ред да беше драснал в темата ми, че си го сторил това нещо, а не да се чудя дали въпроса ми е изтрит или какво и да е там.

Не е нужно да се регистираш всеки път като влизаш във форума.
            Не помня да съм казвал, че трябва всеки път да се регистрирам когато влизам.

При въвеждането на паролата цъкаш "запомни ме" или "remember this password" и се вписваш автоматично. Не е сложно.
            Разбира се, че не е сложно... отегчително е.
            BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
              Приеми го, че разделите 'продава/купува' са екстра към този 'ненормален форум'. Регистрацията е безплатна, не боли и става за секунди. Не виждам реална причина някой да не иска да си влиза регистриран във форума, след като си има акаунт.
              Разбира се, че не боли и тн., но все пак всеки си има собствено виждане по въпроса.

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
              Освен това, доколкото знам, идеята за това нерегистрираните потребители да не виждат някои раздели има общо и с генерирания трафик. Както, например, в някои форуми настройките не позволяват на нерегистрирани потребители да виждат изображения
              Момента с трафика и импресиите (респективно рекламирането) в сайтовете ми е повече от ясен. Все пак и хората които са създали сайта и форума трябва да се хранят - глупаво е да работиш за слава. Просто се учудих защо точно този раздел и толкова.
              BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                ... 10 реда житейски мисли...
                Споделяме еднакво виждане колега.

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                И на мен маса неща тука не ми харесват, но дрема от доста време по доста форуми и поне на елементарни неща съм се научил.....
                И аз така дрема по форумите и аз така на елементарни неща съм се научил. Едно от тях дори е да не се дракам с колегите от дадения форум когато ми е скучно, защото просто е детско и безсмилено.
                BMW E39 528i

Comment

Момента с трафика и импресиите (респективно рекламирането) в сайтовете ми е повече от ясен. Все пак и хората които са създали сайта и форума трябва да се хранят - глупаво е да работиш за слава. Просто се учудих защо точно този раздел и толкова.
                  Явно тук сме доста глупавички, ама доста
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Колега нямам нищо против, че си преместил въпроса ми в правилния раздел, ама поне един ред да беше драснал в темата ми, че си го сторил това нещо, а не да се чудя дали въпроса ми е изтрит или какво и да е там.

Не помня да съм казвал, че трябва всеки път да се регистрирам когато влизам.

Разбира се, че не е сложно... отегчително е.
                    Не виждам какво му е отегчителното-аз влизам автоматично всеки път когато отварям форума.Между другото във всички автофоруми има екстри за регистрираните потребители-каква е според теб ще е файдата да се регистрираш,ако всичко е видимо за не регистрираните потребители?Платените обяви са видими за всички,така че ако искаш обявата ти да е видима и за не регистрираните,си плати и всичко е ок.

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                      Явно тук сме доста глупавички, ама доста
                      тъй тъй
                      BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщение
                        Не виждам какво му е отегчителното-аз влизам автоматично всеки път когато отварям форума.
                        Колега много ми е интересно дали влизаш автоматично във форума от всеки различен компютър който ползваш или само от този у вас.

Между другото във всички автофоруми има екстри за регистрираните потребители-каква е според теб ще е файдата да се регистрираш,ако всичко е видимо за не регистрираните потребители?
                        Някъде да съм споменал, че трябва всичко да се вижда, или че не трябва да има допълнителни екстри за регистрираните потребители. Въпроса ми беше конкретно "Защо точно този раздел?", съответно изказах и своето лично мнение по него. Отделно въпроса ми беше насочен към модераторите на форума, а не към членовете му!

Платените обяви са видими за всички,така че ако искаш обявата ти да е видима и за не регистрираните,си плати и всичко е ок.
                        Искам аз да си гледам обявата както и всички останали обяви без да ми се налага постоянно да влизам с потребителското си име и парола. Кое толкова не разбрахте?! Дори да си платя за моята това не решава пролема с останалите обяви нали?! Или съвета ти е всички колеги да си направят обявите платени?!

П.П. Колеги извинявам се за емоционалния тон в коментарите си. Нямам за цел нито да се дракам, нито да засягам някого, но просто срещам такива коментари от ваша страна които чак ме учудват. Ако не е нахално от моя страна бих искал да ви помоля за едно нещо, а именно: четете - мислете - пишете.
                        Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 23:25.
                        BMW E39 528i

Comment

Колега много ми е интересно дали влизаш автоматично във форума от всеки различен компютър който ползваш или само от този у вас.
                          Три у дома и два на работа - и от всичките влизам автоматично . Не виждам къф ти е проблема . Или ти предпочиташ да блуждаеш като Миндовата кучка (с извинение) и където видиш свободен кАмпУтр да чекваш к`во стаа у форумо
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Някъде да съм споменал, че трябва всичко да се вижда, или че не трябва да има допълнителни екстри за регистрираните потребители. Въпроса ми беше конкретно "Защо точно този раздел?", съответно изказах и своето лично мнение по него. Отделно въпроса ми беше насочен към модераторите на форума, а не към членовете му!

Искам аз да си гледам обявата както и всички останали обяви без да ми се налага постоянно да влизам с потребителското си име и парола. Кое толкова не разбрахте?! Дори да си платя за моята това не решава пролема с останалите обяви нали?! Или съвета ти е всички колеги да си направят обявите платени?!

П.П. Колеги извинявам се за емоционалния тон в коментарите си. Нямам за цел нито да се дракам, нито да засягам някого, но просто срещам такива коментари от ваша страна които чак ме учудват. Ако не е нахално от моя страна бих искал да ви помоля за едно нещо, а именно: четете - мислете - пишете.
                            Четем,мислим и пишем-може да си сигурен.Не си най-умния във форума.След като искаш отговор само от модераторите им пишеш на ЛС.А темите се отварят за да могат и члленовете на форума да се изкажат.От всеки компютър може да се логваш автоматично,а след като не искаш да ти е платена обявата би трябвало да няма някои екстри-хората си плащат за тях.Като всеки форум и този има свои правила или си съгласен с тях или не.

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                              Или ти предпочиташ да блуждаеш като Миндовата кучка (с извинение) и където видиш свободен кАмпУтр да чекваш к`во стаа у форумо
                              Не предпочитам, но много често ми се налага.
                              BMW E39 528i

Comment

Working...
                              X