Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се оплача от модератора MrX

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да се оплача от модератора MrX

Та пуснах тема в общич радел с линк към видео клип. Веднага ми беше изтрита темата и изпратено наказание от колегата MrX. Под предтекст, че има таква тема и че съм бил пуснал клима в две различни теми. Нещо което не е е случвало.

Питам аз къде пише? В кое правило на форума пише, че не могад а пускам линк в общия радел? За какво е тоя модератор? Не би ли било редно първо забележка да се направи, да се премести темата и да ме предупреди?

А директно наказание получавам. Аз може да съм отдавна във форума, но не следя тези чат теми и общи тематики. Не съм длъжен да знам, че във подфорум "чат" имало тема за видео клипове. Аз там не влизам ама въобще все пак.

Значи мисля, че не е справедливо така. Колко други теми има които не се бутат. Аз като пусна и веднага. Изтриват се, наказания получавам... и защо? Защото седия тука в тоя форум и се опитвам да помогна на когото и да било?

Ми тва е... българска му работа... по скоро селска му работа...

разочарован съм.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
    Та пуснах тема в общич радел с линк към видео клип. Веднага ми беше изтрита темата и изпратено наказание от колегата MrX. Под предтекст, че има таква тема и че съм бил пуснал клима в две различни теми. Нещо което не е е случвало.
    Публикуването на теми с еднакво съдържание е меко казано нежелателно. При съществуваща тема "Интересни клипове" ти отваряш нова без да се съобразиш с наличието на първата.

Питам аз къде пише? В кое правило на форума пише, че не могад а пускам линк в общия радел?
    Не е забранено да се пуска линк в раздел "Общи приказки". Но линкът ти е за определена тема.

Не би ли било редно първо забележка да се направи, да се премести темата и да ме предупреди?

А директно наказание получавам.
    Маркирано ти беше предупреждение, не наказание.

Аз може да съм отдавна във форума, но не следя тези чат теми и общи тематики. Не съм длъжен да знам, че във подфорум "чат" имало тема за видео клипове.
    Незнанието не е оправдание!

Значи мисля, че не е справедливо така. Колко други теми има които не се бутат.
    Колко други такива теми има? Дай ми пример!

разочарован съм.
    Аз също!

Comment

Моя грешка. Колегата е пуснал предупреждение, а не наказания. Не съм обърнал внимание. Моля да приеме моите извинения.

Comment

След като се уточнихте с колегата, въпрос от мен.
        Мислиш ли че е удачно да използваш подобен стил на изразяване за който и да е било във форума ?

Визирам предпоследното изречение в първото мнение по темата.

След такова изказване направо ми е чудно че колегата се е сдържал. Това че не си доволен от работата на някой модератор не означава че можеш да го обиждаш.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Сори, днес ми е лош и нервозен ден и малко не ми издържаха нервичките. Съжалявам за това.

Comment

Колега,поста ми е в стил- бий самара,та да се сеща магарето!
            Ако вместо да се оплачеш тука,си беше дал труда да пуснеш едно лично на МрХ,сигурно нещата щяха да се изяснят много лесно!

Все пак,оценявам,че не си магаре и да понасяш безропотно боя,но първо се консултирай!
            Никога не сме отказвали отговор при смислен въпрос!
            Поздрави!
            Мордохай!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

По здрав и от мене на Мrх http://clubalfaromeo.com/forum/showt...947#post595947 заслужих си наказанието. Всичките ми наказания са от тоя момък досега. , специален поздрав за Мода http://vbox7.com/play:867b459a , се така да наказваш и да си жив и здрав.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                По здрав и от мене на Мrх http://clubalfaromeo.com/forum/showt...947#post595947 заслужих си наказанието. Всичките ми наказания са от тоя момък досега. , специален поздрав за Мода http://vbox7.com/play:867b459a , се така да наказваш и да си жив и здрав.
                Клоун!

Comment

Евалата за поздрава ,мой човек си слушам си я non-stop както се вика
                  Този колега от перник изглежда доста зличък,а?
                  Честно да ви кажа ,ние перничаните сме си злички ,но по пътя добрички така че..
                  VW Golf 2 & Alfa Romeo Sprint QV

Comment

Ти сериозно ли? И сега като получиш още едно предупреждение/наказание и за този пост сигурно ще питаш защо.
                    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                      Ти сериозно ли? И сега като получиш още едно предупреждение/наказание и за този пост сигурно ще питаш защо.
                      Защо да си заслужа сега наказанието заради спам или за какво. Поздравявам Мода Г-н Х.. за добре свършената работа. Или тука стана "що си с шапка, що си без шапка". като го увика некои, що го е увикал. Като го поздравяват що го поздравяват?
                      Last edited by thecleaner; d.m.y г., 20:17.
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Защо да си заслужа сега наказанието заради спам или за какво. Поздравявам Мода Г-н Х.. за добре свършената работа. Или тука стана "що си с шапка, що си без шапка". като го увика некои, що го е увикал. Като го поздравяват що го поздравяват?
                        Аз я знам доста добре тая бегачка
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Тази тема няма ли кой да я заключи ?! Отдавна е приключена.
                          мене ме нема, в целата схема........

Comment

Working...
                          X