Известие

Collapse
No announcement yet.

Забранете тези нонстоп ъшвания на обяви коли - Идея само!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
    обяви не се трият, само тия които са в нарушение отиват към коша ... да вметна само
    Първоначално публикувано от vesk0 Покажи съобщение
    Нека се направи опция за какъв период се пуска обявата, както е в mobile.bg . Така като изтече този срок обявата ще се изтрива автоматично.
    Има си специална причина нищо да не се изтрива. Само разгледай раздела, в която е тази тема и ще разбереш защо.

ПС защо ли колегата си направи труда да пише като никой не чете?

Comment

Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщение
      Има си специална причина нищо да не се изтрива. Само разгледай раздела, в която е тази тема и ще разбереш защо.

Знам че не се трият. Затова предлагам да станат срочни. Защото модераторите казват, че немогат да следят всичко.
      Alfa Romeo 155 1.6TS 16V, 1997 | LPG - ex
      Alfa Romeo 155 1.8TS 8V, 1995 MY95 Sport - ex
      Alfa Romeo 156 1.9JTD 8V, 2005 Sport - ex

Comment

Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщение
        И колега виждам в 2 сутринта си оставил коментара си. По-добре лягай да си почиваш друг път вместо да се чудиш какво да напишеш. Все се намира по някой, който да създава конфронтации

Comment

Знам че не се трият. Затова предлагам да станат срочни. Защото модераторите казват, че немогат да следят всичко.
          Аз пък това невидях някой да го казва Old fox каза че му отнема 10-15 мин за всички теми и не се е уплаквал!
          Защо се разисква повече тая тема!??!
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
            Аз пък това невидях някой да го казва Old fox каза че му отнема 10-15 мин за всички теми и не се е уплаквал!
            Защо се разисква повече тая тема!??!
            Само да вметна 10-15 само за "автомобили" имах предвид.
            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Абе дайте да се ъпват колите на една седмица и да се трият предходните ъпове и сме готови.

Така продавачът сам ще се сети, че явно цената му е дървена и ще я намали.

Ще има време за мислене, а не за задължителен механичен ъп всяка сутрин.

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение
                ...Така продавачът сам ще се сети, че явно цената му е дървена и ще я намали.

Ааа, винаги има такива, дето си ъпват всекидневно, ама и през ум не им минава, че нещо не е наред! А това, че "като ти се ъпва обявата, значи че е актуална", как трябва да се чете? Кво й е актуалното на една обява, която стои на първа страница непроменена всеки ден, ама си я прочел вчера, и онзи ден, и ...всеки ден?!?

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение
                  Абе дайте да се ъпват колите на една седмица и да се трият предходните ъпове и сме готови.

Така продавачът сам ще се сети, че явно цената му е дървена и ще я намали.

сори ам акато гледам твойта обява

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=39112

някви търгове ала бала а днес ме 23.11.2009год.

обявата не е коректна

1. не е спазено условието по търга
                  2. няма точно определена цена за мераклиите

та в случая не виждам изобщо защо ти е нужно да си Ъп-ваш темата
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Не си прав!

Колата не се продава от много време, виж в темата - 11.10.2009.

А това че има въпроси по нея нямам коментар. Да вземе някой модератор да я заключи или изтрие. Същото е можел да направи ако е бил преценил, че обявата не отговаря на изискванията.

Виж другите обяви с по 2-3 страници ъпчета!

Comment

аз не мога да разбера колко пара е в крайна сметка тази кола

една кола струва толкова колкото е склонен купувача да даде за нея

друг е въпроса че тези коли се продават трудно в сравнение с други марки

трябва да може да се трие последния ЪП и да си я ЪП ва на ново.
                      това че го прави често няма да му продаде кошарата по бързо
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Оставия я моята, опитах нещо и не стана. Както и да е...

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
                        трябва да може да се трие последния ЪП и да си я ЪП ва на ново.
                        това че го прави често няма да му продаде кошарата по бързо
                        Тук си прав и е вариант за премахване на безброй страниците с Ъпове.

Comment

И колега виждам в 2 сутринта си оставил коментара си. По-добре лягай да си почиваш друг път вместо да се чудиш какво да напишеш. Все се намира по някой, който да създава конфронтации
                          Нощна смяна баце не мога да си лягам преди да свърши.
                          И не се чудя какво да на пиша, имам си няколко стотин сървъра на главата с няколко милиона мейлбокса. Ама ако всичко се четеше нямаше да си губя времето да ви обяснявам нещо което е написано 2 поста преди това.

ПС явно съзнанието ми е било по-ясно от твоето в 10:16. след като съм прочел, че вече е написан отговора на въпроса който поставяш?

ПС2 за това червеното си има темплейт за заяждане, но не мисля е подходящо да го използвам, при положение, че съм страна.
                          Last edited by deadairplane; d.m.y г., 14:46.

Comment

Колегата Panchev тайно се надява от ъпове колите на хората да станат по-евтини, та да успее да си купи ли
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Originally Posted by vesk0

Това обида ли е за да ми сваляте точка от репутацията?!?! Аз му давам приятелски съвет да не коментира мнения без да е вникнал в смисъла им като причина за това предполагам е, че не си е починал добре.

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                                Колегата Panchev тайно се надява от ъпове колите на хората да станат по-евтини, та да успее да си купи ли
                                Ха ха! Не ми беше хрумвало, но си има хора за всичко. Не, не смятам да си купувам кола. Поне не и в близката една година. Даже имам една за продаване и в скоро време ще я пусна, даже и тук, въпреки че не е от семейството. А и от това не смятам, че колите ще станат по-евтини. Но в крайна сметка, смятам, че ако няма всекидневен безсмислен ъп, първите страници на раздела биха изглеждали по същия начин, само дето датите на постовете ще са различни. И ако има обяви от по 2-3 страници, в тях ще има какво да се прочете. Трябва да си пълен гьон, за да ъпваш една и съща обява с една и съща цена в продължение на 6 месеца! Няма да давам примери.
                                И, все пак, това е моето мнение и не се стремя да го налагам на никого. Просто казвам, че има и друг начин.

Comment

Working...
                                X