Дали е възможно турбо яката реклама да се сложи най-сетне от някой грамотен, тъй щото да не ми закрива панела с лични съобщения!?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дали
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщениеА на мен ми закрива опцията за "разширено търсене".
Сори за спама: То голема промоция имало ..преди си купувах възд. филтър за 18лв. Сега изведнъж изкача и цена от 26 лв! А предния оригинален вече бил менте .....
Comment
-
ИЕ7 на работата го има проблема(но аз в повечето време от там влизам) ........... В къщи е ОК с мозилата! За да не пречи май(пиша май,че не съм сигурен) резолюцията трябва да е от 1280x1024 нагоре!
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение... В къщи е ОК с мозилата! За да не пречи май(пиша май,че не съм сигурен) резолюцията трябва да е от 1280x1024 нагоре!145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
По-скоро да пипне дизайна, да стане банера като обикновена вмъкната снимка - а не он топ на всичко.
И да му сложи размер в % да не става чаршаф на ниските резолюции.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Кой ще пипне дизайна ?
Кой ще пипне дизайна ?
Все едно не ви е ясна схемата.
1. Някой "майстор" от Александър ауто прави банер.
2. Слагат го тук срещу заплащане.
И това е.
И да пишете и да не пишете бас хващам,
че нищо няма да се промени.
Излишно за жалост си приказваме.
Comment
-
Първоначално публикувано от dragonaz Покажи съобщениеКой ще пипне дизайна ?
Все едно не ви е ясна схемата.
1. Някой "майстор" от Александър ауто прави банер.
2. Слагат го тук срещу заплащане.
И това е.
И да пишете и да не пишете бас хващам,
че нищо няма да се промени.
Излишно за жалост си приказваме.
Гледам са оправили главния проблем, менютата вече си излизат над банера, ще проверя довечера как се вижда на ниски резолюции, че сега не ми се разбутват мониторите.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Comment
-
Търтей,
Стига мрънка като дете !
Извинявам се за проблема с банера и падащите менюта... оправихме го на малкия, но не видяхме че и големия има същия проблем.2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщениеТъртей,
Стига мрънка като дете !
Извинявам се за проблема с банера и падащите менюта... оправихме го на малкия, но не видяхме че и големия има същия проблем.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment