Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво значи комерсиална тема и защо се наказват потребители, без предупреждение?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За 5 стикера по 5 лв може да ми заключи темата, ама за неговата морга от 33-ки нищо не казвате...

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
      За 5 стикера по 5 лв може да ми заключи темата, ама за неговата морга от 33-ки нищо не казвате...
      В един култов фолк хит се пееше "За кокошка няма прошка, за милиони няма закони".

Все пак и аз искам да знам защо си търгува БЕЗПЛАТНО части и то не една или две

Крис, we got you
      Доколкото помня, модераторите не се ползват с подобни блага

Има и други пикантерии, но когато му дойде времето
      sigpic

Comment

Аз за разлика от теб мога да докажа количеството на частите си. Това дето си го мислиш няма да се случи, ако ли пък се случи ... спокойно може да закрием Авточасти и аксесоари щото разлика между мойта и другите теми за части няма!

Ако искаш може да те прибавя към приятели в AO
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Абе тоя форум мн на сериозно сте го взели.Я излезте от филма .Чак се дебнете кой какво продава и се докладвате на модераторите.Модераторите пазят 2 тунерски фирми да не се изтрепят.Модератор банва шефа на карб,който пък е собственик на форума,а уж не е(или там квото е).Тука е яко фън заклевам се .Така да обобщим сюжетните линий.
          1.Всички вс крис
          2.Екстремистите срещу черни ангели
          3.Нео(матрицата) срещу руското разузнаване(кгб)
          4.Дизел вс бензин.
          5.Алфа ромео вс всички др
          6.Няколко междуличностни борби.
          7.Кокошкарски продавачи вс фирмени ли кви бяха там дето си плащат.
          И тн...Ако съм пропуснал някоя сюжетна линия може да я допълните.

ФЪН да става .
          http://vbox7.com/play:613ca9d6

Comment

Напълно подкрепям Dodo155,Ma7e4k0 и всички останали потребители oщетени по някакъв начин от модератора Крис!!!

Неможе да има правила за oбикновения човек, а за онзи дето се вика "модератор" да няма!!!
            Григор и Пруф да земат да си свалят розовите очилца и да погледнат на нещата от справедливата им страна...крайно време е вече!
            Казвам го като човек, който държи пред правилата всички да са равни!!!
            А не разни ми модераторчета да са по-равни от останалите, да продават комерсиално авточастите си във форума без да плащат за това, както е по устав, а и за да се спре на време все повече наддигащата се вълна от недоволство!!!

Напълно недопустимо и подигравателно е въпросния модератор Крис да си позволява изказвания от сорта:

"т'ва дето си го мислиш,нема как да стане (т.е. и да пееш Пенке кой ли та слуша)...а и да стане раиш'ли по-добре да закрием еди коя си директория от форума" !!!

Колеги управници на форума, моля за сериозно внимание към темата!!!
            Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 19:24.
            SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
            SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
            SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Веселба.
              Кои ша да са тия ощетните(о да пише се с "о") от Крис? Щото Мазечко и Додо не са. Да не говорим, че нямат наказания, а са им изтрити само темите. Стига сте повтаряли едни и същи глупости. Крис не е търговец, проверено и лесно доказуемо. Същото обаче не важи за горните двама.
              Last edited by Old Fox; d.m.y г., 08:02.
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                Аз за разлика от теб мога да докажа количеството на частите си. Това дето си го мислиш няма да се случи, ако ли пък се случи ... спокойно може да закрием Авточасти и аксесоари щото разлика между мойта и другите теми за части няма!

Ако искаш може да те прибавя към приятели в AO
                Ами хайде да ни докажеш - на всички, защо купуваш 33-ки и ги разглабяш? Да не ти е хоби?
                На това какво му казваш и колко ли са частите тук: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37016 Гледам, че постоянно актуализираш темата, но си триеш постовете, за да не бие на очи, а
                Или може би трябва да питам човекът, който ти е продал последната 33-ка, а?
                Голям тарикат го раздаваш, но сам си го натресе От друга страна виждаш колко си "популярен" и какъв "любимец" си на всички

За мен е достатъчно красноречив фактът, че Григор и Пруф не ми отговориха на въпросите, когати им изпратих твоята тема. Нещо си ги омаял и не смеят да ти кажат копче, явно

И ... пази Боже от такива "приятели" като теб! Нито си ми на годините, акъла, положението и т.н.
                Моля те не ме добавяй никъде, защото не ми дреме за теб Особено в АО, където ме е срам да казвам от къде съм, че ми говорят странно като разберат. Явно някой сънародец се е насрал вече там и хората са резервирани.

УСПЕХ, търговецо
                sigpic

Comment

Ставате смешни вече с тези теми за конспирации.Колкото до Крис,момчето е много разбрано и коректно.

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                    Ами хайде да ни докажеш - на всички, защо купуваш 33-ки и ги разглабяш? Да не ти е хоби?
                    Като си толкова заинтерсован мога да ти пусна едно телефонче да си поговорим, или домашен да ти оставя ? Циркаджийската тука дето я правиш само забавлява адвокатчетата, сещаш се добре щото това ти е и целта.
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Като си толкова заинтерсован мога да ти пусна едно телефонче да си поговорим, или домашен да ти оставя ? Циркаджийската тука дето я правиш само забавлява адвокатчетата, сещаш се добре щото това ти е и целта.
                      Аз не виждам какъв цирк е направил колегата,просто търси справедливоста,аршина трябва да е еднакъв за всички,или някои се ползват със привелегии.zmeycho много правилно се изказа.
                      Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 20:43.
                      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

..

Абе хора защо се излагате ?! Маината му и толкова,аз защо не пиша никаде, защото винаги някои ще ти се заяде и просто не искам да си образувам нерви. Така че си го турете на ку*о !
                        BUSHON RACING SERVICE

Comment

Аз телефона ти мога да го взема от други места, ако ми трябва, но ... не мисля, че ще се наложи някога - нямам какво толкова да си приказвам с теб ... много сме различни като интереси, акъл и т.н.

Все пак чаках 3-4 седмици да вземат решение за теб или да ми отговорят, но мина доста време и реших да не чакам повече
                          От друга страна съвсем случайно научих кой ти е продал последната 33-ка ... наскоро

към OldFox: Като са проверени нещата, защо никой не ми отговори?
                          Аз мога да ти кажа защо - липса на оправдание
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                            Аз телефона ти мога да го взема от други места, ако ми трябва, но ... не мисля, че ще се наложи някога - нямам какво толкова да си приказвам с теб ... много сме различни като интереси, акъл и т.н.

Все пак чаках 3-4 седмици да вземат решение за теб или да ми отговорят, но мина доста време и реших да не чакам повече
                            От друга страна съвсем случайно научих кой ти е продал последната 33-ка ... наскоро

към OldFox: Като са проверени нещата, защо никой не ми отговори?
                            Аз мога да ти кажа защо - липса на оправдание

Просто не си "удобен" на някои хора явно за това си правят пас! Явно хората като теб които си държат на правото да говорят нещата с истинските им имена не се адмирира, но за мене си абсолютно прав в това което говориш. ПОЗДРАВЛЕНИЯ !
                            BUSHON RACING SERVICE

Comment

Телефона ми го има и в темата, ако решиш - звънкай
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Телефона ми го има и в темата, ако решиш - звънкай
                                Бреййй ужасно ми е любопитно какво ли толкоз ще си кажете по телефона?!?

Може би Крис най-любезно ще сподели от къде точно си е закупил последната бракувана Алфа за личната си автоморга или колко мнооооого потребители от форума са се възползвали от неговите супер изгодни предложения...?!?

А може би пък ще реши да се похвале кооолко щастлив и доволен е останал Крис след успешно продадените авточасти чрез форума... иии как с най-голямо удоволстие и чест ще продължи да го прави и за напред...РАЗБИРА СЕ само и единствено в името и интереса на обикновения потребител...ЕДВА ЛИ!!!
                                SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                                SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                                SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Working...
                                X