Първоначално публикувано от Grigor
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво значи комерсиална тема и защо се наказват потребители, без предупреждение?
Collapse
X
-
Last edited by Kris; d.m.y г., 06:31.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
-Ами мойта морга ли ? Очарован съм за интереса към манията ми по 33. Познаваш Тихомир от Разград, ами ще ти кажа същото каквото и той. Исках да взема салона и волана на пермамента, той искаше да заминат двете коли на цяло. Обяви ми една цифра за салона, която не ме устройваше. Уговорих едната кола да я вземе един познат, след което отидох и ги докарах във Варна. Свалих си салона и волана от пермамента и сега чакам от София един приятел да дойде да вземе колата. В момента имам една стая резервни части за колата ми, които съм пуснал също за продаване. Ако не вярваш, много лесно може да се провери, ама не ти стиска защото знаеш, че морга нямам и няма и да имам.
-На Камен двата носача ги виждаме сега в платената му тема колко са били два - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37446 Точно той и Фиоре решиха да доомажат положението... ми евала колеги, дето сте заключили за 3 месеца две теми. То и така си е най-добре, затова и вече не си давам зор да наказвам и да чистя темите. Чакаме с нетърпение УС да се решава кой остава и кой не.
Така както аз имам повече носачи,така и ти имаш доста части за продан,ето тук вече темата ти става комерсиална.
Ако искаш се пробвай ти да продаваш чисто нови части с цени поне 20% под магазинските,да си мислиш,че правиш услуга и накрая да си платиш за комерсиалната обява.
Дадох пример с nikola nikolov,и той има две стаи с части,но си плаща човека.
Ферариста също има няколко коли на части....къде му е темата? Плаща ли?
Лично мое мнение е,че на Додо темата му е с пъти по-некомерсиална,спрямо твоята.
Точно заради това реших да му прехвърля дифа в моята тема.
Човек решава да помага....и какво получава ?
А и не мисля,че е уместно споменаването ти кой,колко теми е заключил......Ако искаш да те пратим в някой глух раздел,да видим тогава каква ще е твоята активност ?
Или можеби трябва да се съревноваваме,кой ще заключи повече теми и ще изтрие повече постове...
Още нещо,замисли се дали всички които се оплакват оттеб,грешат?
Аз си мисля,че все един оттях има право за недоволството си.Last edited by Kamen666; d.m.y г., 13:08.Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Григор,
Благодаря ти за намесата ... по-добре късно отколкото никога
Мисля да не пускам темата за дифа отново (ако Крис прецени, да отключи старата и да я зачисти), Камен го сложи в неговата, както сигурно са видели останалите.
Има само 1 бройка и който иска да я купи може да ми звънне, за да се договорим (май звучи като реклама, но използвам случая). Тази част така и така ще се купи от някой рано или късно, а аз съм достатъчно дори на загуба вече, че няма значение дали ще стане днес, утре или след 3 месеца ... примерно.
От друга страна прочетох мнението на КрисПървоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеС чистене на ъпове както от мойта, така и от на други хора темите? Разбирам да я сложа важна тема, или да ъпвам през час ... това е използване. Неговата пък се възстановява поради ква причина, нали решихме че е комерсиална? Няколко пъти ти прочетох поста, ама нещо недоумявам цялата ситуация как се заформи.
Крис,
Григор хвърли лулата на мира с неговия пост, но не възрастта ти, а манталитета и твоето ЕГО ти пречат да я изпушиш! Още 300 пъти да я прочетеш, пак няма да я вникнеш!
Сам си признаваш за наличието на многото части, комерсиалният характер на твоята обява и най-лошото е, че не намираш, доро в момента, смисъл на тази тема, спор или както искаш го наречи.
Това, че си триеш ЪП-ванията не е защото го правиш като Модератор, а за да не бие на очи.
Моята тема беше почиствана само веднъж за близо година! Не всеки ден, когато ЪП-вах
Всеми си направи труда и провери колко върви една Q2-ка, каква окомплектовка има и от къде се купува читава такава и после се включвай със заключенията си, че съм търговец. Професията ми е в съвсем друга насока ... някой ден ще ти изпратя малко инфо за Dodo155, т.е. човекът, който стои зад този ник
Още в началото на темата ми стана ясно какво е подбудило тези твои на пръв поглед действия, но както сам се убеди ... просто първична реакция от твоя страна. Гърмял си напразно
Както и да е ... в крайна сметка нещата започват да се нареждат ...
Пускам това: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...158#post621158
за да може хората спокойно да споделят какво ги интересува, притеснява, да предлагат спокойно без да се притесняват, че някой "строг" модератор ще ги набележи.
Това не е уникална идея на Dodo155, а нещо нормално, което на другите места е практика, подобрява комуникацията м/у юзърите и дава обективна възможност да се управлява една маса, форум и т.н.
Крис,
от личен опит ти казвам, че управленски (мениджърски) решения се взимат трудно, а не бързо и първично, и затова добрите мениджъри не са на 20 години
Ето защо не разбираш Григор и какво го е накарало да напише товаsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение* И Второ / един безплатен и некомерсиален съвет/, променете правилата за раздела като щом се продават нови части на цени по-ниски от магазинните, то това да се смята за един вид услуга и да не се плаща такса.
Но или ще се плаща за такива теми (от всички потребители) или никой няма да плаща,за да няма накрая богопомазани и за да не пишем пак 5 страници гупости.Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеКрис,
от личен опит ти казвам, че управленски (мениджърски) решения се взимат трудно, а не бързо и първично, и затова добрите мениджъри не са на 20 години33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Крис,
не си разбрал... Ако погледнем чисто технически на нещата ползата от това което направих е за теб, а не за Додо.
За теб:
- Не ти се трие темата
- Не си предупреден и/или наказан
за Додо:
- Може да си пусне темата пак след 1 месец нерви
Но не съм го правил заради теб, а защото според мен това е правилното за всички - точка!2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение-soldier_vl ... браво, евала! Маврут, лайфстайл и всичките производни отдавна са баннати, друг е въпроса, че целия мод екип беше наясно с работата около него. Още когато станах мод, Пруф ме попита и му казах истината. Още повече разделите в които главно пишеше глупости, не бяха модерирани от мен. За къф чеп тогава ме нападаш с това, и при положение, че съвсем приятелски реших да ти отговоря на въпрос, който изобщо не те бърка.
Comment
-
Както Цветелин получи втори шанс, идеята и за него беше такава поне в моите виждания, ама си беше непоправим и хвана пътя. Все пак Григор каза точка по въпроса, не смятам, че е уместно да продължаваме спора. Ако някой се чувства задължен да ме обвини в нещо, да си отвори поне нова тема.33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
въпрос
Незнам дали е уместно да попитам тук , но все пак защо никъде няма или поне аз ен видях ценова листа за платените обяви? Например за 1 месец 25лв. за 3 месеца 60лв. Това последното като пример .... нямам си на идея какви са таксите , но си мисля че е добре да ги има написани за да се знаят от хората решили да публикуват платени обяви.
Благодаря за вниманието.
Comment
-
А така ето кой не чете правилата.
Ето тук са цените.
За под 6 месеца няма вариант да се заплати.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=3102Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеА така ето кой не чете правилата.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
ре
Ами на първи прочит не намерих цените и затова попитах тук. Не би трябвало правилата на този форум да са коъ знае колко по различни от другите в които имам платени обяви , пък и аз не крия намеренията си да пусна именно платена обява ! Писах преди 2 дни на модератора ShoxXx както е казано в условията за платена обява , защото имам въпроси по някои от условията и чакам отговор... На мен не ми е спешно те повечето ме намират по другите форуми защото търсачките са голяма работа и пишеш каквото търсиш и ти го поднасят на крак. Благодаря за отзивчивоста на колегата който ми пусна линка .
Comment
-
Съвсем наскоро имаше промяна в управлението на клуба и все още няма ясна процедура, което ще доведе до малко по-бавно процедиране. Все пак, за платени обяви може да се свързвате с мен чрез лично съобщение, а аз ще се опитам да задвижа нещата и мога да давам информация за развоя на нещата.
поздрави,
Живко
ПП Шокса не е модератор от доста време.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment