Защо темата ми черните ангели вс екстрийм беше изтрита?Нима нямам правото да разбера,коя фирма предлага по добър чип.Защо не изтриете всички постове в които се пише,че даден продукт е по добър от друг?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо темата ми черните ангели вс екстрийм беше изтрита
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеИ вместо да си правиш усилието да я местиш в коша защо не я премести в секцията в която мислиш,че трябва да е.И моля да ме светнеш точно в коя секция да я пусна за да не се налага да я местиш пак в коша.
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеА вместо да си правиш усилието да ме критикуваш, що не помисли малко преди да пишеш, къде да пишеш?
На мястото на колегата и аз бих задал същия въпрос-като си модератор-премести темата!Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
момчета работата отива към голямо начало
Спечелистъ.. юзера ти е задал правилен въпрос
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеЗащо темата ми черните ангели вс екстрийм беше изтрита?Нима нямам правото да разбера,коя фирма предлага по добър чип.Защо не изтриете всички постове в които се пише,че даден продукт е по добър от друг?
Май темата на Търтея "Четем ли?!?" и последвалите разсъждения там се появиха в точния момент, но все пак, четем ли?!?
Comment
-
MrX-господин професор тъй като аз вече си направих изводите към коя тунинг фирма да се обърна,моля да ми напишеш на лично съобщения къде точно трябва да чета за да си направя изводите.Къде точно в форума пише кой е по добрия чип и какви са разликите.
Мн странно,че хората,които дават адекватни и полезни отговори са 5% от форума.Всички др се борят за пост рейтинг ми се струва.Вместо да си правиш труда да напишеш 100 букви за да ми кажеш четем ли??Защо не си направи труда да ми дадеш 2 линка на лично с които да ми помогнеш да "синтезирам и извлека"нужната ми информация.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеMrX-господин професор тъй като аз вече си направих изводите към коя тунинг фирма да се обърна,моля да ми напишеш на лично съобщения къде точно трябва да чета за да си направя изводите.Къде точно в форума пише кой е по добрия чип и какви са разликите.
Мн странно,че хората,които дават адекватни и полезни отговори са 5% от форума.Всички др се борят за пост рейтинг ми се струва.Вместо да си правиш труда да напишеш 100 букви за да ми кажеш четем ли??Защо не си направи труда да ми дадеш 2 линка на лично с които да ми помогнеш да "синтезирам и извлека"нужната ми информация.
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеАми аз ти казах - до голяма степен се дължи на неумението да се излвлича необходимата информация. В учебниците има прекалено много обяснения защо еди какво си е така, а един такъв индивид като го отвори първо се отегчава от всичките тея писания и второ от обема им. Защо да чете 3 страници като може да прочете 3 реда във форума? И при положение, че ако не в един то в друг форум ще се намери някой да му поднесе тези 3 страници под формата на 3 конкретни изречения защо да се поти? Той иска да зане просто така ли е или не и друго не го интересува. На хубаво и лесно бързо се свиква!
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщениеС риск отново да бъда бан-нат за коментар на модератор бих те запитал,младеж-на колко си годинки?Не за друго,а затова,че се навъдиха много додератори,които дори са непълнолетни
На мястото на колегата и аз бих задал същия въпрос-като си модератор-премести темата!_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Е що???
Е защо трябва да се занимава форума с глупости, а можеше един Модератор да премести темата на момчето където трябва или на лични да му се обясни за какво става реч а не сега всички Модератори да го дюкат???Е кое е правилното за грешния простосмъртен???
Най-накрая ще останат само вождовете без индианци!Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщение... Вместо да си правиш труда да напишеш 100 букви за да ми кажеш четем ли??Защо не си направи труда да ми дадеш 2 линка на лично с които да ми помогнеш да "синтезирам и извлека"нужната ми информация.
Не знаех, че тук някой е длъжен на другите да си прави труда да синтезира информацията вместо тях146 1.6 TS '00
156 2.4 JTD '01
Comment
-
Някъде да съм написал,че е длъжен?Моля те чети малко преди да правиш глупави коментари.Много по полезно щеше да бъде вместо да напише 100 думи пълен офф,да копи пасте 2 линка-това казвам,но явно няма кой да чете.Както и да е темата е приключена.Аз намерих отговорите,които ми трябват.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zumer Покажи съобщениеНякъде да съм написал,че е длъжен?Моля те чети малко преди да правиш глупави коментари.Много по полезно щеше да бъде вместо да напише 100 думи пълен офф,да копи пасте 2 линка-това казвам,но явно няма кой да чете.Както и да е темата е приключена.Аз намерих отговорите,които ми трябват.
А така, както си задал въпроса: Ангели с/у Екстремове, сещаш ли се какво напрежение ще създадеш около най-великия въпрос? Не се сещаш, а може би - не искаш.... Или - не можеш...
@Нено - отговорих ли на юзъра?
Comment
Comment