Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо темата ми черните ангели вс екстрийм беше изтрита

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Извинявам се,че се намесвам сред висшестоящите,но имам 1 предложение.Тъй като е явно на всички,че има конфликт.Вместо да се отправят злобни коментари от 1-ния и др фронт.Да се направи 1 тема в която както писа нео в 1 др тема.Да се пуснат графики,дино-та,времена и прочие за да се разбере 1 път за винаги,кой кого.Насам натам по темите се пише.А помниш ли феста,а помниш ли това,а помниш ли онова.Отворете 1-тема и 2-те фирми да покажат какво могат за да се реши най накрая тоя спор.Кой е по по най.Колкото повече се опитвате да подтискате конфликта накрая ще ескалира стабилно и ще осъмнеме с 2 форума като фиат-клуба.На там вървят нещата ми се струва.

Comment

Както вече споменах има цял раздел посветен на това
      казва се "Тунинг Проекти"
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Самите фирми си имат собствени раздели + общ раздел за тунинг - там ако те искат могат да постват каквото искат свързано с работата им и тунинга.
        2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
        GSM: 0888 520 600

Comment

Вчера бях на тема дегустиране,та за това не се обаждах,ама днеска цял ден съм на зелева чорба и тя ме напъва да кажа и аз нещо!
          Всичко е много правилно и за правилата и за диалога,както и да си баннеш баш шефа,но един елемент не ми дава покой,както и чорбата разбира се!
          Конфликта в темата се зароди,за да не става хипотетичен конфликт.
          Ако имаше поне един пост от Екстрийм или Черните ангели,с който да се зароди конфликт съм съгласен,но темата не се осра от двата хипотетично враждуващи лагера,а от хора,които исзеха функциите на мода.Така мода метна темата в коша,където и е мястото,щото тя се омаза от прекалено разтревожени хора!На нероден Иван....
          Заради бълхите изгоряхме юргана,а конфликта го заложи юзера от втория пос,но кой знае защо той не отнесе нищо!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

"във спора се заражда истината"
            теми , които създават конфликти м/у фирми трее да има-това се нарича свобода на словото...основа на демокрациата от оно време в древна Гърция.а тук смърди на комунизъм!
            блаженни са низшите духом...

Comment

Проблема,колега е,че въпреки,че и едните и другите са много готини пичове,но когато заспорят,става всеобщ хаос и мазало!
              Най-малкото постовете им са "нечетивни".Освен това и са упорити,като магарета и не се дават лесно.
              За това е особеното внимание към подобни теми,които могат да породят поредния конфликт между двата лагера и да се разхвърчат л*****та.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
              X