If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
kak se otchita? i zashto za edna vecher moqt padna ot 2 na 0 izvinqvam se ako e v greshniqt razdel temata
P.S. sory za latinicata ama kompa poludq i nqmam kirilica zasega
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
kak se otchita? i zashto za edna vecher moqt padna ot 2 na 0 izvinqvam se ako e v greshniqt razdel temata
P.S. sory za latinicata ama kompa poludq i nqmam kirilica zasega
ако си казал своето мнение по някой въпрос на неподходящото място... какво ти пука колко е репутацията ти
Alfa Romeo 155 1.6TS 16V, 1997 | LPG - ex
Alfa Romeo 155 1.8TS 8V, 1995 MY95 Sport - ex
Alfa Romeo 156 1.9JTD 8V, 2005 Sport - ex
А с тази шльокавица и още може да падне ...
Няма да се научите да пишете на КИРИЛИЦА . Ама така е по -лесно нали ?
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Да нямаше кредор, да ти полудее компа, ама при наличието на такъв ша ма извинявате!
Аз само да кажа, че ми се е случвало да искам да го използвам и да не е можело. Не знам на какво се е дължало това, но какво ли не опитах и не стана. Естествено не си пуснах поста тогава
А пък аз още не знаех как и си го пуснах,за което веднага бях любезно предупреден на лично,след което ме осветлиха как става и нямах повече проблеми!
По-добре му помогнете на човека,ако иска,разбира се!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
А пък аз още не знаех как и си го пуснах,за което веднага бях любезно предупреден на лично,след което ме осветлиха как става и нямах повече проблеми!
По-добре му помогнете на човека,ако иска,разбира се!
Амиии, не е ли по добре да бъде одюкан от няколко модератора!? Е...как сега младежа , /който се извини междувпрочем/, ще иска помощ???
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Амиии, не е ли по добре да бъде одюкан от няколко модератора!? Е...как сега младежа , /който се извини междувпрочем/, ще иска помощ???
Ти все контра ли мислиш да си?!?
Най-вероятно му е било обяснено преди година и половина, когато се е регистрирал. Но винаги е по-лесно да пуснеш едно "извинявам се", от колкото да се постараеш да няма за какво да се извиняваш!
Ти все контра ли мислиш да си?!?
Най-вероятно му е било обяснено преди година и половина, когато се е регистрирал. Но винаги е по-лесно да пуснеш едно "извинявам се", от колкото да се постараеш да няма за какво да се извиняваш!
Колега извинявай / без да има защо/,обаче аз цитирах колегата mordohy ,защото ми харeса неговия пост и го питах , ама и тъй като гузен се намесваш, та ми отговори ти! Това момче / на 22г./ , дали ще Ви потърси за помощ повече?
Ако е умен ще иска!Както забеляза,съвсем деликатно му намекнах ,че може да ме пита!Аз ако не се справя,знам кой да питам,та да свършиме работа.Изобщо с питане става.Както казваше една колежка:един с питане,оправи на моя мъж жената!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
1.Има потребител, който преди 2 месеца наградих с отрицателен вот. Той и тогава и сега си има "-" репутация...
Въпроса е че сега искам да му дам + вот, обаче не мога..
Пише ми това...
"You must spread some Reputation arount before giving it to *****"
Въпроса е че от тогава насам съм наградил още доста хора с + репутация, обаче пак не мога да дам положителна на въпросния човек...
Какво може да се направи
Въпрос2:
Как мога да разбера кой ме е наградил с положителна репутация? Дали не може да направим положителното награждаване ЯВНО, а отрицателното да остане анонимно примерно?? Защото още при пускането на репуция се получава едно хубаво съобщение тип: " Сега се надявайте другия потребител да ви отгвори и той с положителна репутация" , обаче напрактика не може да стане ако аз или съответно той не сме се представили в коментара, когато сме давали + репутация...
Дано сте ме разбрали
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Въпрос2:
Как мога да разбера кой ме е наградил с положителна репутация? Дали не може да направим положителното награждаване ЯВНО, а отрицателното да остане анонимно примерно?? Защото още при пускането на репуция се получава едно хубаво съобщение тип: " Сега се надявайте другия потребител да ви отгвори и той с положителна репутация" , обаче напрактика не може да стане ако аз или съответно той не сме се представили в коментара, когато сме давали + репутация...
В коментарите пишеш че ти му го оставяш.....вижда се.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment