Това вече е доста по-смислено. Аз съм "за".
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предложение за промяна на правилата.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение.... Не мислите че е редно, както и потребителите имат права и задължения, така и модераторите да имат задължението да пишат, кой кога и т.н. ???
Предполагам - това имаш предвид ... ?
---------------------------------------
Бла бла бла бла
mod edit
spe4elistLast edited by spe4elist; d.m.y г., 17:01.
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеПредполагам - това имаш предвид ... ?
---------------------------------------
Бла бла бла бла
mod edit
spe4elistТочно това.
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение...И понеже явно, никой не иска да промени първото правило, то хайде да се помисли над 2рото ми предложение за правилото на модераторите? Не мислите че е редно, както и потребителите имат права и задължения, така и модераторите да имат задължението да пишат, кой кога и т.н. ???
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=36657Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet
Comment
-
Разбира се,най-малко етиката изисква,като пишеш нещо и да се подпишеш най-отдолу.
Проблема е,че като четеш един куп неща и бързаш да свършиш нещо,щото юзерите си цъкат и понякога става наистина трудно да следиш всичко.В тая припряност,понякога забравяме да се укажеме,кой кой е.Има просто обяснение,което не е извинение,а то е,че ние виждаме всичко и това понякога ни подвежда.
Търтейо си е мислил,че Венци знае кой го хока,а той като примерно момче е решил да си оправи мърльотията и е згазил лука.
От цялата гюрултия,извода е,че правилата масово не се знаят.А като не се знаят-пита се.Не виждам ,какъв е проблема,като не знаеш,кой точно мод те е "наругал",да пуснеш едно лично на мода на раздела,желателно на тоя който е на линия в момента,ако има повече от един.Тая схема,поне при мене работи без проблеми.
Пак разтегнахме нещата,ама те такива сме си!
Я му цапнете по едно и пак помислете,но позитивно.Какво хубаво да извлечем от ситуацията.
Иначе и цистерна бира няма да ни стигне,за да постигнеме консенсус!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеРазбира се,най-малко етиката изисква,като пишеш нещо и да се подпишеш най-отдолу.
Проблема е,че като четеш един куп неща и бързаш да свършиш нещо,щото юзерите си цъкат и понякога става наистина трудно да следиш всичко.В тая припряност,понякога забравяме да се укажеме,кой кой е.Има просто обяснение,което не е извинение,а то е,че ние виждаме всичко и това понякога ни подвежда.
Търтейо си е мислил,че Венци знае кой го хока,а той като примерно момче е решил да си оправи мърльотията и е згазил лука.
От цялата гюрултия,извода е,че правилата масово не се знаят.А като не се знаят-пита се.Не виждам ,какъв е проблема,като не знаеш,кой точно мод те е "наругал",да пуснеш едно лично на мода на раздела,желателно на тоя, който е на линия в момента,ако има повече от един.Тая схема,поне при мене работи без проблеми.
Пак разтегнахме нещата,ама те такива сме си!
Я му цапнете по едно и пак помислете,но позитивно.Какво хубаво да извлечем от ситуацията.
Иначе и цистерна бира няма да ни стигне,за да постигнеме консенсус!
мърльотията ми е дълбоко непозната. Преди да правите забележки на юзърите се вгледайте в собствения си правопис.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Razer Покажи съобщениеСлед препинателни знаци като точка и запетая(,) се оставя разстояние. Пише се юзърите, сгазил и така нататък. Думата
мърльотията (,) ми е дълбоко непозната. Преди да правите забележки на юзърите(,) се вгледайте в собствения си правопис.
Сори, ама и аз не се стърпях!
кисел модератор spe4elist
Comment
Comment