Колеги , в цялата тема , която пускам става въпрос за това , че не е редно някой получил малко повече права в този форум да прекалява с тях и да си прави своеволия и ние като потребители да сме потърпевши на това. Като потребител в този форум , реших да използвам правото си да публикувам обява в "Продава/Други" , като пуснах една обява за 2 чанти "Giorgio Armani" и в последствие тя беше неоснователно изтрита. Обявата си беше по всички правила на форума , но незнайно , защо @Old Fox сметнал , че била комерсиална , защото забележете : миналата година съм имал обява за 4 чанти , които всъщност много общо с тези , но това било комерсиална обява. Този път реших да не си замълчавам , защото преди време имах няколко мобилни телефона за продаване и ги бях пуснал тук , тогава също ме обявиха , че пускам комерсиални обяви за мобилни телефони , та тогава си замълчах , ама този път не мисля да търпя своеволията и некоректния начин , по който някои хора искат да създават доходи за форума. На въпросния господин или госпожа , незнам какво е , защото юзърнейма му отговаря и на двете , му обясних , че няма как 2 чанти да са комерсиална интернет търговия , за която да поиска да му се плаща такса , като потърсих отговор на въпроса си , кое от правилата на форума съм нарушил , та обявата ми да е изтрита и в отговор получавах какви ли не неща , но не и отговор на въпроса си. Ето и кореспонденицията от лични съобщения , която сме осъществили , та да се запознаете , що са модератор имаме тук:
И ето накрая в отговор какво получавам:
Мисля , че е крайно неприемливо такива своеволия и такова държание от страна на модератор. След като е зададен въпрос е редно да се отговори както подобава - точно и ясно, а не с отговори от сорта на "Ние решихме" , "Не може да разпитваш" , "нямаш право" /според неговите си правила/ и накрая , като не ни изнася , да заплашваме с банове и т.н. , защото не може да даде единин ясен отговор за действията си. Очаквам накой да вземе мерки срещу такива прояви.
Първоначално публикувано от Old Fox
Първоначално публикувано от ///sasho
И ето накрая в отговор какво получавам:
Мисля , че е крайно неприемливо такива своеволия и такова държание от страна на модератор. След като е зададен въпрос е редно да се отговори както подобава - точно и ясно, а не с отговори от сорта на "Ние решихме" , "Не може да разпитваш" , "нямаш право" /според неговите си правила/ и накрая , като не ни изнася , да заплашваме с банове и т.н. , защото не може да даде единин ясен отговор за действията си. Очаквам накой да вземе мерки срещу такива прояви.
Comment