Известие

Collapse
No announcement yet.

Уважаеми г-н Иванов

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе ПрУфесора ако тръгне към Бургас задължително да вземе и кака (ранобудната де)!!
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

Уважаеми г-н Иванов ако ми отговорите на един въпрос всичко което ме мъчи ще ми стане ясно ... На колко години си ??? "14" ... "13" ??? щото аз на толкова решавах проблемите си с бой ... и мен са ме наказвали във форума и кво ??? Дай да тръгна да заплашвам и псувам хората ... ако не нарушаваш правилата няма да те накажат
      sigpic
      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Добре бе! Той да идел?
        Ама чакай, нали ТИ ( Иванов ) имаш проблем, що не идеш ти , като си толкова отворен?!?!?

Comment

Младежо Иванов.

Още преди време говорихме по темата и ти рекох, че човек може да прояви разбиране, но не този е начинът. Фактът, че се опитах да асимилирам нещата, които пишеше преди няколко месеца, в никакъв случай не означава, че одобрявам поведението ти. Още повече не разбирам отношението ти спрямо Пруф_есора. Да, истина е, че не един и двама съвременни мъже са с крехки и нежни (женствени) душици, манталитет и постъпки, но Пруф определено не е сред тях. Дори (за добро или лошо) част от пишещите тук имат подобни прояви, но в случая си сбъркал субекта. За времето, откакто влизам във форума, имам изградено мнение за него, както и за много от останалите пишещи и твърдо смятам, че грешиш. Човекът дори ти е написал (и няма нужда да четеш между редовете) кой е нормалният подход, но ти предпочиташ да я караш на принципа: "едно си баба знае, едно си бае". Спри с попържането, напиши едно нормално съобщение (ако не си изтървал влака) и може би нещата биха се променили. Няма нормален човек на тая земя (освен ако не е с психични отклонения), който да ти каже "Ела ми, ела", докато ти го псуваш и обиждаш.

Вярвам, че можеш да се държиш нормално.
          Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 10:16.
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Мен този път ме е пропуснал
            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Драги г-н Иванов!
              Педераст и манаф за коренно различни неща.
              Педераст е мъж с обратна резба, а манаф е член на народност, практикуваща манафския ритуал.
              Свързан е с хигиенни и здравословни причини.
              Да оставиме фактологията и да се върнеме към проблема.
              Когато една клетка от един организъм се различава коренно от останалите и пречи за нормалното му функциониране. то тази клетка я наричаме ракова и организма я изхвърля.
              Колкото и да се мисли за съвършенна.
              Или влизаш в глутницата и се съобразяваш с правилата или тя те разкъсва.
              Това е положението.
              Аз като искам някой да бия, отивам и директно му набивам една две, без да му се обяснявам и да го предупреждавам.
              Попрочети бойния Устав на БА.
              Няма да направиш нищо от това, което се заричаш и ще ти обясня защо!
              Така декларирайки своите мераци към Прууфа, пред поне няколкостотин, да не кажа хиляди свидетели, ти му стана най-верния бодигард.
              И косъм да му падне от главата, първия заподозрян си ти!
              Това няма да е акт в афект, а дълго подготвяно и планирано действие.
              Самото заплашване в тоя му вид също е криминализирано.
              Три години затвор е наказанието, ако не ме лъже паметта.
              В тоя форум, редовно се стига до някоя кавга, особено след 21.30. понаказваме се, на сутринта се поизвиниме и толкова.
              Има неща, които ни издигат над животните!
              За тях сме единодушни!
              Все пак и ние имаме зъби и нокти!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Само неразбрах какъв е бил повода за тази словесна война?
                CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
                Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Сагата продължава.
                  Sent by: irmscher
                  Original Content: Цитат:
                  Обаче продължаваш да затвърждаваш мнението ми за педерастки ти наклонности! Интригант си... иииии вместо да си решиш въпроса с мен, ти набъркваш други хора които нямат общо!
                  Много мъжествено... сам не можеш, имаш нужда от компания ли? Лелее смешен си. Бъди малко мъж поне за 1 минута в съзнателния си живот. Съмнявам се че се е случвало до момента. Винаги ли така чекеджийската действаш тихо... и после да завърташ интрига а?
                  Дамм и моето мнение се затвърждава.
                  Като цяло бих класифицирал положението, като много по-лошо от колкото предполагах.
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
                    Само неразбрах какъв е бил повода за тази словесна война?
                    Вярно, от къде започна целия филм?
                    145 1.7 16V Boxer

Comment

Какво му е на положението!?
                      Супер си е!
                      Я виж колко нацвъкахме и какъв интерес има!
                      Темата набъбва, изказват се хората....
                      Само малко да се поосвежат детайлите и ще стане "важна".
                      Тука на воля всеки ще може да си изказва сексуалните мераци и да псува, админи, модове и членове на УС.
                      По натам, ако потръгнат нещата, може и ОС да включим!
                      Като идея за в бъдеще, може и други групи от населението да приобщим.
                      Има малък проблем, разбира се!
                      Трябва да си променим малко правилника и пак да се качим на клоните, ама щом прогреса го изисква....
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Понеже има колеги които не разбират защо се случва това, ще се опитам да направя кратко резюме:

Ами всичко започна съвсем стандартно.

1.Неспазване на правилата на форума, налагане на наказание от страна на модератор ( дори не бях аз)

2.Последва отговор на ЛС към модератора от страна на въпросният господин изпълнено в стандартен за него стил, подправено обилно с обиди( съвсем ясно се вижда на в тази тема за какво говоря)

3.Последва обсъждане в административният раздел като в него взеха участие модератори, глобални модератори и администратори.
                        Решено беше че подобни субекти нямат място във форума и ника на участника беше деактивиран както е обявено в правилата на форума.

( Държа да подчертая че решението не е взето еднолично , и не само че беше общо ами беше и взето с пълно мнозинство от страна на екипа.)

Последва вълна от множество регистрации на въпросният господин. Къде с нормални потребителски имена , къде със имена целящи директна обида.
                        Голяма част от тях - поне 20-25 бяха изтрити директно.

Не бих искал да пропусна сериозното количество псувни, обиди и заплахи към други хора осмелили се да изкажат мнението си по въпроса.
                        Доста от темите най вероятно са в коша поради нецензурният им характер, но може и да е останало нещо в този раздел. Изобщо не ми се занимава да търся.

Което доведе до решение на администрацията да спре автоматичното приемане на нови потребители.

Регистрациите на нови потребители можеха да бъдат завършени само след изрично одобрение на администратор. Със негативните последствия за всички желаещи да се присъединят към форума.
                        Но това са неща който определено не вълнуват ни най-малко уважаваният от всички нас г-н Иванов.

Та относително наскоро регистрациите започнаха на ново и съгласно взетото решение на администрацията на форума, новите потребители бяха деактивирани.
                        Това решение е в сила и ще остане в сила докато няма ново гласуване на модераторският екип, което евентуално да го промени.

От цялата работа ми се набива на очи един интересен факт.
                        Въпросният господин няколкократно и упорито изявява желание да не се крием зад мониторите и и така нататък ( това може да се прочете по нагоре в темата)
                        А от друга страна вместо да прояви смелост и твърда позиция , предпочита варианта на скритите регистрации.

Доста интересно поведение бих казал. Но пък "разни хора , разни идеали"

Та това е, общата картинка.
                        Докато не се започна отново с интересните ЛС които получавам напоследък.
                        Понеже сметнах че са доста интересни реших да ги споделя с останалата част от аудиторията.

Приятно четене.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Не познавам г-н Иванов,но си спомням преди време(може би преди година и половина) се държеше пак така арогантно в една негова тема , насочена към сервиза на Радо в Поморие(темата се казваше "Случаят на ivanovbs").
                          Явно човека си е такъв по природа и аз го приемам такъв,какъвто си е.Това си е личен избор кой как ще се държи в обществото,там закона да го съди.
                          В крайна сметка обаче,във форума има правила,които трябва да се спазват и затова модовете и администраторите го наказват.Едва ли някой от тях влага лични чувства към случващото се.
                          Аз също съм бил "наказван",но ми е било през к**а и съм си изтърпявал "наказанието"
                          Не смятам обаче,че е редно да се цитират ЛС и да се настройват едни потребители срещу други.Работата на мод екипа не трябва да става публично достояние,нали така??
                          Не е редно!Ако някой е нарушил правилата,следва наказание.Защо това трябва да се коментира?Не можете да се справите с ограничението на регистрацията от този потребител ли?Ами питайте тогава как се прави това....
                          Колега Иванов,не влагай лични чувства и ти...не си струва...това е просто един форум за забавление.
                          Last edited by me4o4ko; d.m.y г., 14:17.
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                          Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                          http://www.family-sozopol.com/

Comment

Субектът не е никакъв потребител - това е един нарушител, една зараза- няма никакви права тук.
                            Каква неприкосновеност на кореспондецията какви пет лева на стотинки.

Темата е обърщение към Иванов. Пусната е тема тъй като ЛС от баннати потребители не могат да се четат. Не е пусната с цел да се унижава господина. Той това си го може и сам.
                            Last edited by Old Fox; d.m.y г., 19:01.
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                              Субектът не е никакъв потребител - това е един нарушител, една зараза- няма никакви права тук.
                              Каква неприкосновеност на кореспондецията какви пет лева на стотинки.

Темата е обърщение към Иванов. Пусната е тема тъй като ЛС от баннати потребители не могат да се четат. Не е пусната с цел да се унижава господина. Той това си го може и сам.
                              След като е нарушител на правилата на форума го накажете!
                              "Зараза" е силно казана дума.
                              Какво означава,че ЛС от баннати потребители не могат да се четат??Аз не мога да чета ЛС на никакви потребители,освен ако не са цетирани "публично".
                              Нали за това са ЛС!
                              Това не е обръщение към потребителя,а провокация към останалите.
                              Питам се отново - защо след като е нарушил правилата на форума,не го накажете по устава?Защо ЛС става достояние за всички...това е целенасочено и провокативно.
                              Не ме разбирайте погрешно - не защитавам никого,говоря и разсъждавам хипотетично.
                              Last edited by Old Fox; d.m.y г., 19:01.
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                              Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                              http://www.family-sozopol.com/

Comment

Баннат потребител не може да чете никакви ЛС затова ако все пак трябва да му се съобщи нещо то този тук остава единствения начин.
                                Колега, Пруф си е направил труда да пусне кратка история. Да му се чуди човек на търпението. Прочети какво е написал
                                Батката е наказан не веднъж, но той продължава да се регва с нови никове...
                                Last edited by Old Fox; d.m.y г., 17:03.
                                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Working...
                                X