Аз все си мисля че трябва да се вярва в доброто начало на човека и все пак това е обществен форум и правилата трябва да се съобразяват и с потребителите. Не виждам каква е ползата ако си навлечеш още един човек който да те мрази. Хората оценят когато едни правила са безпристрастни и също така ти дават възможност да се поправиш ако си сбъркал.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Уважаеми г-н Иванов
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеАз все си мисля че трябва да се вярва в доброто начало на човека и все пак това е обществен форум и правилата трябва да се съобразяват и с потребителите. Не виждам каква е ползата ако си навлечеш още един човек който да те мрази. Хората оценят когато едни правила са безпристрастни и също така ти дават възможност да се поправиш ако си сбъркал.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеТе потребителите се съобразяват с правилата но всяко нещо си има и граници. Там е тънкият момент, според мен.
Това да Ви е познато? Надявам се.
Поздрави
Comment
-
Тоя Иванов, доста показателна фамилия, е типичен пример за едно съсловие у нас, което се е взело насериозно, в резулат на което чалгата се утвърди като музика у нас, а простотията достигна върхови нива в обществото.Интересно, че такива като него в чужбина бързо влизат в релси и слушкат.Просто трябва ред и някой да им набива канчето редовно.Не са лоши хора, стига да не ги пускаш на одъраAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Фред е още много млад и плах, та да го допълня, с негово позволение!
Същите тия ни набиват в главите, че е по-добре секса за една вечер и задължително да се използват пезервативи, независимо, че сте женени от 35 години!
Вместо ухаеща топла цица-силикон!
Вместо здрава, яка кака, свирка с презерватив.
точката сложи една моя приятелка:
- Каква ще е тая свирка с гума, бе!
Нали и аз искам нещо топло, твърдо, да го обгърнеш с чувство, сокове нещо...
Иначе, наистина, като ги сложиш на място слушка, ама у дома се правят на най- моралните хора!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Колеги смятам, че в този форум има достатъчно интелигентни потребители и предлагам да спрем да коментираме възгледите на г-н Иванов. Не искам да нападам никого, защото нищо не ми е направил, но смятам за глупаво отделянето на толкова време на просташки идиотизми /надявам се Иванов да не разсърди, но не подхожда на когото и да е било такъв език/
Естествено като повечето съм против такова държание! предлагам ключ на темата и на г-н Иванов!
Comment
-
Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщениеКолеги смятам, че в този форум има достатъчно интелигентни потребители и предлагам да спрем да коментираме възгледите на г-н Иванов. Не искам да нападам никого, защото нищо не ми е направил, но смятам за глупаво отделянето на толкова време на просташки идиотизми /надявам се Иванов да не разсърди, но не подхожда на когото и да е било такъв език/
Естествено като повечето съм против такова държание! предлагам ключ на темата и на г-н Иванов!
Никой не им обръща сериозно внимание!
Виж, ако нашего брата изреве от сериозен проблем, тогава всички сме там!
Ама сега, слава Богу, нямаме такъв и си чешаме езиците!
Та това е!
а господин Иванов, да си върви при адаша!
Др. Сталин де!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment