Известие

Collapse
No announcement yet.

Уважаеми г-н Иванов

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз все си мисля че трябва да се вярва в доброто начало на човека и все пак това е обществен форум и правилата трябва да се съобразяват и с потребителите. Не виждам каква е ползата ако си навлечеш още един човек който да те мрази. Хората оценят когато едни правила са безпристрастни и също така ти дават възможност да се поправиш ако си сбъркал.

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Аз все си мисля че трябва да се вярва в доброто начало на човека и все пак това е обществен форум и правилата трябва да се съобразяват и с потребителите. Не виждам каква е ползата ако си навлечеш още един човек който да те мрази. Хората оценят когато едни правила са безпристрастни и също така ти дават възможност да се поправиш ако си сбъркал.
      А може би форума е частен и потребителите трябва да се съобразяват с правилата Му! И всеки, който се е регистрирал, е наясно с тях (правилата) и е съгласен да ги спазва.

Comment

Те потребителите се съобразяват с правилата но всяко нещо си има и граници. Там е тънкият момент, според мен.

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Те потребителите се съобразяват с правилата но всяко нещо си има и граници. Там е тънкият момент, според мен.
          На Мексиканско-Американската граница има едни служители, които денонощно следят да не се преминава границата незаконно. А демокрацията в САЩ се гради на стриктното спазване на законите.

Това да Ви е познато? Надявам се.

Поздрави

Comment

Тоя Иванов, доста показателна фамилия, е типичен пример за едно съсловие у нас, което се е взело насериозно, в резулат на което чалгата се утвърди като музика у нас, а простотията достигна върхови нива в обществото.Интересно, че такива като него в чужбина бързо влизат в релси и слушкат.Просто трябва ред и някой да им набива канчето редовно.Не са лоши хора, стига да не ги пускаш на одъра
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Фред е още много млад и плах, та да го допълня, с негово позволение!
              Същите тия ни набиват в главите, че е по-добре секса за една вечер и задължително да се използват пезервативи, независимо, че сте женени от 35 години!
              Вместо ухаеща топла цица-силикон!
              Вместо здрава, яка кака, свирка с презерватив.
              точката сложи една моя приятелка:
              - Каква ще е тая свирка с гума, бе!
              Нали и аз искам нещо топло, твърдо, да го обгърнеш с чувство, сокове нещо...
              Иначе, наистина, като ги сложиш на място слушка, ама у дома се правят на най- моралните хора!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Колеги смятам, че в този форум има достатъчно интелигентни потребители и предлагам да спрем да коментираме възгледите на г-н Иванов. Не искам да нападам никого, защото нищо не ми е направил, но смятам за глупаво отделянето на толкова време на просташки идиотизми /надявам се Иванов да не разсърди, но не подхожда на когото и да е било такъв език/
                Естествено като повечето съм против такова държание! предлагам ключ на темата и на г-н Иванов!

Comment

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
                  Колеги смятам, че в този форум има достатъчно интелигентни потребители и предлагам да спрем да коментираме възгледите на г-н Иванов. Не искам да нападам никого, защото нищо не ми е направил, но смятам за глупаво отделянето на толкова време на просташки идиотизми /надявам се Иванов да не разсърди, но не подхожда на когото и да е било такъв език/
                  Естествено като повечето съм против такова държание! предлагам ключ на темата и на г-н Иванов!
                  Колега, отдавна подобни теми са само с възпитателна цел!
                  Никой не им обръща сериозно внимание!
                  Виж, ако нашего брата изреве от сериозен проблем, тогава всички сме там!
                  Ама сега, слава Богу, нямаме такъв и си чешаме езиците!
                  Та това е!
                  а господин Иванов, да си върви при адаша!
                  Др. Сталин де!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Айде стига вече викам
                    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Working...
                    X