Известие

Collapse
No announcement yet.

за поредн път... въпрос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Според моето скромно мнение би трябвало да се направи нещо като Правилник за прилагане на правилата на форума!
    В него да бъдат конкретизирани някои не толкова ясни и разтегливи тълкувания на правилата на форума.
    В него може да се разясни примерно,кое е обида,кое е дискриминация и така нататък!
    Няма да е лошо да бъде изяснено,какво наказание се полага за определено "прегрешение"!
    Имаше спор коя тема е реклама и коя не е!
    Също може да бъде конкретизирано.
    Права,задължения на модератори и питребители и т.н.т.
    P.S. Нищо лично!
    Просто идея.
    Last edited by alfamicin; d.m.y г., 00:01.
    ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
    ALFA 156 2.0 1999 - бивша
    ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Д.Г. Манолито!

Би трябвало по устав да ти дам 10 денонощия арест, ама пак няма да ме разбереш!
      Но останалите ще ме разберат отлично, когато поясня. че не си наказан, а само предупреден.
      Предупредих те, за да не прекрачиш границата .
      Вместо това, най-нагло и откровенно лъжеш!
      Нека останалите преценят кой крив и кой прав!
      Ни най малко мога да те разбера. Къде точно в думите ми видя лъжа.
      Колеги, моля, покажате къде точно съм излъгал откровенно или не ....

Не искам ничий бан да се маха или да се амистира или там както искате го наричайте.
      Просто 1 път според фактите потърсете отговорност на човек от управата.

И все пак чакам мнението на Прууф, Григор и другите от админ екипа.
      Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
      Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
      Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Първоначално публикувано от manolito Покажи съобщение
        Ни най малко мога да те разбера. Къде точно в думите ми видя лъжа.
        Колеги, моля, покажате къде точно съм излъгал откровенно или не ....

Не искам ничий бан да се маха или да се амистира или там както искате го наричайте.
        Просто 1 път според фактите потърсете отговорност на човек от управата.

И все пак чакам мнението на Прууф, Григор и другите от админ екипа.
        Това, че обикновения юзер не вижда какво става, не означава, че модераторите и админите не виждат! Имаш едно предупреждение и нула наказателни точки!
        Само си предупреден, а не наказан, както твърдиш по-горе, а ми вменяваш и садистичен характер!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Това, че обикновения юзер не вижда какво става, не означава, че модераторите и админите не виждат! Имаш едно предупреждение и нула наказателни точки!
          Само си предупреден, а не наказан, както твърдиш по-горе, а ми вменяваш и садистичен характер!
          Колега, нищо не твърдя.
          Ако бях да твърдя, че съм наказан нямаше да побликувам личното съобщение.
          Извинявам се, но ще е хубаво ако се разграничават напатките....

Както сам виждаш стараем се да не излизаме от добрия тон. Все пак с повечето колеги се познаваме от доста време вече. Още от времето когато този форум беше фенски форум и се кефехме на автомобилите си. Тогава когато минавайки алфисти през нашия град пиехме кафе и говорехме за любимите ни автомобили. Един типичен пример е Дидо (odisey). Тогава когато този раздел с месеци стоеше без нови мнения.

поздрави

едит: Избягахме много от темата. Перманентен бан е много сериозно нещо. Някой ще обясни ли защо го получи въпросния потребител?!

г-да Администратори и модератори?
          Last edited by manolito; d.m.y г., 18:17.
          Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
          Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

По-горе писа, че съм те наказал и ми зададе риторичния въпрос, дали не ми е станало по-добре!
            Само те предупредих да не прекалиш и да те баннат, защото се беше разгорещил, а по конкретния въпрос- нямах и идея!
            Явно съм видял в тебе това, което трябва и за това до сега не си с бан!
            Повярвай ми, перманентен бан не се налага лесно!
            Трябва да са налице много неща, за да се премине на тая крайна мярка.Щом е наложен-значи има за какво!
            По принцип , такива банове се обсъждат от целия екип!
            За мен въпроса е приключен!
            Поне с тебе!
            Наздраве!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

По-горе писа, че съм те наказал и ми зададе риторичния въпрос, дали не ми е станало по-добре!
              Само те предупредих да не прекалиш и да те баннат, защото се беше разгорещил, а по конкретния въпрос- нямах и идея!
              Явно съм видял в тебе това, което трябва и за това до сега не си с бан!
              Повярвай ми, перманентен бан не се налага лесно!
              Трябва да са налице много неща, за да се премине на тая крайна мярка.Щом е наложен-значи има за какво!
              По принцип , такива банове се обсъждат от целия екип!
              За мен въпроса е приключен!
              Поне с тебе!
              Наздраве!
              Най на края! Извинявам се за казаните думи!

Сега очакваме и някой да каже за перманнтния бан.
              Търтей, Прууф, Григор ?
              Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Дотук прочетох всичко ама само не ми е ясно как не ви омръзна ....в този раздел има не една тема доказваща правотата на модератор или нормален потребител и никога не се е стигало до промяна в статута ...демек кучетата си лаят кервана си върви както някои спомена някъде ...та за какво са всички тея вятърни мелници

Comment

Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщение
                  Дотук прочетох всичко ама само не ми е ясно как не ви омръзна ....в този раздел има не една тема доказваща правотата на модератор или нормален потребител и никога не се е стигало до промяна в статута ...демек кучетата си лаят кервана си върви както някои спомена някъде ...та за какво са всички тея вятърни мелници
                  напротив статута е променен....
                  Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщение
                  RSxracer - Перманентен бан за
                  Повторна регистрация, системен спам, Обида на модератор при изпълнение на служебните му задължения.
                  ма какво от това...
                  факт е, че се месят модератори които грам нямат нищо общо с казуса. Защо не говорят хора имащи нещо общо с конкретния проблем.
                  Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Първоначално публикувано от alfamicin Покажи съобщение
                    Според моето скромно мнение би трябвало да се направи нещо като Правилник за прилагане на правилата на форума!
                    В него да бъдат конкретизирани някои не толкова ясни и разтегливи тълкувания на правилата на форума.
                    В него може да се разясни примерно,кое е обида,кое е дискриминация и така нататък!
                    Няма да е лошо да бъде изяснено,какво наказание се полага за определено "прегрешение"!
                    Имаше спор коя тема е реклама и коя не е!
                    Също може да бъде конкретизирано.
                    Права,задължения на модератори и питребители и т.н.т.
                    P.S. Нищо лично!
                    Просто идея.
                    Бях малко в отпуска та късно се включвам.
                    Прегледах много набързо темата, надявам се че не съм изтървал същността на нещата.
                    За момента ще отговарям на въпроси от последната страница.

Нарушения и наказания :

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35344

Права и задължения на модератори и потребители.
                    Потребители - да спазват правилата на форума и да си изкарват добре.
                    Модератори- да следят за спазване на правилата и вместо да си изкарват добре , да следят за спазването на правилата.
                    Ако им остане време за друго - може и да се кефят на форума също като потребителите, но после им се обяснява как форума е заприличал на кенеф.

---------------------------------------

По самата тема.
                    Цветелин беше гонен няколко пъти от форума за определени време( поради извършени нарушения) , беше гонен и за постоянно.
                    Беше молил колегите да му се вдигне перманентен бан и той беше вдигнат - след гласуване
                    После пак беше изгонен и и пак помоли да му се вдигне бана, но този път решението беше отрицателно.

Колега Манолито, след като смятащ че перманентен бан е сериозно наказание, според теб повторна регистрация ( няколко пъти) сериозно нарушение ли е ?
                    И то регистрация с цел избягване на наложено наказание.

Ще го кажа отново - всяко предупреждение или наказание което модератор налага на потребител автоматично отваря тема в раздела на администраторите.
                    Също така не забравяйте, че всяко наложено предупреждение/наказание се проверява от администратор, и се обсъжда от целият мод екип ако е нужно.
                    Има случаи в които наказание е отменяно поради грешна преценка на модератор - има и то не един.
                    Екипа се опитва да бъде максимално безпристрастен, но грешки има и те се обсъждат и коригират.

В конкретният случай наказанието също беше обсъдено и решението в никакъв случай не еднолично взето.

Това е.

Относно забележката за езика използван от колегата модератор към другите потребители - ДА съвсем на място е отправена и се надявам колегата за в бъдеще да е придържа към правилният тон.
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ама вие или не четете или не искате да четете....
                      защо се хванахте с цветелин?!?!?
                      рсхрацер си е абслютно отделен индивид който се движи, пуши, пие, кара кола и т.н. без цветелин да има нещо общо.
                      по същатата логика може да банете всеки един друг за повторна регистрация.

Това, че от време на време е ползвал ника и е пускал някъква информация в раздел 164 (+ - 2 3 поста в други теми) ако за вас това е всичко изписано от марто ... значи ... нямам думи!

Така като гледам, че няма да се стигне до какъвто и да е компромис ще продължим с цел и мен да накажете!

По въпроса за г-н Марто:
                      не един път писах горе в темата и в този пост
                      РСХРАЦЕР не е регистриран ник от ЦВЕТЕЛИН с цел заобикаляне на правилата.
                      Второто Ви обвинение, че е "срал" в раздела Ви - един точно 1(ЕДИН) пост има.
                      Бил ви обидил.... казал Ви е Лайк за това, че сте некомпетентен(не като МОДЕРАТОР, а като човек който не разбира от класически алфи)

Прууф: така като си захванал тази тема нека да я доизесним!
                      Цветелин беше банат за повторна регистрация на ник с цел заобикаляне на правилата!?
                      Втория ник е регистриран много преди някой да почне да банва и да наказвам. Използвах го 1 път когато ме наказаха за пръв път!
                      Така, тогава Григор ми са обади да си говорим 30 минути по телефона, тогава той каза, че този ник ще го банне за да няма повече разправии и да не стане някоя грешка с него!
                      Григоре! МОля, обясни!
                      ето точно за това което говорихме, точно за него се хванаха!

Относно забележката за езика използван от колегата модератор към другите потребители - ДА съвсем на място е отправена и се надявам колегата за в бъдеще да е придържа към правилният тон.
                      МОля, потреибтел бива веднага наказван.... или модератора не е потребител?
                      Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Това, че от време на време е ползвал ника и е пускал някъква информация в раздел 164 (+ - 2 3 поста в други теми) ако за вас това е всичко изписано от марто ... значи ... нямам думи!
                        Дали е пуснал 2, 20 или 200 поста от друг профил -няма значение. Това е нарушение. Потребителят е баннат за да не пише тук това не му дава право да ползва чужди никове.

Втория ник е регистриран много преди някой да почне да банва и да наказвам. Използвах го 1 път когато ме наказаха за пръв път!
                        Така, тогава Григор ми са обади да си говорим 30 минути по телефона, тогава той каза, че този ник ще го банне за да няма повече разправии и да не стане някоя грешка с него!
                        Григоре! МОля, обясни!
                        ето точно за това което говорихме, точно за него се хванаха!
                        Това тук ми звучи все едно Цветелин го е писал. Използва се първо лице единствено число. Интересно. Всеки път щом се банне някой от Русе се активизира друг потребител от Русе и се оказва че Цветелин пише от същия профил. И така айде сега ти ми обясни моля те:
                        Цветелин пише ли и от твоя профил?
                        И ако да ти как смяташ дали и "manolito" не трябва да бъде баннат? Какво ти подсказва съвестта?
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                          Дали е пуснал 2, 20 или 200 поста от друг профил -няма значение. Това е нарушение. Потребителят е баннат за да не пише тук това не му дава право да ползва чужди никове.

Това тук ми звучи все едно Цветелин го е писал. Използва се първо лице единствено число. Интересно. Всеки път щом се банне някой от Русе се активизира друг потребител от Русе и се оказва че Цветелин пише от същия профил. И така айде сега ти ми обясни моля те:
                          Цветелин пише ли и от твоя профил?
                          И ако да ти как смяташ дали и "manolito" не трябва да бъде баннат? Какво ти подсказва съвестта?
                          ами как нямад а се активизира г-не като всеки път едно и също
                          всеки път щом нещо стане и има намесени русенци ... разговора се извърта за цветелин. Кой е цВЕТЕЛИН ?
                          защо всеки говори за него ?! нима няма други банати перманентно в този форум? и или знам ли ... всеки път цветелин...

Иво... а ти ? 1 мнение цветелин...
                          Не мога да ви разбера чесно....

в момента темата отиде пак където не трябва
                          започнахме с това, че модератор обижда и си прави каквото иска и се стигна до там, че цветелин пак ви е черната овца...
                          какво да коментираме повече
                          не знам какъв трън вие в очите ама все до него стигате.
                          Цветелин ми е колега и какво от това?
                          ако ти кажа, че пише ... все тая
                          ако ти кажа, че не пише ... пак същото
                          освен да дойдеш и да видиш кой пише друг вариант няма

банете целия русе... сложете перм бан на всички русенски доставчици
                          така и така гледам роман е поредния русенски изгонен човек

МАРТО чакаме обяснението ти!
                          Last edited by manolito; d.m.y г., 10:29.
                          Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Разговора го извъртя ТИ в посока Цветелин.
                            Не си ми отговорил още. Цветелин пише ли от твоя профил? Отговори ми ти за да не кажете после, че модераторите вземат еднолични решения.

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                              Разговора го извъртя ТИ в посока Цветелин.
                              Не си ми отговорил още. Цветелин пише ли от твоя профил? Отговори ми ти за да не кажете после, че модераторите вземат еднолични решения.
                              Не не пише Цветелин от моя профил!
                              Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Toест да разбирам че това:
                                "Втория ник е регистриран много преди някой да почне да банва и да наказвам. Използвах го 1 път когато ме наказаха за пръв път!
                                Григоре! МОля, обясни!"

ти си го писал. Така ли? Ти си ползвал втори ник и Григор на теб се е обаждал?

Comment

Working...
                                X