Надявам се да съм оцелил раздела ! Въпросът ми е защо всяка една тема , в която вляза е вече оценена от мен ... при положение , че за първи път влизам в нея . Изписва ми "вие вече оценихте тази тема" или нещо със същото значение беше . Мн. рядко се случва да има някоя неоценена тема , за която да мога да гласувам или да оценя .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Всички теми са оценени
Collapse
X
-
Защото си любимец на форума ....
Да кажа , че и на мен не ми е много ясничко как стой този въпрос , тоест как става точно гласуването за някоя тема. Виждам примерно , че има 5 звездички , и като кликна ми дава , че съм гласувал.... ами ако искам да гласувам с 4 или друг брой ??Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
-
Точно така се гласува и аз съм гласувал не веднъж но сега от един , два , три месеца даже в която и тема да вляза ( макар и за 1-ви път ) вече има даден глас 1-2-3 и т.н. звездички както си му дойде на форумуsigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеНадявам се да съм Уцелил раздела !.
Comment
-
Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщениеЗащото си любимец на форума ....
Да кажа , че и на мен не ми е много ясничко как стой този въпрос , тоест как става точно гласуването за някоя тема. Виждам примерно , че има 5 звездички , и като кликна ми дава , че съм гласувал.... ами ако искам да гласувам с 4 или друг брой ??sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение"Оценяването" да няма общо с броя прочитания на темата?sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Нормалнооо . Ще се оправи . Ъпгрейд пускаха все пак на форума нормално е да се прецакат работите .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Малко спам . Ама аз по-подреден форум от нашия не съм виждал. Всичко си е му е на мястото , така че дребни забележки като тая да са му проблема. Я вземете един фейсбук ..... та той е само с дефекти пълен..Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Comment
-
-
Ъпгрейд бъг е, но за момента май няма официално и лесно решение...
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
Comment