Известие

Collapse
No announcement yet.

Закачените теми......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Закачените теми......

.....по спешъл в 156 раздела.....
    Няма ли чалъм някакъв поне 2-3-4 теми от общо 15-те закачени такива, да се обединят в един всеобщ технически "ръководник", или нещо от сорта, както и подобренията по 156 и 147 да се слеят в една тема, или изобщо да се измисли нещо от сорта.....знам че е свързано с време и прочее, ама все пак 15 закачени теми......ся верно че са важни, сичките, ама......ся не че всеки не може да го преживее тва, но просто да питам дали мое да стане.....все пак знаете че нещата с питане стават......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Аз мислех всички важни теми да ги засиля в подраздел на основният 156....
    Ама така си останах само с мисленето.
    Я да си кажат модовете на раздела мнението по въпроса.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Бях почнал да ги събирам, ма пусто се няма време... Обещавам да се забавлявам с тази задачка

Например:
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=38416
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37927

Comment

Брао, брао......на кой да дам червена точка, и кой евентуално да банна.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
          Бях почнал да ги събирам, ма пусто се няма време... Обещавам да се забавлявам с тази задачка

Например:
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=38416
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37927
          Ади ся време нямал....стига мисли цял ден за бири и писа бисери из форума
          Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
          Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
          Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
          Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
          Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
            Умната, ей! Виж скрития надпис в подписа ми!!!

пп Всички обещават, само една бира съм пил - преди около 2 години ...

Comment

Е то понеже още те държи.....
              сигурно заради това забавят
              Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
              Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
              Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
              Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
              Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                Той за бири пише,ама ти се сещай за какво иде реч!
                Иначе и аз се замислям да пратя важните мъртви теми в гробището!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аз брао-то го казах че гледам се върши нещо......

Comment

10х

Comment

Е супер си се хванал колега да обедениш и подредиш темите. Малко кофти само, че треба да цъкаш 4-5 пъти докото вляза в това което ми трябва!
                      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 11:08.
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Това, с цъкането, си е бавна и трудна работа , ама за новия юзър или мързелив стар - е някакво удобство. Освен това, идеята е информацията да се систематизира и да не се отварят нови теми, който със сигурност вече са обсъждани...

пп Ако смятате, че не е добре - ще ги върна по местата им, разхвърляни ...

Comment

Верно си е систематизирано така, кофти е, че например неможеш да разбереш, че има нов пост в темата за подобрения по 147/156, както се вижда днес от новите постове. Примерно за покупката, за съвети, е добре така!
                          Ако може да се оправи това да се вижда, кога има нови постове например, ще е мн добре. Това е само предложение.
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

В момента, в който има ново мнение по някоя от темите, тя се вижда под важните. Не виждам проблем.

Comment

БРаво, браво......алилуя......чак не можах да позная че влизам в 147-156-гт......
                              На чия сметка да преведа аплодисментите.......нищо стики вече не ми се мота......

Comment

Working...
                              X