Известие

Collapse
No announcement yet.

Предложение за нов раздел - АГУ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предложение за нов раздел - АГУ

Колеги, понеже стават все повече потребителите във форума ползващи автомобилни газови уредби, както и въпросите и проблемите свързани с АГУ, предлагам създаването на нов раздел, нещо от типа на "Газови уредби за Алфа Ромео" по аналогия от сродните форуми.

Вярно е че автомобилите Алфа Ромео са с подчертано спортен характер, но икономическата ситуация у нас налага ползването на АГУ за хората каращи ежедневно, както и за хората с по-ниски доходи.
    Ако обичате дайте мненията си
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Съгласен и предлагам инициатора за модератор :P
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Аз също съм съгласен
      Така няма колегите, които решат да слагат АГУ на Алфа да ходят при разни аматьори и да им скапват колите без причина
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
        Аз също съм съгласен
        Така няма колегите, които решат да слагат АГУ на Алфа да ходят при разни аматьори и да им скапват колите без причина
        и бате додо ше е модератор , але алеее
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Като подзаглавие на форума, може да се пише "газ до дупка!" - всеки ще намери начин по който да го тълкува

п.с.: Инициаторите за новия форум, да изнамерят всички теми за газ, които да се тикнат там :P
          ‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части

Comment

и за чорапи и за наметало също
            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

На мене ми турете автоматичен БАН от тоя раздел
              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
              sigpic
              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                и на мен
                ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от Kostadin
                  и на мен
                  Тва ше е първия раздел който няма да чета

П.С. Иначе идеята е мноо добра щото гледам че има доста газовици, а пък и най-добре да има разлика в темите с проблеми м/у коли на газ и такива без.
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Идеята е добра но май има само 4/5 човека каращи на газ.
                    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от LuckyMan
                      Идеята е добра но май има само 4/5 човека каращи на газ.
                      я всеки на газ да рече тук

аз съм 1

Comment

2-ри

П.П. Няма да сме 4-5 в тва съм 100% убеден, като знам че с поне 7-8 колеги сме разисквали на ЛС, газовите уредби
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

Нема,ше измисля мнения от твое име,та да има пези .По тая логика направете и един за дизелови агрегати,навъдиха се в последно време
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Aми аз все пак смятам че е по добре проблемите с газовите уредби да се дискутират в раздела за съответния модел - все пак е различно да сложиш газова на боксер, на карбуратурна 75-ца и на 156-ца.
                            Пък който иска да попита за добър майстор може да го направи в общия технически - или да има важна тема "сервизи за газови уредби" или "газови уредби - къде и как"
                            По скоро е разумно да се оправи търсачката на форума да работи коректно и да намира всички теми като напишеш "газова"
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Търсачката не може да се оправи да търси в старите теми, заради профилактора

Този раздел за Газова....после ние с дизелите ще си искаме наш...туко виж и някой с Пърдежни газове се излюпил (тоест Метан).

А и честно казано, колите на газ в клуба стават все по-малко след като собтвениците оставят въпросните бомби в мазетата си, в следствие на хилядите проблеми предизвикани от въпросната инсталация. Не че някога е имало повече от 4-5 коли на газ в клуба, та даже не знам дали е имало и толкова много.
                              sigpic
                              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                              X