If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Потребителски постове в раздели Чат, Купува и Продава
И аз чакам одобрение, вместо това ме изкараха търговец, а де...
Пс Иво, кажи им бе
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
И аз чакам одобрение, вместо това ме изкараха търговец, а де...
Пс Иво, кажи им бе
Миро, нали знаеш Българската поговорка: " Може и на мен да не ми е добре ама на Вуте да му е зле"
С тая активност на писане в техническите раздели май по голямата част от потребителите влизат да разглеждат обявите, когато им трябва някоя част за колата, но като гледам и обявите се поразредиха доста, тъй като се чака по няколко дни за евентуалното и публикуване
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Абе вие майтап ли си правите, бе ?! Егати форума!
3ти ден няма кой да одобри една обява! Оставили сте тоя подраздел да го модерират най-редовните потребители!
Подкрепям гневния пост на колегите по-горе - колко време трябва и аз да чакам за одобрение на обява???
Едно време всички ревахте от модовете, но такива забавяния не е имало!!! Ама сега нали е демокрация ... да го духат бедните ... потребители...
Подкрепям гневния пост на колегите по-горе - колко време трябва и аз да чакам за одобрение на обява???
Едно време всички ревахте от модовете, но такива забавяния не е имало!!! Ама сега нали е демокрация ... да го духат бедните ... потребители...
Теееее модовете в точно тия раздели са си същите от едно време
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Теееее модовете в точно тия раздели са си същите от едно време
Ми сменете ги кат не вършат работа. Аз предлагам да се води статистика, 100 недоволни потребителя и модератора с червен картон. Ако трябва турнете си рейтинг.
Пс Аз отдавна се отказах да пускам обяви тук, във фейсбук групата нещата стават много по-бързо.
За да се случват нещата като хората,модовете на тоя раздел трябва да прибират част от печелбата В случея те са част от бизнеса, един вид посредници и няма никаква локига да го правят само за мерси.Това го няма никъде по света..........В 21 век всичко е бизнес и пазарна икономика и никой не ти казва и добър ден ако не му платиш,ка моли да ти се занимава да ти продава вещите.
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДогиПокажи съобщение
За да се случват нещата като хората,модовете на тоя раздел трябва да прибират част от печелбата В случея те са част от бизнеса, един вид посредници и няма никаква локига да го правят само за мерси.Това го няма никъде по света..........В 21 век всичко е бизнес и пазарна икономика и никой не ти казва и добър ден ако не му платиш,ка моли да ти се занимава да ти продава вещите.
Виж сега у Бг много добре знаеш не е така.....просто който има инфото пръв.... печели......за какво им е процент, щом могат първи да получат информация за нещо изгодно...)
Comment