Известие

Collapse
No announcement yet.

Лаг на форума?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лаг на форума?

2-ри, 3-ти ден вече, доста се бави, докато разцъквам. Отделно гледам, че се появиха и доста дублиращи се мнение на различни потребители, което говори, че проблема не е в интернета, а тук.
    75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
    155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
    FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
    Мненията са като задниците - всеки си има!

Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
    2-ри, 3-ти ден вече, доста се бави, докато разцъквам. Отделно гледам, че се появиха и доста дублиращи се мнение на различни потребители, което говори, че проблема не е в интернета, а тук.
    Дамм и при мен е така. И от време на време ми дава грешка на базата данни
    sigpic
    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
    BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
      Получава се дублиращо мнение, защото натискат по два пъти публикуване точно заради този "лаг"
      Иначе определено не само се забавя самото зареждане ами забелязвам и че самите емотикони се движат нещо забавено...
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Получава се дублиращо мнение, защото натискат по два пъти публикуване точно заради този "лаг"
        Иначе определено не само се забавя самото зареждане ами забелязвам и че самите емотикони се движат нещо забавено...
        Тц, аз натискам само веднъж и дублира, в това съм 100% убеден.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Мда и при мен е така, вчера някакъв датабейз ерор ме изненада, тъкмо бях написал един ферман и пак трябваше да го пиша......мисля че за този дискомфорт който изпитах да пиша мнение повторно, някой трябва поне да бъде баннат, или в най - лошия случай строго мъмрен пред строя......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
            Тц, аз натискам само веднъж и дублира, в това съм 100% убеден.
            при мен се получва същото
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Мда и при мен е така, вчера някакъв датабейз ерор ме изненада, тъкмо бях написал един ферман и пак трябваше да го пиша......мисля че за този дискомфорт който изпитах да пиша мнение повторно, някой трябва поне да бъде баннат, или в най - лошия случай строго мъмрен пред строя......
              Опитвал ли си с бутона "Back"?
              При мен работи : )
              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
              X