Известие

Collapse
No announcement yet.

Измамник-продавач във форума!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Измамник-продавач във форума!

И така колеги, съфорумецът segal, който беше пуснал тема че продава евтино вариатор: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=49691 се оказа един от тези, които ти пращат баласт в колета - в конкретния случай, една гъбичка за обувки (т.нар. лустро), и 2 ръждясали накрайника за педали. За достоверност дори ми беше пратил снимка на вариатор отначало...
    Та платих аз в Еконт 99 лв, веднага още в офиса им отворих пакета и останах изненадан...Звъня и на двата му телефона да оправим "недоразумението" - не вдига (нормално). Лицето което е пуснало пакета е с име И. П. (ще си покаже личната карта за да получи парите, така че тия данни са достоверни). Имам му и двата глобулски телефона и ще се наложи да пращам хора, ако продължи да не вдига. За съжаление Еконт не искат да спрат изплащането на парите въпреки че ги заплаших с полицията, но както и да е.
    Същият човечец гледам има пуснати обяви във форума че продава кристални фарове, стопове и мигачи за 145/6 (гледам избира неголеми части, които може да наподоби като големина и тежест в колет) така че не се връзвайте.
    Та съфорумци мои, приемайте пратки само с опция да ги видите и бъдете бдителни към обяви и дано не се случва.
    Last edited by adv_petrov; d.m.y г., 16:53.
    Alfa 156 2.0 - ех,
    Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
    Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
    Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Трябва да се намери и линчува + опции
    Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
    Звукът може да бъде
    описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

Също е добре да се описва какво изпраща, за да имаш някаква основа за протест пред еконт. Добре ще е да му се заприщи и профила тук, а аз ще се оглеждам по другите форуми.
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Гадна,измекярска работа.Пълно е с такива боклуци в повечето форуми.Затова е тази опция,отвори преди да платиш.
        0888515205

Comment

Има опция "виж преди да платиш". Като купувате от такива потребители с 2 поста на кръст искайте задължително да мине по тоя начин, а не на доверие. Мизерници има навсякъде, та и форума не е застрахован
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Тва е в бившия ми квартал, ще разпитам кой е тоя (пред този блок има една червена 146) и ако е негова, можеш да изпратиш някой с кирка
            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
            BMW 328i

Comment

Ей внимавайте да не зяносате на някой случаен човечец колицата само
              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Измекяр!!!
                Жоро 147 1.9 JTD

Comment

Тази обява я помня! Даже мислех тогава да пиша в темата му, да го питам как се е сдобил с "НОВ" вариатор, който струва по магазините 250-300 лева! а го предлага за 99???? Освен, ако не е повреден, счупен, прецакан, откраднат или както в случая несъществуващ !!!

Но не пуснах поста си, защото не исках да се счита, че спамя ...

Колкото до лъжеца, това са си 100 лева. можеш с тях прекара цяла седмица! така, че колега успех в издирването му ... и тогава освен 100те си лева му !наложи! да ти плати разходите да го издирваш!

Поздрави.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                  AR 155 2.0 16v SUPER
                  Toyota Corolla 2014 S Premium
                  Moskvich 2140

Comment

При такива покупки само с опция виж преди да платиш, че нистина са се навъдили едни хора.. мамата си трака.
                    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

То след дъжд качулка , а тия от ЕКОНТ като си го отворил там и са видяли , че си измамен какво казват , ако трябва само куриера поеми ама 100 лева са си 100 лева ...
                      Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

Продавачът получил ли е парите, потвърдени ли са имената му?
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                        Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                        Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

за измамата,

Та така колеги, "продавачът" segal снощи ми е писал смс, че му било неприятно да го храним в тая тема, понеже другите му обяви в нашия форум (!!!) били "реални" и съм принуден да помоля да бъде заключена настоящата тема за да бъде той спокоен, като преди това ви споделя развръзката на историята.
                          Учуден, че явно нашия идея си няма на кой е попаднал, след като получих "вариатора" му звънях над 3 часа, но не вдигаше (нормално, разчитал е номера му да мине), в качеството ми на адвокат врящ и кипящ по столицата, претендиращ че работата му е да обслужва една политическа партия и професионални договори на силови спортисти, се раздействах и за около половин час имах копие от личната му карта. След като му изпратих собствените му лични данни с 1-2 обяснения на смс, о, чудо! - навършилия на 17ти юни цели 23 г. новоизлюпен измамник по форуми И.Р.П. от жк.О.К. веднага ми върна съобщение че ако му пратя обратно пратката, щял да ми върне парите. Горд, че има и такива ВНЕЗАПНО "осъзнали се" люде, пратих обратно пратката с която ме беше измамил и днес куриера ми донесе паричките обратно - кеф...спести ми едни пари за една работа...
                          Относно такива измами, бъдете внимателни, а на г-на и на всички като него които се опитват или ще се опитат да прекарат някой съфорумец искам да им кажа че:
                          1) Приемам извиненията му и забравям за случая, за общо добро е нито аз да го търся, нито той мене, и
                          2) Тук във форума на Алфа Ромео не толерираме измамите и за да предотвратим нечии следващи необмислени постъпки, ако някой пак се опита да ме работи, ще го намеря (ако не се случи на мен, ще се случи на вас пичове, затова съм с 2 ръце "за" за вашата подкрепа) кой е и къде е, ще му откъсна мъдетата и ще го накарам да си ги изяде - казвам го с цялата си сигурност на кореняк-врачанин.
                          А сега нека оставим органите на МВР да си свършат работата.
                          Забравих да допълня, че и тия от Еконт са си за бой - виждат че пише на товарителницата "авточаст", виждат че пакета се отваря пред тях и отвътре изкача гъбичка за обувки, т.е чиста измама, и пак натискат да си му плащат парите и не искат да ги спрат поне...гадна, много гадна политика, даже в с-р "Икономическа" се учудиха.
                          Last edited by adv_petrov; d.m.y г., 16:55.
                          Alfa 156 2.0 - ех,
                          Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                          Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                          Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

А сезирал ли си органите, които споменаваш?
                            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                              1) Приемам извиненията му и забравям за случая, за общо добро е нито аз да го търся, нито той мене, и
                              Никакви извинения не приемам от такива мизерници, за такива трябва да има директен бан, а Еконт са си направо съучастници мамицата им безхаберна
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                              X