Известие

Collapse
No announcement yet.

Измамник-продавач във форума!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги, използвайте опцията "отвори преди да платиш" , незнам как е при другите куриери, но при Еконт е безплатна - т.е. не се заплаща отделно към сумата за пратката. За съжаление измамниците и хората, които искат да правят лесни пари не са малко и сами трябва да си създадем някаква гаранция за да намалим риска от такива неприятни случки до минимум.
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

и при мен се получи подобна случка от лицето Pepko-Bepko каза ,че има дискове за 166 които по неговата обява са почти нови след като престигна пратката се оказа ,че са почти за боклука
      Alfa 147 JTD+ & Alfa 159 JTD +

Comment

Първоначално публикувано от seepo Покажи съобщение
        и при мен се получи подобна случка от лицето Pepko-Bepko каза ,че има дискове за 166 които по неговата обява са почти нови след като престигна пратката се оказа ,че са почти за боклука
        Куп неща изобщо не са за покупка чрез куриер, колкото и примамлива да е цената, или колкото и да си на зор, докато око не види и ръка да пипне и най-добрия вариант - да пробваш чарка дали работи, в повечето случаи ще отнесеш плувката.
        По мое мнение измамниците сред алфистите процентно бият всички други марки... Бая изтормозен чарк се върти и предлага и се търси наивника, от който да се изкара за две бири и един кремвирш...
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Колегата Пебко-Бебко е дългогодишен член и на Алфа и на Ланча форума, така че за мен има нещо гнило тук.
          Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение
            Колегата Пебко-Бебко е дългогодишен член и на Алфа и на Ланча форума, така че за мен има нещо гнило тук.
            Споделям същото мнение. Познавам го още от времето когато бях Ланчист и ням никакви подобни наблюдения.
            sigpic 156SW 1.9JTD 16V

Comment

гнилото е в нас ела да го видиш щом не вярваш ха гнило ае не ме припомняи моляти се ела ще ти ги подаря тия дискове да си ги сложиш ти хаха

Comment

Пеньо е точен пич, ако отправяш обвинения по-добре се аргументирай с доказателства
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Ами аз съм пратил на колегата предварително снимки.Които са напълно реални и отговарят на това което съм му пратил.Проблема явно идва от това че не е имало в пратката /опция преглед/ от където идва проблема му.Не сме се разбирали предварително за тази /опция преглед/ като смятах че колегата знае какво точно купува.И понеже тук е мн лесно да се пише....Просто ми ги върни щом си толкова недоволен но куриера си остава за твоя сметка!Поздрави!
                  5 Ланчии зад гърба си!
                  И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Колеги, само да ви кажа че опцията прегледай преди да платиш може да се разреши и по телефона от продавача ако той не я е отбелязал. Представителя на Еконт се свързва с продавача и всичко става за секунди
                    sigpic
                    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Да но тук изобщо не става въпрос за това
                      5 Ланчии зад гърба си!
                      И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

колега защо занимаваш сафорумците да недоволен съм от дисковете и не отговарят на снимките + това не заради опцията взех ги на доверие защото бяха ефтини а естествено ,че няма ти ги върна ако доставката е за моя сметна ти ебаваш ли се с мен незнам ма не е за тука разискването не ми пали фитила просто по добре си затраи и до дам да приклячине моляти се. А и колега какво да се аргоментирам с доказателства това дане съда ,ако не ми вярваш твоя работа може да ми звънеш и да ги видиш на живо щом толко те интересува а пребаниа съм аз но както и да е. немислиш ,че бих си губил времето да пиша тук еи така щото ме кефи >>??
                        Last edited by seepo; d.m.y г., 00:38.

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                          Колеги, само да ви кажа че опцията прегледай преди да платиш може да се разреши и по телефона от продавача ако той не я е отбелязал. Представителя на Еконт се свързва с продавача и всичко става за секунди
                          Точно. Нека всички го знаят това правило. Аз винаги като получавам нещо по еконт, изисквам тази опция, просто на никого не пречи тя да е включена!

Колкото за "дискове втора ръка" - моя личен съвет, никога не си взимайте! Дори и да са на "далавера". Перфектния вариянт, нови от добра марка + нови накладки. И работата заспива с дисковете поне 3-4-5 години (зависи от експлатацията )
                          Last edited by Tonimir; d.m.y г., 00:51.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                          AR 155 2.0 16v SUPER
                          Toyota Corolla 2014 S Premium
                          Moskvich 2140

Comment

Е това е малко грубо с обвиненията без доказателства. Качете снимки какво сте си купили и какво сте продавали. Преди време преживях една сага с един колега който явно не знаеше какво копуваше и като го получи не бе доволен и трябваше да си го зимам за моя сметка. А "проблемната" според него част е сега на Tonimir на 155-цата и си кара и работи пез проблем. Така че не е никак добре да се обвинява без доказателство.
                            А аз пазарувам на доверие от с формениците си но винаги си избирам хора коийто са продава ли неща или имат поне някаде тема за колата си или нещо такова
                            Опел Кадет GSI
                            166 2,4 JTD
                            ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Working...
                            X