If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"продавам колата от заглавието
не абсолютно всичко от нея се продава, но питайте
двигателят пали, но има силно тропане
аз залагам на биелен лагер на 4 цилиндър
тел.0889217818 или ЛС"
Това ти е обявата която си пуснал..плюс три подобия на снимки.
Доста изчерпателна информация особено със забележката -"не абсолютно всичко от нея се продава".
Изпитвам уважение към теб и мисля, че си достатъчно технически грамотен за да пуснеш подобна обява.
"продавам колата от заглавието не абсолютно всичко от нея се продава, но питайте двигателят пали, но има силно тропане аз залагам на биелен лагер на 4 цилиндър
тел.0889217818 или ЛС"
Това ти е обявата която си пуснал..плюс три подобия на снимки.
Доста изчерпателна информация особено със забележката -"не абсолютно всичко от нея се продава".
Колега, не че ви обсъждам работата, но в мобиле и в карс бг имат по малки изисквания за пускане на обяви май - защо така се получава?
Ако един потребител не си е пуснал достатъчно подробно обявата, никой няна да го потърси и той нма да си продаде стоката - не е ли близко до ума това?
Хайде дайте го малко по демократично поне в разделите купува и продава де!
p.s. упрека не е към теб а по скоро към управителния съвет на форума, евентуално
На паралела м/у сайтовете и форума няма да се спирам защото е твърде неудачен.
За демокрацията: - Да смятам, че този форум е твърде демократичен. Примери има колкото искаш по другите форуми. Като почнем с това, че не можеш да пускаш обяви за други марки автомобили, не могат да се подновяват обявите преди 48 или 72ч. и стигнем до крайностите със заключени обяви в които няма каментари а дискусията се води на посочен тел. или ЛС.
Демокрацията според мен се основава на строго определени правила които ВСИЧКИ спазват.
Казах, че няма да правя паралел , но ще се наложи. Пускайки обява в тези сайтове не попълваш ли - марка, модел ,кубатура, година, екстри, забележки, снимки и.т.н.- попълваш. И гледаш да напишеш повече само и само да ти се обърне внимание и да събудиш интереса на някой, а тук какво? Всички ме знаят кой му трябва да пита.
Другото което се сещам: Никой не му пука там коректен ли си или не. Никой не ти почиства обявата и не следи непрекъснато за състоянието и. Никой не слага наказания и не реагира когато някой се изцвъка на написаното щото няма как да стане.
Старите кучета от форума непрекъснато апелирате за чист и спретнат форум. Е..тва ли е начина?
На паралела м/у сайтовете и форума няма да се спирам защото е твърде неудачен.
За демокрацията: - Да смятам, че този форум е твърде демократичен. Примери има колкото искаш по другите форуми. Като почнем с това, че не можеш да пускаш обяви за други марки автомобили, не могат да се подновяват обявите преди 48 или 72ч. и стигнем до крайностите със заключени обяви в които няма каментари а дискусията се води на посочен тел. или ЛС.
Демокрацията според мен се основава на строго определени правила които ВСИЧКИ спазват.
Казах, че няма да правя паралел , но ще се наложи. Пускайки обява в тези сайтове не попълваш ли - марка, модел ,кубатура, година, екстри, забележки, снимки и.т.н.- попълваш. И гледаш да напишеш повече само и само да ти се обърне внимание и да събудиш интереса на някой, а тук какво? Всички ме знаят кой му трябва да пита.
Другото което се сещам: Никой не му пука там коректен ли си или не. Никой не ти почиства обявата и не следи непрекъснато за състоянието и. Никой не слага наказания и не реагира когато някой се изцвъка на написаното щото няма как да стане.
Старите кучета от форума непрекъснато апелирате за чист и спретнат форум. Е..тва ли е начина?
АБСолютно съгласен съм и подкрепям колегата robygas!!!
За да не отварям нова тема...
Искам да попитам какво става с моя обява която се опитвам да пусна вече няколко дни. Първия път, с помоща на колега модератор, разбрах че не била одобрена и нямало снимки, ОК, пускам втори път (вчера, в условието пиша че в събота ще кача снимките, моля модераторите ако имат забележки да ми пишат лс за да се коригирам съответно) и нищо. Няма обява, няма отговор, няма ЛС, "аджеба" ще успея ли да си пусна обявата? Някакси не е правилно, разбирам да ми се пише отдолу в обявата "редактирай еди какво си до събота или ключ", ОК...няма проблем, но ми писна да пиша едно и също няколко пъти и да не разбирам къде бъркам, щото това "не е одобрена" какво ще рече, какви са критериите за одобрение?
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment