Известие

Collapse
No announcement yet.

неоснователно наказание

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Айде стига глупости. Очевидно правилата са нарушени. Докато имам някаква дума в този клуб и в този форум, такива постове няма да бъдат толерирани.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
      Айде стига глупости. Очевидно правилата са нарушени. Докато имам някаква дума в този клуб и в този форум, такива постове няма да бъдат толерирани.
      колега би ли посочил къде очевидно са нарушени и с кое
      благодаря !
      Last edited by dimo; d.m.y г., 17:19.
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Колега dimo,
        консилиумът на глобалните модове дълго и внимателно разглежда вашият сигнал и реши - наказанието остава. Съжалявам. Приятна вечер.

Comment

Благодаря за отделеното време приемам решението !
          Това и очаквах макар тайничко в себе си да се надявах че истината е поважна от суетата уви не .Продължавам да твърдя не съм нарушил т1.9 от правилника! и не ми е ясно защо съм наказан. Вашите аргументи са неиздържани и недостатъчно основателни.
          Генералният извод е Модераторите на форума(повечето от тях) не уважават правилата и си ги тъкуват както намерят за добре и наказват потребителите просто защото така са решили .
          Извод номер две:Уважаеми колеги немодератори,не си губете времето да се оплаквате от действия на модератор защото дори и да сте прави няма кой да ви обърне внимание те не уважават истината защото суетата им е по голяма от ръста им .
          Искренно се надявам да успеете да проявите поне малко доблест и мъжество и не изтриете или редактирате този финален по темата постинг . Нямам повече какво да кажа по темата още веднъж благодяря за Вниманието!
          Last edited by dimo; d.m.y г., 09:24.
          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Димо, разбирам, че си се поразгорещил в някаква тема, която даже не я чета, за да не съм повлиян от нея!
            Факт е, че поне 50% от циганите са с антиобществени прояви, а още 30% са поне асоциални!
            Факт е, че са затворени общности, които бъкат от паразити и пороци.
            Статистиката в това отношение е безмилостна.
            Факт е, че държавата носи пряка отговорност, че го допуска.
            Изолираността води до деградация!
            Това е Гордиев възел. който се разсича, а не се разплита!
            Хубавото му на, така наречения "възродителен " процес беше, че раздвижи иначе мирното, но дълбоко херметизирано турско малцинство.Начина не беше приятен за никого, но необходим и резултата е налице.
            Ето така можеш да говориш, за който и да е шчекотлив проблем, без да има кой да ти каже "връв"!
            Формата на изказа е много важна, защото мода и управата на форума носят пряка, включително и наказателна отговорност за всяко действие във Форума.
            Времената се измениха и за някои неща си има хора, които се чудят за какво да се захванат.
            Нека ние сме си изрядни, а ако за това е необходимо да се накаже някой, дори и със съмнителна вина, то цената си заслужава!
            Все пак, черно на бяло си написал простотията и никакъв софизъм или позоваване на други източници, не може да промени написаното.
            Мода е преценил, че поста ти е опасен и ти е "обръснал" брадата в името на общия мир и комфорт!
            Все пак е само брадата, а не заедно с главата!
            Не търси правда!
            Това е разтегливо понятие, което никога не е съществувало!
            Насочи се към нещо по-земно и осезаемо!
            Халба студена бира с приятели е нещо , до немай-къде по-полезно!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Здравей Мордохай изобщо не съм писал никаква простотия това което съм го написъл не се отказвам от него и пак ще го напиша,защото е истина и защото съм принципен човек.И ако го прочетеш ще разбереш че е съвсем умерено изказване и нищо не нарушава и нито един не каза в коя част от изказването си по-какъв начин нарушавам точката по която съм санкциониран получих само извъртане, преиначаване, хитруване, лавиране, шикалкавене, , замазване.Тези хора в моите очи значително поевтиняха до такава степен ,че ми станаха напълно безразлични, както и прословутите им правила които те си тълкуват кой както му е угодно и това убедително ми го доказаха .Напълно ми е безразлично вече и наказанието им за мен то нищо не означава считам че тази тема се изчерпа напълно и аз нямам какво да добавя .
              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Димо, разбирам те, брат!
                Ако бях на мястото на мода, щях да те накажа със същото!
                Разликата е,че до сега да сме се обяснили и ти да си ако не горд, то поне примирен с наказанието си.
                Повече не мога да ти кажа!
                Разбери ме!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Все пак какво е наказанието - да си правим сметка какво ни очаква, ако пишем нещо подобно.
                  Last edited by Old Fox; d.m.y г., 08:51.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Все пак какво е наказанието - да си правим сметка какво ни очаква, ако пишем нещо подобно.
                    има ли значение, щом е неоснователно?

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Най-добре да не пишете.
                      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                        Най-добре да не пишете.
                        Е, да но някой може да предпочете да го накажат, но да напише това което мисли.
                        sigpic

Comment

Мда, по принцип, всеки има право да твори глупости!

Comment

То е ясно, че във вас е и ножа, и хляба, но за едни може да са глупости - за други не.
                            sigpic

Comment

За съжаление, субективният фактор не може да бъде избегнат. И ние, мадераторите, сме хора като вас, представи си ... Затова сме повечко, за да вземаме общи решения, едноличните режими са в едно друго време ...

Comment

Е,ми при това положение наказания или се изживява като мъченик - борец за свобода, или да ви тегли ...... - няма да го пиша, за да не ме накажете.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X