Айде стига глупости. Очевидно правилата са нарушени. Докато имам някаква дума в този клуб и в този форум, такива постове няма да бъдат толерирани.
Известие
Collapse
No announcement yet.
неоснователно наказание
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеАйде стига глупости. Очевидно правилата са нарушени. Докато имам някаква дума в този клуб и в този форум, такива постове няма да бъдат толерирани.
благодаря !Last edited by dimo; d.m.y г., 17:19.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Благодаря за отделеното време приемам решението !
Това и очаквах макар тайничко в себе си да се надявах че истината е поважна от суетата уви не .Продължавам да твърдя не съм нарушил т1.9 от правилника! и не ми е ясно защо съм наказан. Вашите аргументи са неиздържани и недостатъчно основателни.
Генералният извод е Модераторите на форума(повечето от тях) не уважават правилата и си ги тъкуват както намерят за добре и наказват потребителите просто защото така са решили .
Извод номер две:Уважаеми колеги немодератори,не си губете времето да се оплаквате от действия на модератор защото дори и да сте прави няма кой да ви обърне внимание те не уважават истината защото суетата им е по голяма от ръста им .
Искренно се надявам да успеете да проявите поне малко доблест и мъжество и не изтриете или редактирате този финален по темата постинг . Нямам повече какво да кажа по темата още веднъж благодяря за Вниманието!Last edited by dimo; d.m.y г., 09:24.sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Димо, разбирам, че си се поразгорещил в някаква тема, която даже не я чета, за да не съм повлиян от нея!
Факт е, че поне 50% от циганите са с антиобществени прояви, а още 30% са поне асоциални!
Факт е, че са затворени общности, които бъкат от паразити и пороци.
Статистиката в това отношение е безмилостна.
Факт е, че държавата носи пряка отговорност, че го допуска.
Изолираността води до деградация!
Това е Гордиев възел. който се разсича, а не се разплита!
Хубавото му на, така наречения "възродителен " процес беше, че раздвижи иначе мирното, но дълбоко херметизирано турско малцинство.Начина не беше приятен за никого, но необходим и резултата е налице.
Ето така можеш да говориш, за който и да е шчекотлив проблем, без да има кой да ти каже "връв"!
Формата на изказа е много важна, защото мода и управата на форума носят пряка, включително и наказателна отговорност за всяко действие във Форума.
Времената се измениха и за някои неща си има хора, които се чудят за какво да се захванат.
Нека ние сме си изрядни, а ако за това е необходимо да се накаже някой, дори и със съмнителна вина, то цената си заслужава!
Все пак, черно на бяло си написал простотията и никакъв софизъм или позоваване на други източници, не може да промени написаното.
Мода е преценил, че поста ти е опасен и ти е "обръснал" брадата в името на общия мир и комфорт!
Все пак е само брадата, а не заедно с главата!
Не търси правда!
Това е разтегливо понятие, което никога не е съществувало!
Насочи се към нещо по-земно и осезаемо!
Халба студена бира с приятели е нещо , до немай-къде по-полезно!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Здравей Мордохай изобщо не съм писал никаква простотия това което съм го написъл не се отказвам от него и пак ще го напиша,защото е истина и защото съм принципен човек.И ако го прочетеш ще разбереш че е съвсем умерено изказване и нищо не нарушава и нито един не каза в коя част от изказването си по-какъв начин нарушавам точката по която съм санкциониран получих само извъртане, преиначаване, хитруване, лавиране, шикалкавене, , замазване.Тези хора в моите очи значително поевтиняха до такава степен ,че ми станаха напълно безразлични, както и прословутите им правила които те си тълкуват кой както му е угодно и това убедително ми го доказаха .Напълно ми е безразлично вече и наказанието им за мен то нищо не означава считам че тази тема се изчерпа напълно и аз нямам какво да добавя .sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Димо, разбирам те, брат!
Ако бях на мястото на мода, щях да те накажа със същото!
Разликата е,че до сега да сме се обяснили и ти да си ако не горд, то поне примирен с наказанието си.
Повече не мога да ти кажа!
Разбери ме!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеВсе пак какво е наказанието - да си правим сметка какво ни очаква, ако пишем нещо подобно.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеВсе пак какво е наказанието - да си правим сметка какво ни очаква, ако пишем нещо подобно.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеНай-добре да не пишете.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment