Известие

Collapse
No announcement yet.

За рапортите ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За рапортите ...

Интересно ми е как можем да разберем какво становище е взето от модераторите относно рапортите които се пуснали, за нередности във форума.
    Все пак обсъжданията се виждат само от модераторите.

Ъъъ, рапортите за спам в раздел "Чат" ли? Едва ли някой ще им обърне внимание, на фона на други, тежки форумни дискусии и дебати ... Виж, за техническите раздели, прошка няма!!!

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
      Интересно ми е как можем да разберем какво становище е взето от модераторите относно рапортите които се пуснали, за нередности във форума.
      Все пак обсъжданията се виждат само от модераторите.
      Така е Еньо и трябва да ти кажа, че по важните неща, тоест за техническите раздели, всеки мод може да вземе самостоятелно решение, но то бива ревизирано от всички.Спама от Общи приказки си го дъвчеше Търтейо, но когато грубо се нарушават правата на човека или нещо подобно се взимат безкомпромисни мерки.
      Управата в безкрайната си мъдрост е назначила модове, които постоянно се дрънчат по тяхни си проблеми и там е гаранцията за демократичните принципи. единствения пробив е една култова тема в 33 раздела, по която има консенсус!
      Все пак, учениците не трябва да знаят, какво става в учителската стая!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

mordohy
        Мен какво става в учителската стая не ме вълнува
        искам да знам какво решение, че взето по подадена от мен жалба.
        Гледам е модерно за демокрация да си говорим, трябва да има някаква форма на контрол.

Comment

Кажи кой конкретно случай те интересува?

Comment

като за начало твоят

Comment

Позволявам си шеги в Чат раздела. Не виждам нищо нередно в това.

пп Личен въпрос: ти на колко години си?

Comment

днес само съм пуснал 3 рапорта които не са в чат раздела, и си оставил мнение без връзка с текущата тема

на въпроса ти: достатъчно за да съм чичка

Comment

Понеже си нямам друга работа, си позволих да направя проучване на рапортите ти.

От всичките 7 рапорта по мои постове, 6 са в раздел "Общ и приказки". Темите в този раздел нямат техническа стойност и общо взето юзърите си чешат клавиатурите.

Има и един рапорт в раздел "156", където отговарям на конкретен въпрос на morfius и мнението Е по темата.

Хайде сега ти ми отговори конкретно на моя въпрос, без уклончиви и двусмислени отговори, моля!

Comment

както си написал въпроса е личен
                    отговор ще получиш на ЛС

такааааа
                    а сега приеми темата и рапортите не като заяждане, а примерно, че искам да ти покажа нещо

ако е проблем може да го подкараме и на ЛС

Comment

Нямам какво да крия, че да пиша ЛС.
                      За седемте рапорта ти отговарям публично, за да стане ясно на всички за какво иде реч.

И за възрастта не случайно те питах публично ...

Comment

от публичният ти отговор става ясно, че не си обективен

никъде из правилата на форума, не е написано, че определено правило, не се прилага в даден подфорум

идеята ми беше, че модераторите трябва да дават това което изискват от потребителите, но явно съм чичка идеалист

П.П. за възрастта пък изобщо не виждам смисъл да питаш, нали съзнанието определя битието

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
                          от публичният ти отговор става ясно, че не си обективен

никъде из правилата на форума, не е написано, че определено правило, не се прилага в даден подфорум

идеята ми беше, че модераторите трябва да дават това което изискват от потребителите, но явно съм чичка идеалист

П.П. за възрастта пък изобщо не виждам смисъл да питаш, нали съзнанието определя битието
                          Какво значи "не съм обективен"?!?

Спам и мнения, без връзка с темата, в техническите раздели - няма да се толерират! А това, че Правилата са непълни и в някои случаи неточни, нямам пряка вина за това. Има си хора, които определят правилата...

Според твоята логика, трябва да се затрият цели подфоруми, щото имало спам в тях. Например този - има около 6000 теми и 180 000 поста, за които очаквам да рапортуваш!

Мисля си, че се опитваш да се заяждаш с мен, не знам все още каква е причината, но аз тъпо и упорито ще ти отговарям.

Comment

нямам нищо лично към теб
                            просто приемам, че модераторите трябва да са за пример на потребителите
                            и да дават това което изискват от потребителите
                            ти си пресен пример, по нагоре си написал, че поне 6 пъти не си бил модератор за пример, и извинението ти е това, че е в раздел общи приказки

никога не съм крил, личното ми мнение, е че с общи приказки форума заприлича на колака

Comment

Ами като не те кефи ,що не си направиш твой собствен форум и да си бдиш над него ?
                              Тва да не ти е ГДР или "демократичната" корейска република ?
                              Хора отпуснете се малко ! Ако сме сериозни в 100 % от времето ни ,ще заприличаме на машини.
                              Without heart we would be mere machines.
                              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                              Fiat Bravo II 1.4 90hp
                              sigpic
                              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Working...
                              X