Ем...за вас не знам, аз тука вече видях доста Жулиети(nouva), Митьото си е от години вече..не е ли време за нов раздел или да се добавят към някой от старите?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не е ли време за Мито/Жулиета етц. раздел?
Collapse
X
-
Не е ли време за Мито/Жулиета етц. раздел?
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SWТагове: Няма
-
Първата Julietta(nouva)се чака в България следващата седмица. А митковците не са чак толкова много.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
-
Погледни раздел 159.
Колко собственици има във форума и колко от тях пишат там ?Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеПогледни раздел 159.
Колко собственици има във форума и колко от тях пишат там ?.
Според мен ще има пишещи, просто като всеки нов модел ще стане по-бавно. Ще има теми за това какви са първите впечатления и т.н.
Мое мнение.Last edited by Furious 155; d.m.y г., 12:28.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеПървата Julietta(nouva)се чака в България следващата седмица. А митковците не са чак толкова много.Иначе не е лошо да има раздел,дори и като подраздел в 159
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеНа мен ми е обидно, че няма раздел 8с и затова не си купувам
Сериозно - много са малко колите и няма смисъл.И аз натисках за МиТо преди време, но реално погледнато няма смисъл.мене ме нема, в целата схема........
Comment
-
Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщениедвама сме !
Сериозно - много са малко колите и няма смисъл.И аз натисках за МиТо преди време, но реално погледнато няма смисъл.
А и не е като да ги носите на гръб тея раздели, едва ли ще натежат на сървъра...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеА и не е като да ги носите на гръб тея раздели, едва ли ще натежат на сървъра...
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеСамо като влезне някой и разгледа разделите, и види че има разделите, били то и с по 2 теми на кръст, ще си каже "Ето, това явно е голям форум".
Comment
-
Тея оправдания са просто абсурдни и крайно несериозни.....
Давай да затваряме щорите тогава и айде...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment