Известие

Collapse
No announcement yet.

дискусия относно реклами

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нямате си телефоните или темата е провокация??
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
    Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
    http://www.family-sozopol.com/

Comment

Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщение
      Нямате си телефоните или темата е провокация??
      Темата, колега, е от сорта на темите, които се пускат винаги, когато някой си няма работа или се чуди къде да се почеше.
      Такива проблеми, ако ги има се решават чрез лични контакти, задават се само към хората, които могат да ги разрешат и са пълен спам, относно останалите юзери.
      Правилни или не, за мене е по-добре да чета цени, където и да било!
      Не е тайна, че цените на частите са основното перо с което се удрят клиентите.
      Абсолютно една и съща част, от един производител и един и същи снабдител съм я намирал на цена 210 лева с остъпка 30% и в друг магазин в друг град за 160 лева без отстъпка и без изобщо да ме познават.
      Незнанието е много удобна почва за паразити.
      Иначе темата си е за коша, а проблема за специалистите!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Темата е такава за да се знае какво се случва във форума, а не да седна аз на ушенце и на Фиоре нещо да му кажа и да се разберем. ТАКА Е НАЙ-ЛЕСНО ама на гърба на всички НИ и ВИ. Темата е такава за да се вижда какво става, а не после хората да се чудят откъде е дошло.

И най-важното... има си правила трябва да се спазват.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
          Темата е такава за да се знае какво се случва във форума, а не да седна аз на ушенце и на Фиоре нещо да му кажа и да се разберем. ТАКА Е НАЙ-ЛЕСНО ама на гърба на всички НИ и ВИ. Темата е такава за да се вижда какво става, а не после хората да се чудят откъде е дошло.

И най-важното... има си правила трябва да се спазват.
          Като има правила,ти защо не си махнеш рекламата в подписа? Какво по нормално от това един сервиз да си обяви цените официално? Стига ревал,държиш се неестествено. Вечно мрънкаш и недоволстваш от нещо,не се върти всичко около теб. Държиш се подло,звъниш по телефоните с опити за убеждаване че не съм прав,а после рев в форума. Това не е нелоялна конкуренция,а пазарна икономика,всеки сам си определя колко да печели и работи. Сервиза ми издава фактури-опростени и данъчни!! Като има ясни правила,аз ще се съглася на 100%.
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

Сега това за какво си го писал.... адвокатееееее..... от какво пък ти си недоволен като в конкретния раздел пък ти си основнонарушител. Ама не е виновен тоя дето яде баницата.

За цените съм на твоето мнение. Но където му е мястото. Форума не е каталог на магазини и сервизи.

За правилата мисля сме на едно мнение.

По телефона ти звъннах щото така е редно.

А затова дали съм вечно недоволен.... винаги докато смятам че има нещо нередно ще е така. Факт е че от вчера покрай спора повдигнат от мен има промяна в общи приказки. Все още не знам какво става с общ технически.

п.с. Реклама в подписа нямам, имам снимка. Алфа форум, моя алфа на снимка.....
            Last edited by ne0; d.m.y г., 10:24.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Добре де, говрите за промяна на форума... какво трябва да пише в закачените раздели на отделните сервизи и какво не?
              Платените обяви са ясни, няма пречка промоциите и цените да са там.
              Но моята вметка е, че пренасочването към сайта за промоциите към членове на КАРБ е малко недомислено, информацията на сайта е тотално недостатъчна.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

За това си има тема в раздела за Членове. Факт е, че там нищо не е пипано и оправяно, но ще се заемем мигновенно! Все пак отстъпките са за ЧЛЕНОВЕ в повечето случаи. Който е само форумен юзър и иска отстъпка - не мога да му помогна.
                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Аз говоря принципно, тая тема в общи с линка стои като кръпка.
                  И точно това не искам да става практика, да кърпим проблемите.
                  Трябва си идея за развитие, за да се знае кое къде как и защо.
                  Дори ако трябва в търговския раздел да изникне още един подраздел - партньори и отстъпки (за фенове, за членове и кой каквото предложи).
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Aко имам магазин на вибратори, мога ли в подписа си в Алфа форума да сложа снимка на моята алфа невинно паркирана пред магазина(на смиката ясно се вижда - име, адрес и телефона на магазина)?
                    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                      Aко имам магазин на вибратори, мога ли в подписа си в Алфа форума да сложа снимка на моята алфа невинно паркирана пред магазина(на смиката ясно се вижда - име, адрес и телефона на магазина)?
                      Ако пуснеш намаление за членовете, що не!

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                        това що е????

Ако..... ако нали знаеш какво е...

Е аз имам Алфа, състезавам я..... гордея се с нея.... снимам се. На алфата пише КЛУБ АЛФА РОМЕО БЪЛГАРИЯ..... надпис който сам съм произвел в над 300 броя... И съм представял КАРБ на не едно или две мероприятия и пак бих го направил....

Надявам се че се шегуваме.....
                        Last edited by ne0; d.m.y г., 16:01.

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                          Ако пуснеш намаление за членовете, що не!

Т.е. намаление за всичко?
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

Колеги, съвсем сериозно питах.
                            Преди да направим нещо трябва да имаме точно и ясно определение за реклама. Моят пример реклама ли е? Щото после целия раздел ще се напълни с теми
                            "На мен ми маханахте темата, а пък на еди кой си стои снимка в подписа" и т.н.
                            И без това и сега по цял ден на такива въпроси отговарям в Купува/Продава

П.П. И аз се гордея с моята алфа и на нея пише Клуб Алфа Ромео.

П.П.П. Остъпки за челнове за вибратори ще има само за количества над 10бр
                            Last edited by Old Fox; d.m.y г., 17:00.
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Е това вече определено е против правилата на форума - аз повече от 4 вибратора нямам къде да си завра
                              sigpic

Comment

Григор е обещал да направи нещо по въпроса със фенските артикули и отстъпките- т.е- подраздел или раздел, но не изясни концепцията си.Ако ни искат мнението- ще го дадем.
                                При всички случаи правилата няма да са диктувани от тези кото ще предлагат или ще рекламират там, за да няма обслужване на интереси
                                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                                sprint tropheo
                                155/1.8
                                156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                                X