Нямате си телефоните или темата е провокация??
Известие
Collapse
No announcement yet.
дискусия относно реклами
Collapse
X
-
Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
-
Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщениеНямате си телефоните или темата е провокация??
Такива проблеми, ако ги има се решават чрез лични контакти, задават се само към хората, които могат да ги разрешат и са пълен спам, относно останалите юзери.
Правилни или не, за мене е по-добре да чета цени, където и да било!
Не е тайна, че цените на частите са основното перо с което се удрят клиентите.
Абсолютно една и съща част, от един производител и един и същи снабдител съм я намирал на цена 210 лева с остъпка 30% и в друг магазин в друг град за 160 лева без отстъпка и без изобщо да ме познават.
Незнанието е много удобна почва за паразити.
Иначе темата си е за коша, а проблема за специалистите!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Темата е такава за да се знае какво се случва във форума, а не да седна аз на ушенце и на Фиоре нещо да му кажа и да се разберем. ТАКА Е НАЙ-ЛЕСНО ама на гърба на всички НИ и ВИ. Темата е такава за да се вижда какво става, а не после хората да се чудят откъде е дошло.
И най-важното... има си правила трябва да се спазват.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеТемата е такава за да се знае какво се случва във форума, а не да седна аз на ушенце и на Фиоре нещо да му кажа и да се разберем. ТАКА Е НАЙ-ЛЕСНО ама на гърба на всички НИ и ВИ. Темата е такава за да се вижда какво става, а не после хората да се чудят откъде е дошло.
И най-важното... има си правила трябва да се спазват.Като има правила,ти защо не си махнеш рекламата в подписа? Какво по нормално от това един сервиз да си обяви цените официално? Стига ревал,държиш се неестествено. Вечно мрънкаш и недоволстваш от нещо,не се върти всичко около теб. Държиш се подло,звъниш по телефоните с опити за убеждаване че не съм прав,а после рев в форума. Това не е нелоялна конкуренция,а пазарна икономика,всеки сам си определя колко да печели и работи. Сервиза ми издава фактури-опростени и данъчни!! Като има ясни правила,аз ще се съглася на 100%.
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Сега това за какво си го писал.... адвокатееееее..... от какво пък ти си недоволен като в конкретния раздел пък ти си основнонарушител. Ама не е виновен тоя дето яде баницата.
За цените съм на твоето мнение. Но където му е мястото. Форума не е каталог на магазини и сервизи.
За правилата мисля сме на едно мнение.
По телефона ти звъннах щото така е редно.
А затова дали съм вечно недоволен.... винаги докато смятам че има нещо нередно ще е така. Факт е че от вчера покрай спора повдигнат от мен има промяна в общи приказки. Все още не знам какво става с общ технически.
п.с. Реклама в подписа нямам, имам снимка. Алфа форум, моя алфа на снимка.....Last edited by ne0; d.m.y г., 10:24.
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Добре де, говрите за промяна на форума... какво трябва да пише в закачените раздели на отделните сервизи и какво не?
Платените обяви са ясни, няма пречка промоциите и цените да са там.
Но моята вметка е, че пренасочването към сайта за промоциите към членове на КАРБ е малко недомислено, информацията на сайта е тотално недостатъчна.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
За това си има тема в раздела за Членове. Факт е, че там нищо не е пипано и оправяно, но ще се заемем мигновенно! Все пак отстъпките са за ЧЛЕНОВЕ в повечето случаи. Който е само форумен юзър и иска отстъпка - не мога да му помогна.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Аз говоря принципно, тая тема в общи с линка стои като кръпка.
И точно това не искам да става практика, да кърпим проблемите.
Трябва си идея за развитие, за да се знае кое къде как и защо.
Дори ако трябва в търговския раздел да изникне още един подраздел - партньори и отстъпки (за фенове, за членове и кой каквото предложи).Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Aко имам магазин на вибратори, мога ли в подписа си в Алфа форума да сложа снимка на моята алфа невинно паркирана пред магазина(на смиката ясно се вижда - име, адрес и телефона на магазина)?Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеAко имам магазин на вибратори, мога ли в подписа си в Алфа форума да сложа снимка на моята алфа невинно паркирана пред магазина(на смиката ясно се вижда - име, адрес и телефона на магазина)?
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеAко имам магазин на вибратори, мога ли в подписа си в Алфа форума да сложа снимка на моята алфа невинно паркирана пред магазина(на смиката ясно се вижда - име, адрес и телефона на магазина)?
Ако..... ако нали знаеш какво е...
Е аз имам Алфа, състезавам я..... гордея се с нея.... снимам се. На алфата пише КЛУБ АЛФА РОМЕО БЪЛГАРИЯ..... надпис който сам съм произвел в над 300 броя... И съм представял КАРБ на не едно или две мероприятия и пак бих го направил....
Надявам се че се шегуваме.....Last edited by ne0; d.m.y г., 16:01.
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеАко пуснеш намаление за членовете, що не!
Т.е. намаление за всичко?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Колеги, съвсем сериозно питах.
Преди да направим нещо трябва да имаме точно и ясно определение за реклама. Моят пример реклама ли е? Щото после целия раздел ще се напълни с теми
"На мен ми маханахте темата, а пък на еди кой си стои снимка в подписа" и т.н.
И без това и сега по цял ден на такива въпроси отговарям в Купува/Продава
П.П. И аз се гордея с моята алфа и на нея пише Клуб Алфа Ромео.
П.П.П. Остъпки за челнове за вибратори ще има само за количества над 10брLast edited by Old Fox; d.m.y г., 17:00.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Григор е обещал да направи нещо по въпроса със фенските артикули и отстъпките- т.е- подраздел или раздел, но не изясни концепцията си.Ако ни искат мнението- ще го дадем.
При всички случаи правилата няма да са диктувани от тези кото ще предлагат или ще рекламират там, за да няма обслужване на интересиГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment