Известие

Collapse
No announcement yet.

дискусия относно реклами

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Е това вече определено е против правилата на форума - аз повече от 4 вибратора нямам къде да си завра
    е как ги докара до 4?!!? Бая се позамислих! По темата - на моята кола навсякъде има лепенки на сервиза, който извърши трансплантацията и тунинга на колата. Брои ли се като реклама? На гумите има марка -брои ли се като реклама? Мисля, че в правата на модераторите е да решават кога една снимка е против правилата и кога не е. Тука само си чешем езиците (и други неща).

ПС - не, бе, сериозно как 4 вибратора?!? къде?!?? бах тези отверствия!
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
      е как ги докара до 4?!!?
      Не питай
      sigpic

Comment

Тука да повдигна въпроса какво става и къде Гараж Вентура е обявен като партньор на клуба тъй като от повече от шест месеца чакаме някакъв договор от Фиоре.

И ми е много интересно как КАРБ от името на Фиоре ще даде нещо под наем във форум, който не е собственост на КАРБ....

Какво става? В общи приказки се появиха какви ли не реклами а нас ни няма, нищо че одициално си даваме 20% отстъпка на членовете на КЛУБ АЛФА РОМЕО БЪЛГАРИЯ!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
          Тука да повдигна въпроса какво става и къде Гараж Вентура е обявен като партньор на клуба тъй като от повече от шест месеца чакаме някакъв договор от Фиоре.

И ми е много интересно как КАРБ от името на Фиоре ще даде нещо под наем във форум, който не е собственост на КАРБ....

Какво става? В общи приказки се появиха какви ли не реклами а нас ни няма, нищо че одициално си даваме 20% отстъпка на членовете на КЛУБ АЛФА РОМЕО БЪЛГАРИЯ!
          Нено, аз си ви пращам хора, дори и
          без да знаете, щото си мисля, че така е коректно. Няма значение, кой какво рекламира, щом са осрани нещата.
          Аз отстъпки не ползвам.
          Във вашия сервиз и не мисля да плащам, ама това е друга бира.
          Важното е, че като пратя някой при вас, той е доволен от професионализма ви. Това ми е и рекламата на КАРБ.
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

значе може да съм погрешно разбран, което е нормално. Аз въобще нямам нищо против как се рекламира сервиза и т.н. работа си имаме колкото искаш, + това всички ни познават...

Мнението ми е за това, че не се спазват правила, а се гледа само личен интерес и изпозването на нормалните юзери от хора, които уж радеят за марката и клуба, а силите им стигат само за дребни интрижки и сваляне на гащи пред този и онзи.
            Дават се някакви обещания и прочие. Шест месеца чакаме договор и се питам как КАРБ ще ни отдаде нещо което не е тяхно.

п.с. Благодаря ти за хубавите думи

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Да се заяда и аз съвсем конскруктивно.
              Цена за чаркове с отстъпка 340 лева във форумните изманици и цена за същите , без отстъпка в магазин в Перник 220 лева.
              Само факти!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Да се заяда и аз съвсем конскруктивно.
                Цена за чаркове с отстъпка 340 лева във форумните изманици и цена за същите , без отстъпка в магазин в Перник 220 лева.
                Само факти!
                това е известно на запознатите, въпроса е че има хора които наистина не са запознати и се хващат на въдицата... проблема е, че им се позволява и се толерира от хора от Клуба или Форума или и от двете

и тогава какво става Клуба и Форума вместо да помагат на потребителите си, ги оплитат в търговия, от която е потърпевш нищо неподозиращия потребител

Comment

Working...
                X