If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте ,колеги бихте ли ми отключили тимите в класически модели ...ако е възможно бих искал да ги обновя
Благодаря ВИ
Благодаря Ви че ме взехте на сериозно и няма кой СЕРИОЗЕН МЪЖ да ми отвори темите
Много жалко ,не се съмнявам че при вас колеги няма развитие някой трябва да мисли
не се заяждам ,помислете реално ЗЛОБАТА НИ ОБЗЕМА
НЕ ТРЯБВА ДА ГО ДОПУСКАТЕ
НАСЪРЧАВАЙТЕ МЛАДИТЕ ГРАМОТНИ И СПОСОБНИ ХОРА
ТЕ СА НАШЕТО БЪДЕЩЕ !!!!
В 2 00 съм изпил 2л водка и не се контролирам
ако това обяснява ясно нещата
Положението е трагично някой кадърен трябва да вземе нещага в свои РЪЦе за жалост
МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА
В България нищо не се създава в България всичко се руши
-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
1. Коя точно тема желаете да бъде отключена? Никой не е длъжен да губи половин час от времето си за да търси някаква си заключена тема ?
2. Не знам защо сте решили че хората който имат права да изпълнят молбата ви видят във форума по 24 часа в денонощието. Ами не е така.
3.Едно лично съобщение към модератора на раздела би свършило работа си мисля аз.
4. Коментарите за сериозни мъже , злоба , развитие и литри водка, трагедЙЙ ... даже няма и да ги коментирам, то написаното си остава.
След един приятен уикенд без компютър, като прочетох тази молба, ми се приповдигна настроението.
И понеже още не съм си изпил сутрешният литър водка, а и не съм "сериозен мъж" няма как да изпълня молбата Ви.
Пуснете си нова тема, щом желаете да покажете снимки на колегите.
Или помолете някой от модераторите на раздела да Ви помогне.
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
1. Коя точно тема желаете да бъде отключена? Никой не е длъжен да губи половин час от времето си за да търси някаква си заключена тема ?
2. Не знам защо сте решили че хората който имат права да изпълнят молбата ви видят във форума по 24 часа в денонощието. Ами не е така.
3.Едно лично съобщение към модератора на раздела би свършило работа си мисля аз.
4. Коментарите за сериозни мъже , злоба , развитие и литри водка, трагедЙЙ ... даже няма и да ги коментирам, то написаното си остава.
След един приятен уикенд без компютър, като прочетох тази молба, ми се приповдигна настроението.
И понеже още не съм си изпил сутрешният литър водка, а и не съм "сериозен мъж" няма как да изпълня молбата Ви.
Пуснете си нова тема, щом желаете да покажете снимки на колегите.
Или помолете някой от модераторите на раздела да Ви помогне.
Приятен ден.
Стефчо ,извинявай приятелю нямах никакви намерения да вбесявам теб и никой друг ,нещо лошо ли казах просто помолих да ми отворят темите ....сега още един път ще ме обявят за параноик ......да нормално е и разбираемо
останах с впечатлението че не съм желан ТУК и е ИСТИНА
ПОЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ АЛФИСТИ
които са отворени към всички хора и нямат КОМПЛЕКСИ
ALFA ROMEO -единственният начин да си щастлив
Поздрави !!!!!!!и ме извинете
Венци ,ти си добро момче и не съм те запомнил с нищо лошо ,може ли да ми отвориш темите
това е необходимо за да се насърчават младите хора и да се опияняват като теб и мен от манията АЛФА РОМЕО
не е нужно да се създават конфликти
важно е да се насърчават хората които обичат марката АЛФА да виждат кой какво върши и работи и да се поощряват кадърните хора ,които ще са в помощ на всички останали и ще допринасят за всичко останало в този форум няма нужда от конфронтация и злоба тя не е от полза за никой
ако някой колега иска да се докаже на какво е способен ,не е необходимо да се караме и псуваме
просто пускаш снимки на твоята работа и по този начин оставяш хората да разберат що за човек си и на какво си способен
снимки и наистина амбициозни проекти
така трябва да се изгражда имиджа на клуб алфа ромео
това не е форум трета възраст за да се карат бабите
преобладаващите са младите
ФАКТИ ,СНИМКИ ,РЕАЛНИ ПРОЕКТИ това е имиджа който трябва да бъде изграден в този ФОРУМ ,иначе винаги ще има място за забава
но не забравяйте ХОРАТА КАКВО ИСКАТ
хората искат да видят действия и снимки от тях
а не празни приказки
за тази консултация трябваше да взема някой лев ,но за жалост съм ПРИСТРАСТЕН и не ми е безразлично какво се случва с АЛФА РОМЕО където и да било
MADBOY е параноик ДАЛИ
Koлега 5ти ден с тия теми вече....
VFТI не може да ти помогне тъй като не е модератор.
Мисля че разбрах къде е проблем. За нас "Темите на Мадбой" не е някаква точно определена група теми, които следим постоянно кои са, къде са и дали са добре заключени.
Проф те помоли по-горе да посочиш за кои теми става въпрос - пусни линк/линкове към тях и ще се отключат. Толкова е просто - няма нужда от постове дълги две педи.
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Колеги ,признавам че вече станах банален
разбира се забравих че за да си налее човек чаша вода
трябва да се моли на 20 човека и естественно ако те не са заети с нещо друго ...евентуално и ако разбира се имат желание ...тогава човека може и да е умрял
линкове и ..айде стига вече господа ВИЕ сте хората които трябва да следите за рейтинга и др неща в този форум
Респект и уважение имам към всеки от ВАС
но поне малко да се уважаваме
на ясно съм че голяма част от вас не ме познават ЛИЧНО
но тези които ме познават знаят що за човек съм ...
и ще ме извините но да ме подхвърляте като някакъв отпадък няма да стане
и за да приключиме или ми истрийте темите или ги отворете знаете къде са
и все пак моите теми не са ..........
как ми откраднаха чистачките или ...
айде всички сте пичове и няма да се сърдиме като някакви глезли
гледам няма движение и ще ме оплюете половината
но дайте повече от себе си
Знам че в този форум голяма част са културни и Ентелигенти люде и е редно управата да е на ниво
Благодаря !!
п п Човек винаги има какво ново до научи
това важи и за ГИНИИТЕ ...естественно те се стремят към това
Колко е трудно да пуснеш три линка не знам.
Какви рейтинги какви 5 лева? Да разбирам ли че модераторите са длъжни да знаят какво точно ти трябва, но ти не можеш да бъдеш беспокоен да посочиш какво ти трябва? Но пък имаш време да пишеш високопарни постове.
Та так направих си труда да извадя справка - имаш 50 педесет пуснати теми. От тях 5 са заключени. Прочетох ги и две от заключениете пряко нарушават правилата и няма да се отключат. Остават тези трите http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=23637 http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=11949 http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25423
Тези ли да отключим? Моля за потвърждение.
Или зора е за темата за продажба авточасти?
Да- последните 2 теми от 3те дадени линка желае да му бъдат отключени. Благодари за отделеното време и отключването
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Готово отключени са.
Защо колегата не написа сам какво му трябва няма да питам...
Благодаря ,добър човек си !!!
за да ти обясня реално как стят нещата ще вземеш или да се утекчиш или ще ти стане болно че това се случва в България и за това само ще кажа ..Благодаря !!
Comment