Известие

Collapse
No announcement yet.

Нови Модератори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нови Модератори

Дами и господа ,време е да обсъдим кой какво прави за
    този раздел и с какво допринася и помага за това да се чувстваме добре и да се радваме на нашите красиви
    автомобили и ТЕ да са НЕЩО ЗАРАЗИТЕЛНО ,нещо което да те кара да се захванеш да си измиеш двигателя или да отидеш при някой ДОБЪР майстор който да се погрижи подобаващо за твоята КЛАСИКА и да се събереш с други като теб МАНИАЦИ и да си полафите и да обсъдите проблемите на автомобилите си и естественно по някоя и др бира и приятна компания от ДАМИ и всичко това за да се чувстваш доволен от това че притежаващ КЛАСИЧЕСКИ
    автомобил на АЛФА РОМЕО
    а не да ти се налага да се състезаваж и доказваш със аматъори които само РУШАТ и не създават нищо позитивно
    и хора които имат комлекси за малоценност ,кой би си преборил с тях НИКОЙ

Лично АЗ нямам никакви пристрастия за модератор и др
    важното е модератора да бъде човек отворен към всички и находчив ,без комплекси и предрадсъдъци
    човек които да изгради новият ИМИДЖ на КЛАСИЧЕСКИ МОДЕЛИ на АЛФА РОМЕО

темата е отворена за вашите коментари
    -Аз си мисля нещо, мисля си .
    -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
    Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Не бих казал, че нямаш пристрастия към модератори. Правилата във форума важат за всички, дори и за теб.
    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Тъй като чета този раздел от самото му начало и имам преки наблюдения в/у случващото се, моето мнение е че тази ти тема Мадбой е някаква отчаяна провокация против сегашните модератори. Не се познаваме лично с теб (някога си ми продавал части и сме се чували по телефона), но поведението ти от доста време е меко казано странно. Имаш вид (ако ти си един човек зад профила, а не няколко различни ползващи един профил, може да греша, незнам) на човек, който се чувства недооценен и страдащ от някаква параноя за някаква огромна конспирация в ръководеното на един нормален потребителски форум. Това са детски глупости на ниво 7-9 клас. Не целя обида.

Мое мнение е че Марто и Венци си вършат перфектно работата с постоянство и не са на прилиеи и отливи и т.н. Също така са показали, че не рушат нищо от раздела.

Именно ти Мадбой беше започнал да си триеш постовете и беше спрян он Модераторите на време.

Тези ти думи описват прекрасно профила на ти на Мабдой във форума на КАРБ:
      "а не да ти се налага да се състезаваж и доказваш със аматъори които само РУШАТ и не създават нищо позитивно
      "

Идеята на форума не е да се използва за да пращаш хора при "някой ДОБЪР майстор който да се погрижи подобаващо за твоята КЛАСИКА"

Има начин ако търсиш реклама да го направиш във форума, помагайки едновременно и на КАРБ.

Марто не го познавам добре, но със Венци работим заедно и е доказал от работата му в различни сервизи, че не използва раздела с цел комерс и реклама, именно затова темата за колата му не е там, а където и е мястото, за да е мирно и тихо селото.

Помисли над тези неща.

Пак казвам не те познавам на живо може да си страшен пич, но това което си във форума ти го написах. Лично мнение.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от madboy Покажи съобщение
        Дами и господа ,време е да обсъдим кой какво прави за
        този раздел и с какво допринася и помага за това да се чувстваме добре и да се радваме на нашите красиви
        автомобили и ТЕ да са НЕЩО ЗАРАЗИТЕЛНО ,нещо което да те кара да се захванеш да си измиеш двигателя или да отидеш при някой ДОБЪР майстор който да се погрижи подобаващо за твоята КЛАСИКА и да се събереш с други като теб МАНИАЦИ и да си полафите и да обсъдите проблемите на автомобилите си и естественно по някоя и др бира и приятна компания от ДАМИ и всичко това за да се чувстваш доволен от това че притежаващ КЛАСИЧЕСКИ
        автомобил на АЛФА РОМЕО
        а не да ти се налага да се състезаваж и доказваш със аматъори които само РУШАТ и не създават нищо позитивно

Лично АЗ нямам никакви пристрастия за модератор и др
        важното е модератора да бъде човек отворен към всички и находчив ,без комплекси и предрадсъдъци
        човек които да изгради новият ИМИДЖ на КЛАСИЧЕСКИ МОДЕЛИ на АЛФА РОМЕО

темата е отворена за вашите коментари
        Това и мене ме провокира!
        "Време е да обсъдим..."
        Впредвид часа на посването, останалото си отговаря напълно на времето!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Тази тема ме провокира и аз да си изкажа моето скромно мнение.Както мордохаи подчерта същноста на темата е да се обсъжда.Всички сме потърпевши от случващото се във форума, затова трябва да се дискутират проблемите.Те са за това,за да се решават.
          Ще направя сравнение с раздела на "33ките".Ами разликата между двата е голяма.При боксерите се усеща колко са задружни,цари някаква идилия и хармония.Може да са малко на брои,но винаги се подкрепят.А в подфорума на класическите алфи,където всички сме съгласни са наи-истинските и вълнуващи коли,витае някакво напрежение ,разни интриги,нападки.Нещо се е спънало,куца.
          А този раздел е "короната" на форума.Та там са наи-добрите и породисти алфи.Този подфорум трябва да е "етикета","корицата" на форума Алфа Ромео,а не да се превръща в боино поле.
          Не искам да взимам страна,да защитавам или нападам някои.Но ме натъжава факта,че двама от наи- авторитетните,разбиращи и доказали се хора в този форум не са единни,а се нападат и делят,като от това страда целия раздел и всички решили да се потрудят да запазят някое старо съкровище.
          Дори и да изключим кавгите сегашното състояние на раздела не ми допада.Ще ми се да е по активен,да има повече теми за подръжката и живота на класики които се карат ежедневно и се използват като единствени коли.Въобще раздела може повече.Има и някаква състезателна тенденция,но това е друга и дълга тема.

Comment

Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
            Тази тема ме провокира и аз да си изкажа моето скромно мнение.Както мордохаи подчерта същноста на темата е да се обсъжда.Всички сме потърпевши от случващото се във форума, затова трябва да се дискутират проблемите.Те са за това,за да се решават.
            Ще направя сравнение с раздела на "33ките".Ами разликата между двата е голяма.При боксерите се усеща колко са задружни,цари някаква идилия и хармония.Може да са малко на брои,но винаги се подкрепят.А в подфорума на класическите алфи,където всички сме съгласни са наи-истинските и вълнуващи коли,витае някакво напрежение ,разни интриги,нападки.Нещо се е спънало,куца.
            А този раздел е "короната" на форума.Та там са наи-добрите и породисти алфи.Този подфорум трябва да е "етикета","корицата" на форума Алфа Ромео,а не да се превръща в боино поле.
            Не искам да взимам страна,да защитавам или нападам някои.Но ме натъжава факта,че двама от наи- авторитетните,разбиращи и доказали се хора в този форум не са единни,а се нападат и делят,като от това страда целия раздел и всички решили да се потрудят да запазят някое старо съкровище.
            Дори и да изключим кавгите сегашното състояние на раздела не ми допада.Ще ми се да е по активен,да има повече теми за подръжката и живота на класики които се карат ежедневно и се използват като единствени коли.Въобще раздела може повече.Има и някаква състезателна тенденция,но това е друга и дълга тема.
            T.e. колега ти констатираш, а какво предлагаш и какво правиш ти за раздела. Иска ми се всеки от нас който иска нещо по-добро да го направи. Кой е модератор почти няма значение. Плюс това мод може да е всеки дори и нищо неразбиращ, е тук е по-добре защото и двамата са и пичове и фенове. Просто направи това което искаш и подобри раздела. Мисля че това е най-простата и градивна посока, иначе констататори колкото искаш.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
              А в подфорума на класическите алфи,където всички сме съгласни са наи-истинските и вълнуващи коли,витае някакво напрежение ,разни интриги,нападки.Нещо се е спънало,куца.
              А този раздел е "короната" на форума.Та там са наи-добрите и породисти алфи.Т.
              В момента в който започнем да се делим на истински и лъжливи, на най-породисти, по-малко породисти и алфисти "помияри" значи всичко е отишло по дяволите. Какъв е форума зависи от пишещите в него.
              А темата е недоносче, нищо не казваща просто нечий мисловен взрив, но не се разбира какво точно се иска да се каже.
              Last edited by Old Fox; d.m.y г., 08:48.
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Иска да каже, че не иска аз да съм модератор. Оценявам всяка една градивна критика към раздела и благодаря за всяка идея. Но за съжаление madboy по причини понятни само за него започна форумна война срещу мен, писаха се теми коя, от коя по безумни и бях оплют включително и в други форуми, а моите теми там бяха изтрити...
                Уверявам Ви, че мен ме боли най-много за раздела.
                Аз съм последният, който иска да му звъни телефона докато е на работа и да ми казват, че в раздела пак е бербат, защото някой е писал глупости за мен по малките часове. Да не говорим за безсмислените лични съобщения и телефонните разговори от 1 час и повече...
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

Това включва ли и "уродите" ?
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

"Уродите" бяха на предишния цикъл на сърдене и "завръщане" във форума.
                    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Всъщност като се замисля "уроди" или "изроди" беше?
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Все тая, ефекта е един и същ.Иначе беше "уроди".
                        sigpic
                        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Жалко,
                          "Изроди" звучеше по-добре, ама и "уроди" също не е лошо попадение като се замисли човек

Comment

Така ефакт е че съм само един констататор.Изразих си мнението.Просто ми е болно като има неразбирателства.
                            Да,на приказки не става,трябват дела,но не виждам лошо в това да дискутираме,поне малко.Имам желание да помагам на раздела,въпреки че имам голям гряхИдеята на предния пост бе да забравим за различията и да се насочим към позитивното развитие.
                            Отностно деленето на истински и лъжливи....съжалявам ако съм обидил някого.Нарочно се изказах толкова краино за да подчертая значението на старите алфи.Ама като се замисля маи наистина още повече разделям.

Comment

Моите виждания относно марка, форума и madboy са много радикални и не бих ги изложил току така. Нямам против класическия раздел да има много теми пълни със снимки и т.н. аз самият имам много какво да покажа и разкажа. НО правилата трябва да се спазват и докато съм модератор няма да простя на никого. Трил съм мнения и на приятели, и на колеги и на началниците ми в реалния живот. Раздавал съм и ще раздавам наказания независимо от това дали после потърпевшите ме заливат с лични съобщения или с телефонни разговори...
                              Аз не съм лош, не съм надут не съм урод. Аз съм болен алфист и модератор. Има достатъчно хора, които могат да го кажат. Но започна да ми писва от тази драма.
                              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                              X