If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След публикуването на обява тя трябва да бъде одобрена от модератор, за да стане видима т.е. обявата си е там, но е скрита за автора и останалите потребители.
Въпросната обява явно сме я пропуснали и затова не се е виждала. Току що я одобрих и би трябвало вече всичко да е наред.
Извинявам се за закъснението!
Здравейте и благодаря за съдействието. Относно цените, няма как да направя цени на всичко, защото на всички времето ни е ценно. Ако някой има интерес към нещо, най-лесно е да ми звънне или едно ЛС и готово.
Здравейте и благодаря за съдействието. Относно цените, няма как да направя цени на всичко, защото на всички времето ни е ценно. Ако някой има интерес към нещо, най-лесно е да ми звънне или едно ЛС и готово.
Още веднъж благодаря.
Лек и успешен ден
Можеш да споменеш едно просто - "цени по договаряне"...примерно
Здрасти колега и благодаря за подкрепата. И аз забелязах че в 99% от обявите за цели автомобили на части няма обявени цени. Ако е единична обява за отделен елемент, няма проблем да се обяви цена, но при обява за цяла кола на части, просто не е адекватно да седна да правя ценоразпис на няколко десетки елемента. Не вярвам отношението на модераторите да е нещо лично срещу мен, но все пак ми се видя странно това искане.
Стана малко като във вица където професорът поискал поименно жертвите на бомбата в Хирошима.
Oпааа най-обичам отоговри в стил "Вие що биете негрите?"
Старайте се вие да спазвате правилата, а за останалите колеги с обяви отговаряме ние.
Между другото благодаря, че ни обърна внимание тези две теми.
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment