Тъй като сега виждам, че имам наказание което нямам намерение да успорвам, поради безмисленото разискване. Бих искал да предложа ( а ако съществува и не съм го намерил да се извиня за темата) да има раздел тук за наказанията които не са бан. Смисълът на което да е следния: - Публично да се вижда кой е наказан за мнение което не е по тема. - за обида и не добър език във форума Поводът за предложението ( или питането има ли такава тема) е това, че вчера прочетох пост в който потребител беше нарекъл с не добър език хората в множествено число " селянчета " и днес поста беше разкаран. А в случая аз имам наказание за това, че отговорих на колегата който ме е поправил , смисъл написах му ;да поправих се, на всеки се случва да сгреши; Какво ще кажете за малко прозрачност на тези уж дребни наказания които обаче наслагват въпроси и напрежение? Повтарям не споря за моето наказание! С това мисля, че коментирания двоен стандарт на наши и ваши ще се изчисти и ще се вижда дали се наказват всички справедливо, или се наказват само определени хора!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предложение за прозрачност при наказания
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от r.jelev Покажи съобщениеТъй като сега виждам, че имам наказание което нямам намерение да успорвам, поради безмисленото разискване. Бих искал да предложа ( а ако съществува и не съм го намерил да се извиня за темата) да има раздел тук за наказанията които не са бан. Смисълът на което да е следния: - Публично да се вижда кой е наказан за мнение което не е по тема. - за обида и не добър език във форума Поводът за предложението ( или питането има ли такава тема) е това, че вчера прочетох пост в който потребител беше нарекъл с не добър език хората в множествено число " селянчета " и днес поста беше разкаран. А в случая аз имам наказание за това, че отговорих на колегата който ме е поправил , смисъл написах му ;да поправих се, на всеки се случва да сгреши; Какво ще кажете за малко прозрачност на тези уж дребни наказания които обаче наслагват въпроси и напрежение? Повтарям не споря за моето наказание! С това мисля, че коментирания двоен стандарт на наши и ваши ще се изчисти и ще се вижда дали се наказват всички справедливо, или се наказват само определени хора!
1.2 Да не регистрира повече от един ник на форума на Клуб Алфа Ромео България. Последното ще се счита за опит за заблуждаване/измама на други потребители на форума. Никовете на същия потребител с по-малък брой постове ще бъдат деактивирани. Допуска се временно регистриране на втори ник в случаите на загуба на парола или други данни по регистрацията на основния ник.
-
Да ъпна малко темата, че да видим какво се случва с гласуването
п.с. Абе гледам че колегата r.jelev е баннат. Търсих в темата с наказани потребители, но там няма инфо.
Бихте ли споделили какво е направил че ми е много любопитно а най вероятно не само на мен. Доколкото успях да разбера, е имал втора регистрация?
Благодаря Ви предварителноLast edited by pininfarina; d.m.y г., 21:32.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеДоколкото успях да разбера, е имал втора регистрация?
Благодаря Ви предварително
Г-н Иванов ?
Да беше повторна регистрацията само .....Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеГ-н Иванов ?
Да беше повторна регистрацията само .....
Ааааа, тоя ли е колегата. Ама виж - тук чак и фамилията си е сменил ама пак не е успялsigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Грешката е моя- забравил съм да го обявя в темата.
Ама то толкова станаха вече регистрациите му , че съм им изгубил бройката.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment