Здравеите колеги,незнам дали е тук мястото за да попитам,предложа или помоля дали е възможно да си сложим коледна окраса на форумчето.Някоя снежинка звездичка а защо не и кака тип ''снежанка'' биха се вързали страхотно на предстоящите празници.Бих се радвал ако чуя и вашите мнение по темата.Поздрави и весели празници!
Известие
Collapse
No announcement yet.
коледна окраса на форума
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщениеЗдравеите колеги,незнам дали е тук мястото за да попитам,предложа или помоля дали е възможно да си сложим коледна окраса на форумчето.Някоя снежинка звездичка а защо не и кака тип ''снежанка'' биха се вързали страхотно на предстоящите празници.Бих се радвал ако чуя и вашите мнение по темата.Поздрави и весели празници!sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
-
Ами подкрепяме я маи само ти и аз,а тези 133-ма потребителя които са прочели темата предпочитат да мълчат и да не напишат коментар.Last edited by Pepko-Bepko; d.m.y г., 21:14.5 Ланчии зад гърба си!
И една Alfa 166 със смесени чуства засега!
Comment
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеКъсно колеги, късно....по рано трябваше да се сетим..sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Не, ние сме само посетителиПък и никъде в правилата на форума не пише, че трябва да има украса. Ако ме разбираш
Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщениеИ аз , и аз , дайте снежанката насам :P
Дайте да си лягамеНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment