След като обстойно си прочетох пак правилата и си изясних промените, искам да попитам - аз ли съм единственият смотаняк във форума, който си ЪП-ва обявите на 48 часа, докато всички си действат както им е кеф ? Разбирам, че трябва да има гратисен период, но все пак...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Относно промяна в раздел ПРОДАВА.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеСлед като обстойно си прочетох пак правилата и си изясних промените, искам да попитам - аз ли съм единственият смотаняк във форума, който си ЪП-ва обявите на 48 часа, докато всички си действат както им е кеф ? Разбирам, че трябва да има гратисен период, но все пак...
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеИ вероятно заради това нямаш наложени наказания за ЪП .
Arena Coast Customs
Comment
-
Е то правилата не са окончателни, както нищо на този свят.
Може да се добави и 3 месеца бан за предсрочен ъп ?
Колко му е.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениене си единствен
а тук направо си е лабаво, по други форуми има правило за ъп на 10 дена и то не повече от 10 теми на денArena Coast Customs
Comment
-
Изчакваме УС на КАРБ да се доизкаже...
Предполагам ще има гратисен период.Last edited by Kamen666; d.m.y г., 20:00.Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Да не отварям нова тема, та имам предложение за следното нещо:
Да речем че някой иска да пусне обява, забравя някоя подробност и айде в коша, пък си е играл да качва снимки, да пише сумати подробности и т.н. Нека се даде шанс на този който е сгрешил да се поправи, мисля че 24 часа се достатъчни за да се поправи грешката. На всеки може да се случи да пропусне нещо. Благодаря за вниманието!Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеСега като няма rep power какво е наказанието за тия дето си "ъпват" темите на по-малко от 48 часа, гледам някои "тарикати" като Alfafen145 се възползват от премахването на системата0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеКакво пък е общото между двете?Video meliora proboque deteriora sequor.
Comment
-
Ти виждаш ли някъде такова нещо като-rep power?
Хайде да спрем с безмислиците. Който бърка си получава съответното наказание. Наказанията се трупат и водят до автоматичен бан или наложен такъв. Има отделна тема за това.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
Comment