If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Коментари относно спирането на системата за репутация
Абсолютно подкрепям Васко Петров и Светльо!
Преди,всеки втори мрънкаше,че някой му бил гласувал с минусче, все едно това им беше най-важното в тоя живот.И да се е обозначил,кой е,какво ще стане?!И нали,уж на 99% не им пука,защо се оплакват?
Сега,същите са от най-големите противници на репутацията...Всеки се оправдава,спамметър било...безсмислено било...не ми е било цел.
Айде,моля ви се,стана като лисицата и гроздето
Имаше хора,които явно бяха нещо повече от другите и по някакъв начин виждаха кой с какво им гласува.
Репутацията беше забавна.Беше си нещо като социален експеримент,ако щете.Просто някои хора я приемаха твъъърде сериозно.Затова и така се получи...
Е,вече наистина е по-добре да я няма.
Сега ако е изкомпроментирана, е ок да я няма и адмирирам действията на екипа.
Ако четат администраторите, нека да знаят мнението ми че мене примерно възможността за тая репутация ме кефеше даже заради това, че беше нещо по-различно и новаторско отколкото другите форуми които знам (а аз самият притежавам форум) - както щете го разбирайте. Иначе и аз съм имал минуси (бре сума време се чудех за какво е това сивото бобче...) ), но 1 лоша дума не съм постнал - "секи си има мнение", както казваше Ферариста А и репутацията не е състезание. Аз не съм оценявал юзъри заради репутацията им, а заради добрите им дела спрямо мен (заради което съм им дал и репутация на приятели в профила ми ).
Смисъл сигурен съм, че админите ще измислят пък нещо друго интересно и индивидуално на мястото на репутацията, което да украсява форума, затова ги оставям на мира и чакам да видя
Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Сега ако е изкомпроментирана, е ок да я няма и адмирирам администраторския екип.
Ако четат администраторите, нека да знаят мнението ми че мене примерно възможността за тая репутация ме кефеше даже заради това, че беше нещо по-различно и новаторско отколкото другите форуми които знам (а аз самият притежавам форум) - както щете го разбирайте. Иначе и аз съм имал минуси (бре сума време се чудех за какво е това сивото бобче...) ), но 1 лоша дума не съм постнал - "секи си има мнение", както казваше Ферариста А и репутацията не е състезание. Аз не съм оценявал юзъри заради репутацията им, а заради добрите им дела спрямо мен (заради което съм им дал и репутация на приятели в профила ми ).
Смисъл сигурен съм, че админите ще измислят пък нещо друго интересно и индивидуално на мястото на репутацията, което да украсява форума, затова ги оставям на мира и чакам да видя
Сивото бобче не беше минус... а нула.
Цъкнал е бил някой без точки и не е могло нито да даде, нито да отнеме такива.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Супер че е махнахте. Тъкмо анонимните отворковци нема как да останат анонимни и да остроумначат инкогнито.Ся ша стане забавно..
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Мене пък ме радваха тия т.нар. зелени бобчета. Този форум е един от малкото, които разполагаше със система за отчитане на репутацията.
Харесваше ми самият начин на изобразяване на зелените квадратчета под аватарите на участниците, изглеждаше някак си разчупващо.
В крайна сметка пък това е автофорум, а не фейсбук!
И на мен по едно време ми гласуваха анонимни червени репутации, ама ми е все там. Аз съм тук, защото ми харесва атмосферата и защото почти всички са технически грамотни, а системата за зелен боб ми е все едно дали ще я има или не.
Със здраве!
In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
всеки един изказал се според мен има право.но аз съм ЗА репутацията.винаги съм се съобразявал с репутацията на хората.без значение в кой раздел са получили 100 точки,това не ме интересува.важното е,че са активни участници във форума.сега примерно искам да купя нещо от някой и трябва да го търся да видя колко плюса и колко минуса има,и що за стока е.има хора с малко мнения и огромна репутация на които се доверявам,ма сега ще е малко мъка.поне мисля,че знам горе-долу на кои мога да разчитам,да искам информация и т.н. бяхме свикнали със шаренийкатасега ще ни липсва,жалко.раздели като продава и купува,ще умрат,а другите ще станат боза.ще има много смели приказки и мнения.
Полезна или не, всеки има мнение за репутацията. И за да не обеждавам някой в противното мнение, само ще кажа , че беше интересна. Придаваше колорит на форума, колкото и автомобилен да е той. По тази логика, всеки форум си има предназначеност. А има ли форум за общи приказки, в който да се събираме и да си плямпаме свободно и да уважаваме мнението на другия по някакъв начин?
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Не се сещам откога е тая репутация при нас, но в последно време взе да набъбва главоломно.
Според мен е добре да я има, н да има някакъв максимален праг - 10 точки, например. Представете си ако няколко човека си гласуват един на друг и след няколкомесеца точките има станат по 200-300? Че като ти удари едно негативно мнение става по зле отколкото те е наказал модератор. Да не говорим че те ще си направят стотици точки например - е щче нещо ама не е логично. Така мисля аз...
Мисля че е добре да се помисли върху това ако все още има идеи да има реппутация във форума. Имам и още идеи за това и ако някой от админ екипа прояви интерес към това, ще помогна с каквото мога
Абе с репутация или без нея всеки, който пише във форума си има изградено мнение за останалите пишещи, без значение от броя на бобчетат под аватара им. Хубавото на системата беше възможността да се "похвали" даден пост, което сега ще се пресели на лични или в допълнителни постове. Та от тая гледна точка не виждам ефект в спирането й.
Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Представете си ако няколко човека си гласуват един на друг и след няколкомесеца точките има станат по 200-300? Че като ти удари едно негативно мнение става по зле отколкото те е наказал модератор.
Ми няма да има нужда от модератори, ще настъпи комунизъм, корупция, СРС-та яко
Майтап, много добре си бяха бобчетата - рейтинг за комуникативни способности.
Comment