Известие

Collapse
No announcement yet.

Коментари относно спирането на системата за репутация

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
    Сългасен съм със забележката.

Променян ли е на Бобо и на Еньо рейтинга ръчно и това част от решението за премахване на системата за репутация ли е?
    Стрезов по моя молба репутацията ми беше занулена.
    Други въпроси?

Last edited by голямата риба; d.m.y г., 23:16.

Comment

• Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
      Може ли един директен въпрос? А защо направо, това правило за постовете, не важи за целия раздел Общи Приказки ?
      Там е същото като в Чат....
      Мозе, мозе .... А в техническите раздели едвам смогваме да се опазим от спам и откровени простотии. И там, основно там биват давани отрицателните вотове от и на разни технопсевдоразбирачиигаражнитунингисти!

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:37 ----------

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
      Други въпроси?

Да - малко офф ...
      Кога най-сетне ще си свиеш подписа, че на десктопа ми му се разтегля сухожилието, когато постваш!!!

Comment

• тази тема показва колко ограничени в мисленето си са доста хора

какво пречи да нахраниш някого през положителната репутация?
        Last edited by голямата риба; d.m.y г., 11:45.

Comment

• И на ЛС може да се храните ако желаете...
          Някои просто си повярваха, че зеления боб е форумно его... а дуенето на его у нас е национален спорт.
          Инак ценното на цялата тая история с бобчетата беше в коментарите към тях... имало е случаи да се смея с глас на попадения.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            И на ЛС може да се храните ако желаете...
            Някои просто си повярваха, че зеления боб е форумно его... а дуенето на его у нас е национален спорт.
            Инак ценното на цялата тая история с бобчетата беше в коментарите към тях... имало е случаи да се смея с глас на попадения.
            Подкрепям това мнение на 100%, се едно аз съм го писал
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
              Подкрепям това мнение на 100%, се едно аз съм го писал
              И такова мнение не съм очаквал от теб, съвсем противоположно на знаеш кое - отново ме изненадваш
              Last edited by pininfarina; d.m.y г., 13:10.
              sigpic
              Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
              Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Така е Бирист, обаче ние се познаваме!
                Когато и ние се познаваме е лесно и за модовете.
                Това не могат да го разберат тия като Павлин, които искат още от самото начало да влезат в групата(глутницата) и предявяват претенции за равнопоставеност!
                Мисля.че казах това, което мислят мнозина!
                Да не излезе сега че аз съм виновен за премахването на репутацията. Ако искаш да чуеш моето мнение, аз съм да я има репутацията но малко по-усъвършенствана така че да бъде реален показател. Ако трябва да бъдем искрени, аз никога не съм злоупотребявал с тази репутация и никога не съм искал някой да ме приема като привелигирован. Напротив потърпевш бях от тази репутация защото се опитвах да защитавам мнението си с аргументи и факти. Това не се хареса на някои хора които се мислят за тоя и оня и задружно започнаха да ме режат за щяло и нещяло. Както и да е искам да благодаря на тези които съвсем искрено и безкористно ме подкрепяха с положителна репутация и по-този начин изразяваха позиция, че човек има право да си каже мнението и да не се притеснява за това какво ще си помисли Гошо или Тошо. Даже имаше парадокс. В една открита тема един потребител на когото ужажавам мненията, каза съвсем чистосърдечно: " Въпреки че ще си навлека неодобрението на много "хора", мога да кажа че съм на 80% съгласен с това което казва Павлин. Е, явно в някои кръгове бях набеден за черна овца но какво да се прави- Разни хора, разни идеали. Аз съм за свободата на словото.
                Last edited by pavlin; d.m.y г., 22:51. Основание: Правописна грешка

Comment

• Павка, ти поне знаеш за какво говоря!
                  Винаги за отрицателни герои използвам хора, чийто мироглед е малко по-широк.
                  Просто влезе малко по-силово и им дойде в повече.
                  Иначе и аз като те видях по едно време с двете червени бобчета, ми дойде на ум да ти фрасна и аз едно неодобрение, та от чист спорт, да видиме до къде могат да стигнат нещата.
                  Все пак, системата си беше едно забавление!
                  Спам-метър е малко неточно.ь
                  Истински спам си беше с гласуване като:
                  Баси кретенията
                  Ноого ме кефиш
                  Дръвник
                  Откачалко
                  и прочие, все с положителен вот.
                  Имал съм и отрицателни вотове, но най-готиния беше, когато новобранеца ми го гласува и то за мод решение!
                  Сещаш се за последиците, които можеше да има.
                  Нямаше, защото и аз все пак съм човек и мога да видя Чеховската ситуация!
                  Смях се от сърце!
                  Абе готино си беше!
                  Законен спам!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                    Мозе, мозе .... А в техническите раздели едвам смогваме да се опазим от спам и откровени простотии. И там, основно там биват давани отрицателните вотове от и на разни технопсевдоразбирачиигаражнитунингисти!

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:37 ----------

Да - малко офф ...
                    Кога най-сетне ще си свиеш подписа, че на десктопа ми му се разтегля сухожилието, когато постваш!!!
                    това не е подпис
                    а е прередактиране на мнението за да ми е заслужено наказанието

Comment

• Мъченик ли си решил да ставаш?
                      Поне ползвай моята версия на картинката... да не прави чаршафи на хората дето четат глупостите ни.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
                        това не е подпис
                        Нещо не схванах - кой и за какво ти даде наказанието, ама това е една друга тема. Може и да ни се оплачеш, ако искаш, може и - не ...

Все някога ще разберем истината, колкото и горчива да е тя!

пп В ролята си на модератор съм длъжен да чета доста неща, кои забавни, кои - не, но като видя твой пост, разтеглен почти да румънската граница, прескачам бързо надолу ... нищо лично, ама постоянното оплакване от нещо, дразни ...

Поздрави

Comment

• просто от учтивост
                          вие питате ние отговаряме
                          за мъченик надали ще дораста

Comment

• Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                            я дефинирай "съвест"
                            Е, тук трябва да влезем в сферата на представите за добро и зло.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
                              това не е подпис
                              Интересното е че за "Обида на модератор" са те наказали с 0 точки а по правилник би трябвало да са 15 точки.

Comment

• абе Еньо е тайният шеф на форума ако не знаете да Ви кажа... тука всичко друго е парлама.... последния му подпис не ми се събира на целия екран... е ако не беше на шефа подписа щеше да почива месеци.....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                                X