Известие

Collapse
No announcement yet.

НЕДОВОЛЕН СЪМ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• НЕДОВОЛЕН СЪМ ОТ МОДЕРАТОРИТЕ

току що получих писмо от модератор който ме наказва че това което пиша било неуважение към езика и към четящите го,попитах какво отговори ми да слагам пунктоация че било като МОЗАЙКА току що прочетох правилата на форума за кирилицата за аватарите аз искам когато някой порицава някой да става публично с обяснение от долу а не на своя глава когато някой реши че не му харесва личното ми мнение което изразявам по дадена тема да взима отношение и да размахва пръст

И това ти оплакване мяза на мозайка бре колега.
    Ясно, че не сме на изпит по правопис... ама уважавайте малко четящите излиянията ви!
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Недоволен съм от потребителите

Аз па съм недоволен съм от потребителите!
      Предупреден си, не си наказан. Направена ти е забележка. Четете си ЛСтата преди пуснете нова тема, моля.
      Тук пишем на кирлица и се стараем да е максимално четливо от уважение към останалите. Ти НЕ пишеш четливо, ти дори не пишеш грамотно. Направени са ти вече две официални предупреждения и пак продължаваш. Или положи малко повече старание или действително ще получиш наказание.

Смешно е с този неграмотен пост да се оплакваш, че са те наказали за неуважение за езика.

Току що си прочел правилата, а си регистриран от 2008 - чудесно!

---
      Местя темата в правилния раздел.
      Last edited by Old Fox; d.m.y г., 09:06.
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

няма свобода на словото в форума колеги,има само учители по правопис който заключват темите,аз съм бил такъв еми такъв съм не съм длъжен да знам точно къде се слага точка и тире прост съм неграмотен съм и повтарях 8 клас и съм дебел на всичкото отгоре е айде изгонете ме от страната не мога да пиша както ви се харесва не съм и длъжен ако искате ме порицавайте публично и си заключвайте темите от страх някой да не напише нещо от долу еми си пишеш как си знам немам усет за запетайки и тирета ходя за риба и ги слагам в захранката тех бъркам ги и ги метам на рибите -точка
        Last edited by pr_00f; d.m.y г., 13:25.

Comment

Колега, тъй като това е по-скоро технически форум, за да даваш обосновани мнения и съвети, преди да си технически грамотен, трябва да си като цяло грамотен. Това, че не можеш и не си длъжен е само и единствено оправдание. Разбирам, че на човек може много да му сече пипето в дадена област, но ако искаш да комуникираш с други хора, пък макар и задочно, е редно да спазваш правилата на езика ни, както и тези на форума.
          Надявам се сам разбираш, че пропускайки всякаква пунктуация доста затрудняваш потребителите да осмислят написаното от теб. И аз съм рибар като теб, и аз се занимавам в свободното си време с неща неизискващи висше филологическо образование, но писмената и говорима реч са основата на едно нормално общуване, а ти ги пренебрегваш. Поздрави.
          "Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."

Alfa Romeo 145 1.3 '95

Comment

Колега RUNNING WILD,
            Свобода на словото в този форум няма - да прав сте.
            И все пак не е необходимо човек да е завършил 2 висшо образования за да натиска клавиша shift за да започне изречението с главна буква. Или пък дори и да не сложи точка да удари клавиша enter за нов ред след като е завършил дадено изречение.
            Въпрос на уважение към другите участници във форума.

Аз също адски мразя запетайките, мразя и "й" ама е ей го на покрай форума и аз се дисциплинирах
            Не че ги слагам винаги правилно на място, но поне се опитвам, а и това е нещо.

В интерес на истината аз не чета мнения от типа на тези които съм описал по-горе.

п.с Има си раздел за обсъждане на работа на модераторите и той не е Общи приказки"
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
              току що получих писмо от модератор който ме наказва че това което пиша било неуважение към езика и към четящите го,попитах какво отговори ми да слагам пунктоация че било като МОЗАЙКА току що прочетох правилата на форума за кирилицата за аватарите аз искам когато някой порицава някой да става публично с обяснение от долу а не на своя глава когато някой реши че не му харесва личното ми мнение което изразявам по дадена тема да взима отношение и да размахва пръст
              Колега, тук никой не наказва, защото не му харесало личното ти мнение. Факт е, че имаш позиция по някои въпроси и теми, дори не бих могъл да кажа, че са лишени от точност, но начина, по който изразяваш това, е просто ужасен.
              Представи си, че си седнал да четеш вестника или някоя медия в интернет и написаното е в твой стил - без начало и край на изреченията, без точки и запетаи, с правописни грешки, без нови редове и в крайна сметка - купчина думи, събрани в няколко реда, на които зорлем човек може да им свърже смисъла.
              Не знам дали ти е трудно или те мързи, ама положи поне мъничко старание, ако искаш да бъдеш добре разбран.
              Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Наистина не става въпрос за маниакални секири относно правописа, желателно е всеки участник във форума да се старае да пише така, че да бъде разбираемо написаното от него.
                Нали в крайна сметка идеята на изразяването ни в писмена форма в е да бъдем разбрани
                Колкото по-добре успяваме да се изразим, толкова по-голяма е вероятността да бъдем разбрани точно и недвусмислено.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

Точките, главните букви, тук-там некоя запетая не са нещо непосилно.

аковсичкизапочнемдапишемкактосиискамекаквощестанеп ълнабозананикоимуеприятнпдачететакивамненияколкото исмисленидаса
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

епа я си пишем разговорно окичете ме на позорният стълб пак съм си я или ме пратете на вечерно училище на ваши разноски от 4ти клас са ме подкарале на поправителни по какво ли не и сеги тука на 33 години па седнах на чина без пищов у ръката изпростел съм не можем не знаем и не вдевам абе багер ми е просто си не можем да съставим смислено изречение и добре че е форума да пишем по нещо е имате един прост и неук колега те тава а моята съдба приемете я а я че четем вие учените счу че пишете и че сакам да станем като вазе

Comment

Ха-ха колегата кефи. И даже май се базика Или е роден талант
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

колагата не пише глупости но като пише много трудно се разбира защото не се схваща къде му почва новата мисъл та към въпросния колега като говориш от време на време между думите спираш за момент (2 последователни думи ги казваш с по голямо разтояние от нормалното) там където го правиш това като говориш слагай по една запетайка за да е по четливо мнението и аз не съм добре с правописа но поне се старая а при теб това не се забелязва

П.П. ето и по-човешки написано това от горе

Колагата не пише глупости, но като пише, много трудно се разбира, защото не се схваща къде му почва новата мисъл.

Та към въпросния колега, като говориш от време на време между думите спираш за момент (2 последователни думи ги казваш с по-голямо разтояние от нормалното), там където го правиш това като говориш, слагай по една запетайка, за да е по-четливо мнението.
                        И аз не съм добре с правописа, но поне се старая, а при теб това не се забелязва.

RUNNING WILD, кажи честно, колко време ти отне да прочетеш първия текст и след това колко време ти отне да прочетеш втория?

Comment

ей я не мом се разберем с вазе един ме напиня друг ме притега оно станааме за кашмер на вам на нанам а разберете се не съм одил на 24 ти май на манефистация да веем ази буки веди я сам рибарче и само я ги ловим те тава а

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                            RUNNING WILD, кажи честно, колко време ти отне да прочетеш първия текст и след това колко време ти отне да прочетеш втория?

Много точно казано. Така човек ще се опита да прочете написаното.
                            Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                            Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Темата е сериозна в сериозен раздел. Не е нито чат нито място за майтапи.
                              Към автора на темата - никакво подобрение в писането ти. Не разбираш, не искаш да разбереш, играеш си.... Без значение кое от всичко това е истината за следващия такъв пост ще получиш наказание и за всеки следващ такъв докато се научиш или докато събереш точки за бан.
                              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Working...
                              X