Повод за тази тема е дискусията за Ферари FF в раздел Общи приказки. Там някои модератори правят коментари на които целта им беше да ме засегнат и обидят. Това не е ли нарушение на правилата на форума в които се казва че на поттребителите е забранено да дават личностни характеристики за който и да е участник да отправят обиди и т.н. Тяхните постове още си стоят при условие че направих репорт за един от тях. Излиза че в този случай някои хора могат да говорят глупости за мен или за някой друг а ние ако се опитаме да се защитим, веднага биваме наказвани. Също така искам да попитам има ли възможност да се диспутира дадено наказание, каква е процедурата и има ли някъде във форума точно определение за това какво е спам и как се санкционира. Дали първо се прави предупреждение или направо се начисляват точки.
Известие
Collapse
No announcement yet.
До къде стигат правата на модераторите
Collapse
X
-
мен като ме блокираха и виж колко сладурско ми написаха за довиждане КРАЙНО УПОРИТ НЕГРАМОТНИК не знам това как ви звучи да искаш да влезеш в сайта и да ти излезе надпис в прозореца...така че не дръж на тия неща кой какво може или не може,ето ти обида ето ти определение ето ти личен мотив,аз ти го казвам от мой личен опит има и снимка качена в другата тема.
Comment
-
Има...бързаш ли за някъде колега ?
Никой не е длъжен да виси 24/7 във форума.Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеПовод за тази тема е дискусията за Ферари FF в раздел Общи приказки. Там някои модератори правят коментари на които целта им беше да ме засегнат и обидят. Това не е ли нарушение на правилата на форума в които се казва че на поттребителите е забранено да дават личностни характеристики за който и да е участник да отправят обиди и т.н. Тяхните постове още си стоят при условие че направих репорт за един от тях. Излиза че в този случай някои хора могат да говорят глупости за мен или за някой друг а ние ако се опитаме да се защитим, веднага биваме наказвани. Също така искам да попитам има ли възможност да се диспутира дадено наказание, каква е процедурата и има ли някъде във форума точно определение за това какво е спам и как се санкционира. Дали първо се прави предупреждение или направо се начисляват точки.
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеAйде бе, сериозно ли говориш.
Има ли 2 грама смисъл в него?
Нещо доказателство, линк... обосновка?
Заслужен червен картон за спам... ползвай си го със здраве.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеАло, има ли модератори, администратори или каквито са там да кажат нещо.
-На въпроса - в темата не виждам обида. Виждам спам от твоя страна обаче. Спам за който си предупреден от двама модератори в самата тема.
-Всяко наказание може да се дискутира и диспутира,(всъщност като гледам темите в този раздел то и така става всеки наказан/предупреден потребител пуска нова тема) на ЛС към самия мод или в този раздел се обсъждат наказания.
-В този форум имаме дефинирано наказание "мнение без връзка с текущата тема" - именно за това си и наказан и именно такова е и твоето мнение - без връзка.
-Практика е потребителите при първо нарушение да се предупреждават, а при рецидив да се санкционират. При теб обаче и дума не може да става за първо нарушение предупреждаван и санкциониран си много пъти досега и затова директно ти е наложено наказание.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Прав си!!!
Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщениеИма...бързаш ли за някъде колега ?
Никой не е длъжен да виси 24/7 във форума.
Обаче, ако Павлин даде лично мнение и политически коментар в тема от "Общи приказки", поне 5-тима модератори ще му скочат /на минутата/ да му опонират дори да го обиждат, и сами не разбират, че има хора като мен, които ценят мнението му по много политически теми!
От лични наблюдения мога да кажа, че почти навсякъде се намират комплексари, да му съсипват мненията!
Колега Камен666, цитирам те като явно доказателство за това което написах, защото можеш да му отговориш по-колегиално като модератор, а не с меко казано подигравателно, високомерен тон "...бързаш ли за някъде...?" Все пак, той има питане, а това твоето не е отговор, а лош опит за съставяне на въпрос!!!Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Теб може да ти харесват, ама това не ги прави меродавни.
Ще му опонирам колкото си искам, особено когато говори наизуст.
Ако си убеден, че можеш да обориш някого като опонира, моля заповядай, темите са отворени
Но когато става дума за обикновен (заядлив или не) спам... картоните си ги ползва със здраве.
И не само той де...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Общи приказки!?
Аз винаги говоря по същество и прочетох дискусията за Ферари FF, и ако има точен арбитър в този форум, нека да каже кой е инициатора на заядливост,спам или каквото сте измислили там за да накажете Павлин.Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Ами иди чети пак, явно или не си прочел или не си гледал картинките.
Офф
Ако се чудиш защо е по-близо до четриместния наследник на Дейтона от колкото до 456/612 ... отвори Уикипедия и гледай дизайн
Енд Офф стори.
В случая Павлин си инициира санкцията със спам...Welcome to the real world
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеРев, рев... и още рев...
Това твое мнение ли е?
Има ли 2 грама смисъл в него?
Нещо доказателство, линк... обосновка?
Заслужен червен картон за спам... ползвай си го със здраве.
---------- Post added at 21:07 ---------- Previous post was at 21:00 ----------
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеАми иди чети пак, явно или не си прочел или не си гледал картинките.
Офф
Ако се чудиш защо е по-близо до четриместния наследник на Дейтона от колкото до 456/612 ... отвори Уикипедия и гледай дизайн
Енд Офф стори.
В случая Павлин си инициира санкцията със спам...Last edited by pavlin; d.m.y г., 23:19.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеАми иди чети пак, явно или не си прочел или не си гледал картинките.
Офф
Енд Офф стори.
В случая Павлин си инициира санкцията със спам...
Няколко съвета от неписан правилник на форума!
1.Когато пишеш в една тема, чети най-напред заглавието в първи пост!
2. Давай само личното си мнение, ти имаш право на него, но не забравяй, че и всеки има това право!
3. Когато ми отговаряш в постовете си ме цитирай, за да знам, че говориш на мен а не чатиш на себе си!
4. И ако на мен не ми харесва аватара ти заради сексуалната репутация в поза "69", която си изписал там, то бъди сигурен това си е само мое мнение, и ти нямаш право да ми го оспорваш по чисто юридически причини!
Хайде лека нощ!!!Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеАз като един "какъвто съм там" нека започна поднасяйки извиненията на целия мод екип и моите лично, че в течение на тези предълги 1час и 58 минути между двете Ви мнения не сме уважили Вашето справедливо питане. Непростимо прегрешение. Лично се ангажирам на всякакви запитвания да се отговаря моментално и при възможност дори още преди питането да е отправено.
-На въпроса - в темата не виждам обида. Виждам спам от твоя страна обаче. Спам за който си предупреден от двама модератори в самата тема.
-Всяко наказание може да се дискутира и диспутира,(всъщност като гледам темите в този раздел то и така става всеки наказан/предупреден потребител пуска нова тема) на ЛС към самия мод или в този раздел се обсъждат наказания.
Относно диспутирането, писах лично съобщение към мода но той така и не сметна за необходимо да ми отговори.
Даването на личностни характеристики не е ли обида според теб.
Comment
-
Определени правила се разбират по различен начин от всяка индивидуална личност...напълно нормално! Всеки вижда свое тълкувание на правилата, колкото и дефинирани да са те! Така е и така ще бъде докато човешкия фактор е налице, дано и да остане. Бъдете по либерални, защото в същността на този форум започват да доминират личните нападки и личните отношения, поне така се разбира от постовете в тази тема!
Само да споделя мнение, но като дребен спамер с 900 и поста за няколко години ми става все по безинтересно да пиша в този форум, на база последните теми които се разискват и които имат тежест тук.
Хоби, търсете си хоби за запълване на времето.
Last edited by JAMAL; d.m.y г., 23:28.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Павлине как разбра, че поне 5 модератора са ти разгледали темата? Адски ми е интересно? Щото това и аз като глобален модератор даже не го виждам.
И друг път сме го писали. Това дали някой е наказан или не, е видимо само за наказания потребител и модовете. Останалите не виждат дали някой е наказан, така че се въздържай от такива коментари "които не се санкционират" - това не го знаеш и нямам как да го знаеш.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
Comment