Известие

Collapse
No announcement yet.

До къде стигат правата на модераторите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

T.e модератора Morfius няма право да изкаже мнението си в раздела на който е модератор. Свежа идея.

Безброй пъти.... лъжец, а посмали малко де.

Всъщност как се нарича човек който изказва неверни твърдения с цел да заблуди другите? Ахаа сетих се - месия.
    В никакъв случай лъжец, абсурдно е един вид.

Не бил дал доказателства, той човека счупи 2 клавиатури да пише... Ама виж обратнто ми е по трудно да го кажа.
    Я сега като не си лъжец докажи, че не лъжеш.
    Бау.

п.с.
    Я кажи само кой те е нарекъл кретен моля.
    п.п.с Относно предупрежденията - нали искаше всичко да става публично - молим.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Злобата ще ви умори бе хора. Я вземете тази отрицателна енергия да я превърните в положитена, знаете ли колко полезни неща ще свършите. Тази тема трябваше отдавна да се заключи ама някои хора решиха да гледат сеир. Да наистина голям сеир се получи и много хора показаха истинските си лица. Май приказката за дявола и казана ще се окаже вярна.

Comment

По темата!

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Злобата ще ви умори бе хора. Я вземете тази отрицателна енергия да я превърните в положитена, знаете ли колко полезни неща ще свършите. Тази тема трябваше отдавна да се заключи ама някои хора решиха да гледат сеир. Да наистина голям сеир се получи и много хора показаха истинските си лица. Май приказката за дявола и казана ще се окаже вярна.
        Колега явно няма да получиш отговор на въпроса "До къде стигат правата на модераторите?", докато има "рицари на омразата" облечени със зелени защитни брони!
        И ако професора отговори с необходимото достойнство на този въпрос без да цитира общи приказки от общи правила, и вложи необходимия интелект за спиране на този сеир, то аз лично ще го наричам академик!
        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

@JORDI
          "До къде стигат правата на модераторите"

Сложен въпрос изискващ прост отговор.

Нещо от сорта на :
          "Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и по-прости."

Та нека да се опитам да си заслужа новата академична титла.

"Правата на модераторите тук във форума са на практика безкрайни. Ограничени са единствено от правилата на форума и наблюдението и вземането на мерки срещу техни решения, само ако това е нужно от страна глобалните модератори и администраторите."

@pavlin
          Попитах те къде са те нарекли кретен, но не ми отговори и нещо смени линията. Май не са те наричали така а ?
          На какво разчиташ , че в този раздел може да се оплакваш от разни измислени измислени неща и никой няма да си направи труда да провери в другият раздел?
          Ами аз проверих. И мисля че отново изрече лъжа.
          Никой не те е наричал кретен. Изводите всеки може дам да си ги прави.

п.с "рицари на омразата" облечени със зелени защитни брони!

Това много ми хареса, какво ще кажеш за идеята да сменя цвета и мод никовете да се изписват в кафяво.
          И тогава ще си имаме кафяворизци , което е супер яко според мен.
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Това какво е господин модератор.

Стефане ще ме триеш бе мама?
            Трябва ли в прав текст да напиша, че тия дето фаресват соца са кретени?

Това ако не е обида към някои потрибители независима какви са, пак кажи че лъжа.

Comment

Още не виждам някой да те е нарекъл кретен.
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Тъкмо щях да пиша че цитираното изказване не би трябвало да те засегне по никакъв начин.

Comment

Това какво е господин модератор.

Стефане ще ме триеш бе мама?
                  Трябва ли в прав текст да напиша, че тия дето фаресват соца са кретени?

Това ако не е обида към някои потрибители независима какви са, пак кажи че лъжа.
                  Аааа, чакай малко ... Това за кретените го взимаш от контекста и казваш, че си обиден. Ние явно трябва да знаем, че "фаресваш соца". Правилно ли съм разбрал?

Comment

Дяволска логика!!!

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                    Тъкмо щях да пиша че цитираното изказване не би трябвало да те засегне по никакъв начин.
                    Професоре! Помолих те да не цитираш фрази от полуправилника на форума, а с ръка на сърцето да си кажеш приказката...
                    Ама ти...
                    Как да не е обида думата кретен? Или тя не се отнася за никого? Бе вие можете ли да мислите? Аааа...да! Някой колега каза че се чувства полукретен понеже харесва положителните неща от соца! Много е прав, ами ако ти кажа че съм супер обиден ако харесвам всичко от социализма? Ха да те питам, по мое желание дали ще накажеш този който каза тази "хубава дума"?
                    И не мисли, че думата "ЛЪЖА" не е обида, особено когато е изказано мнение.Така разбират нещата някои, така го казват. Не може мнение, което е различно от твоето или моето да е лъжа, щото всички имат различни мнения и...много станаха лъжците!
                    И като модератори спрете да се заяждате със свободните юзери и да ги заплашвате с точки,и тем подобни квалификации, а си наблюдавайте кротко форума и всичко ще си дойде на мястото!
                    Има модератори, направо ме кефят с толерантноста си и с тънкото чувство кога и как да се изкажат и не се набиват с излишна сила! Няма да им правя реклама, но ще ги спомена когато трябва! И не забравяйте, че и вие сте простосмъртни и грешни, значи можете да бъдете и великодушни!!!
                    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

А какво се вика на умишлено изкривени факти освен лъжа?

Според една известна сентенция - който като младеж не хареса комунизма няма сърце, който като порастне продължи да го харесва, няма мозък.

Та за тия дето им харесва и геноцид срещу собствения им народ например (всичко от социализма нали така беше) дали пък думата кретен не е удачна вместо обидна?

Пък ако някой ми заяви в прав текст, че харесва геноцида, концентрационните лагери и идеологическия феодализъм (ама и 3 те на куп) ще му се извиня лично.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                        Още не виждам някой да те е нарекъл кретен.
                        Аз никога не съм казвал че мен конкретно са ме обидили. Прочети ми постовете внимателно. Осещам клопката на доброжелателите ама не съм толкова глупав бе хора.

---------- Post added at 16:26 ---------- Previous post was at 16:22 ----------

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                        Професоре! Помолих те да не цитираш фрази от полуправилника на форума, а с ръка на сърцето да си кажеш приказката...
                        Ама ти...
                        Как да не е обида думата кретен? Или тя не се отнася за никого? Бе вие можете ли да мислите? Аааа...да! Някой колега каза че се чувства полукретен понеже харесва положителните неща от соца! Много е прав, ами ако ти кажа че съм супер обиден ако харесвам всичко от социализма? Ха да те питам, по мое желание дали ще накажеш този който каза тази "хубава дума"?
                        И не мисли, че думата "ЛЪЖА" не е обида, особено когато е изказано мнение.Така разбират нещата някои, така го казват. Не може мнение, което е различно от твоето или моето да е лъжа, щото всички имат различни мнения и...много станаха лъжците!
                        И като модератори спрете да се заяждате със свободните юзери и да ги заплашвате с точки,и тем подобни квалификации, а си наблюдавайте кротко форума и всичко ще си дойде на мястото!
                        Има модератори, направо ме кефят с толерантноста си и с тънкото чувство кога и как да се изкажат и не се набиват с излишна сила! Няма да им правя реклама, но ще ги спомена когато трябва! И не забравяйте, че и вие сте простосмъртни и грешни, значи можете да бъдете и великодушни!!!
                        Отделно пък ако някой се хване да преброи колко пъти този добросъвестен модератор изрече думата лъжец, лъжеш и т.н. по мой адрес. Каква е процедурата да диспутираме този случай с някой администратор различен от тези които вече ги знаем колко са безпристрастни.

---------- Post added at 16:31 ---------- Previous post was at 16:26 ----------

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        А какво се вика на умишлено изкривени факти освен лъжа?

Според една известна сентенция - който като младеж не хареса комунизма няма сърце, който като порастне продължи да го харесва, няма мозък.

Та за тия дето им харесва и геноцид срещу собствения им народ например (всичко от социализма нали така беше) дали пък думата кретен не е удачна вместо обидна?

Пък ако някой ми заяви в прав текст, че харесва геноцида, концентрационните лагери и идеологическия феодализъм (ама и 3 те на куп) ще му се извиня лично.
                        Нямаш култура на общуване, каквото и да кажеш. Сигурно пак соца е виновен за това.

Comment

Имам по-добра от теб... не лъжа тия с които общувам, не пропагандирам тоталитаризъм, не проявявам гьонсуратлъка да хваля социализма от САЩ и т.н.
                          Е понякога тона ми е според тоя на опонента, ама поговорката - каквото повикало... е от преди соца

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            Имам по-добра от теб... не лъжа тия с които общувам, не пропагандирам тоталитаризъм, не проявявам гьонсуратлъка да хваля социализма от САЩ и т.н.
                            Е понякога тона ми е според тоя на опонента, ама поговорката - каквото повикало... е от преди соца
                            Дано децата да не се учат от теб. Опазил ги господ.

Comment

Дано децата да не се учат от теб. Опазил ги господ.
                              От комуноиди да ги пази господ... мен не ме мисли
                              Настоящите деца също... като порастнат може да направят това което ние не можахме, да изхвърлим и соца и проповедниците му и червените кхмери на бунището на историята.

Comment

Чувставам се абсолютно лично засегнат!
                                Когато някой наруши правилата си получава наказанието и толкоз!
                                Ако е пич си поема вината и практиката ми показва, че такива стават най-верните юзери и с тях няма никога проблем.
                                Тях и никога повече не ги наказват, щото в личната кореспонденция с модовете се научават.
                                Тука няколко мода се опитват да расяснят, защо се дъниш и ти пак си знаеш своето.
                                Дали някой те е нарекъл кретен или нещо подобно!?
                                Търтея елегантно те нарече такъв!
                                Аз, след като много пъти съм те защитавал, с пълното съзнание за 5-те точки наказание те наричам КЕЛЕШ!
                                Няма по-добро описание на тая турска дума за тебе!
                                Ти премина всички граници!
                                Съскрофа и Странгер65 трици да ядат пред тебе..
                                А те изхвърчаха и за по-малко!
                                Или се научи да говориш с хората- или замълчи!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X