Известие

Collapse
No announcement yet.

До къде стигат правата на модераторите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не е вярно ,
    Търтея не го е нарекъл "такъв"

5 точки... але але але
    Нали знаеш че:
    Прилагането на двойни стандарти от "модераторите'' е несправедливост, която има изключително вреден и демотивиращ ефект върху всички потребители.
    А пък аз обожавам двойните стандарти
    Нали нося кафява ризка.
    Ама се зачудих и зарових в гадните правила и никъде не намерих дефиниция за двойните стандарти, и прилагането им.
    Баси също така и никъде не пише че модераторите са длъжни да мерят с еднакъв аршин за всички.
    Я къв кеф - тоя не и е симпатичен - земи тоз 1 месец бан , па пешо ми е аверче -...кеф, мое си псуе на воля.

Абе модератор да си - блага работа си е, почти кат Дядо Боже дето е създал свта за 7 дни....
    Даже една идея по -добро.

п.п.п.п.с Забравих - ЖИК-ТАК
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Всеки си намира майстора рано или късно, а някои хора вече доказаха безпринципността в спазването на правилата.

---------- Post added at 01:10 ---------- Previous post was at 00:53 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Тука няколко мода се опитват да расяснят, защо се дъниш и ти пак си знаеш своето.
      Аз, след като много пъти съм те защитавал, с пълното съзнание за 5-те точки наказание те наричам КЕЛЕШ!
      Няма по-добро описание на тая турска дума за тебе!
      Ти премина всички граници!
      Добър театър играеш. Много добре знаеш че никой няма да те накаже, защото тук само си играем на спазването на правила, доказването на което всъщност беше и целта на тази тема. Навярно доста хора са го разбрали и са си направили изводите.
      Относно обидите, лесно е когато се крием зад клавиатурите но и това е и въпрос на култура и възпитание, а за мъжество въобще няма да отварям и дума. Абе както съм казвал и преди " По делата им ще ги познаете"
      Още доста случаи като г-н Иванов ще имате, ама едва ли ще си извадите поука.
      Last edited by pavlin; d.m.y г., 04:49.

Comment

Другарю pavlin!
        Като Ви чета мненията, освен философски тези и локуми, май нищо друго не научих от Вас! А тук е Автомобилен Форум. Място за техническа взаимопомощ между фенове, симпатизанти и собственици на автомобили Алфа Ромео! Предствавете си! А Вие, от плажа на Маями Бийч, ни занимавате с политология на тема: "Социализъм - колко хубаво беше ..." и т.н. Освен това, езика и тона, с който се изразявате, предизвиква реакции у редовите потребители и модератори, с което занимавате целия форум с Вашата височайша особа.

Хайде най-накрая да започнем да си говорим коли. Вашият Сааб с какъв мотор е?

Comment

Разделът не е технически а освен това когато споделих мнения за Ферари в съответния раздел, реакцията не беше много различна. Трябва да разбереш че аз не съм конфликтен но когато някой ме засегне на права ставам много упорит. Между другото може много да си говорим за Ферарита.
          Last edited by pavlin; d.m.y г., 16:19.

Comment

Една идея по -добро...

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
            ...
            А пък аз обожавам двойните стандарти
            Нали нося кафява ризка.
            Ама се зачудих и зарових в гадните правила и никъде не намерих дефиниция за двойните стандарти, и прилагането им.
            Баси също така и никъде не пише че модераторите са длъжни да мерят с еднакъв аршин за всички.
            Я къв кеф - тоя не и е симпатичен - земи тоз 1 месец бан , па пешо ми е аверче -...кеф, мое си псуе на воля.

Абе модератор да си - блага работа си е, почти кат Дядо Боже дето е създал свта за 7 дни....
            Даже една идея по -добро.
            ...
            ...Прости им Господи, те не знаят какво правят!...Амин!
            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Working...
            X