Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да пратя ЛС на човек който си е забранил да получава такива?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как да пратя ЛС на човек който си е забранил да получава такива?

Получавам ЛС от юзер,искам да му отговоря и ми казва че немога да му пратя ЛС,защото той е забранил от настройките.Та нямам идея как да се свържа с човека,неми се случва за първи път и е доста тегаво,направете поне някакво запитване да може да се прави към дадения абонат... защото комуникация така е невъзможна.Той ако без да иска го е направил,както са 90% от случейте.
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Драсни ми едно ЛС си името на потребителя, ще му пиша да погледне тази тема.
    А дали ще реши да си пусне получаването на ЛС си зависи от самият потребител.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
      Драсни ми едно ЛС си името на потребителя, ще му пиша да погледне тази тема.
      А дали ще реши да си пусне получаването на ЛС си зависи от самият потребител.
      Ей сега ще ти пиша,иначе човека иска да се свърже с мен.Аз съм сигурен че неволни си е забранил ЛС-тата

Comment

Аз също в началото имах такива проблеми!
        После май с Валкер или Прууфа ги разрешихме, но имаше проблем. Просто е добре да се огледат нещата и новите потребители по презумпция да приемат всякави съобщения!
        Малко объркано, ама точно го казах.
        Тоест да не могат да слагат забрани още с първите настройки!
        Абе разбрахте ме!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Аз също в началото имах такива проблеми!
          После май с Валкер или Прууфа ги разрешихме, но имаше проблем. Просто е добре да се огледат нещата и новите потребители по презумпция да приемат всякави съобщения!
          Малко объркано, ама точно го казах.
          Тоест да не могат да слагат забрани още с първите настройки!
          Абе разбрахте ме!
          Аз те разбрах но все пак е факт че аз с човека неможах да се свържа,той ме потърси да му кажа цена за нещо и след това изобщо нямаме кореспонденция,здраве да е!

Comment

По подразбиране системата за ЛС е активирана за всички потребители.
            Ако някой е спрял получаването на ЛС, било то волно или неволно, си е проблем/решение на самият потребител. И това изобщо не е работа на администрацията , поне до момента в който потребителят не поиска помощ.

Конкретно в този случай, съм писал ЛС на потребителя с който искаш да се свържеш.
            Отговор няма.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
              По подразбиране системата за ЛС е активирана за всички потребители.
              Ако някой е спрял получаването на ЛС, било то волно или неволно, си е проблем/решение на самият потребител. И това изобщо не е работа на администрацията , поне до момента в който потребителят не поиска помощ.

Конкретно в този случай, съм писал ЛС на потребителя с който искаш да се свържеш.
              Отговор няма.
              Както казах здраве да е

Comment

Working...
              X