Известие

Collapse
No announcement yet.

Ъп-ването

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ъп-ването

Колеги видях много интересно решение в тунинг.бг, след 48ч. автоматично ти излиза бутонче за повдигане на темата ти. Не е нуждно да пишеш безмислени постове, да те следят модераторите. Има ли вариант да стане и при нас това?
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Обсъждали сме варианта с колегите в мод. раздела. Проблема е, че в този случай никой не може да пита нищо в темата. Реално обявите са "заключени" и само собственика може да ги подновява след определеното време. Всичко останало като контакт се извършва на ЛС или тел.
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
      Обсъждали сме варианта с колегите в мод. раздела. Проблема е, че в този случай никой не може да пита нищо в темата. Реално обявите са "заключени" и само собственика може да ги подновява след определеното време. Всичко останало като контакт се извършва на ЛС или тел.

Еми да - хем по малко спам
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

И много реване в този случай...айде нема нужда !
        Автогаз сервиз-

Comment

И много реване в този случай...айде нема нужда !
          Да, май си прав - само и това остава да се промени и ще настане революция
          sigpic
          Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
          Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Темата не е за това, но според мен ще е хубаво да се трият неактивни от повече от месец(или 2 месеца) обяви. В момента има теми от 2006-та година. Също голям процент от пост-овете са "Валидна ли е обявата, колега...".

Та така...
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Ама аз не съм казал обявите да са заключени? Може да се пише в тях, а и какъв е проблема с търсенето? Аз когато търся нещо ми е интересно кой колега преди колко време какво е продавал и каква дискусия е имало.
              sigpic
              0889 636 093

Comment

Хич не са заключени, пишеш си спокойно, и си имаш и това бутонче което просто рефрешва последното мнение в темата и го прави с нова дата!
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                  Хич не са заключени, пишеш си спокойно, и си имаш и това бутонче което просто рефрешва последното мнение в темата и го прави с нова дата!
                  Определено не съм човека който може да каже как изглежда това технически и какви са възможностите на софтуера който ползваме.
                  Мнението ми беше по-скоро свързано с това, че изброените дотук предложения са разисквани и отхвърлени като идея.
                  Автогаз сервиз-

Comment

Със стандартните възможности на платформата не се сещам как може да стане това.
                    Ще разгледам евентуално за подходящ плъгин.
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

За мен това е много добро решение, вижте го как е в тунинга, там нищо друго не е променяно.

Ще се радвам тази новост да я има и при нас!
                      sigpic
                      0889 636 093

Comment

Може и да пуснете SMS номер, където да се правят ВИП обяви.
                        Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
                        Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщение
                          Може и да пуснете SMS номер, където да се правят ВИП обяви.
                          Гавраджия!
                          Колеги, не гледайте комерсиалните сайтове!
                          Явно, че там ще е по-удобно!
                          Все пак сме авто клуб!
                          Нагаждайте се към статуквото!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Определено не съм човека който може да каже как изглежда това технически и какви са възможностите на софтуера който ползваме.
                            Мнението ми беше по-скоро свързано с това, че изброените дотук предложения са разисквани и отхвърлени като идея.
                            Е да де няма проблеми Аз просто констатирах как е, за да няма разминаване
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                            X