Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗАЩО СЕ ЗАКЛЮЧВАТ ТЕМИ В РАЗДЕЛА "ОТНОСНО ФОРУМА"???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЗАЩО СЕ ЗАКЛЮЧВАТ ТЕМИ В РАЗДЕЛА "ОТНОСНО ФОРУМА"???

Според мен би трябвало да са отворени, вместо за един и същ проблем да се отварят нови и нови теми - не мисля че това е спам - напротив!!!
    Last edited by pininfarina; d.m.y г., 08:55.
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Ти как мислиш ?
    Защо ?

п.с За какви точно проблеми става дума?
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Отговор!

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
      Според мен би трябвало да са отворени, вместо за един и същ проблем да се отварят нови и нови теми - не мисля че това е спам - напротив!!!
      На твоят въпрос шефа ти "отговори" с три въпроса ...демек няма отговор! А отговорът е, че ще се равихрят спорове, които ще стигнат до истина, а тя не е лицеприятна! Та за това!
      И ще дам пример: Защо да спорим за колегата Павлин, според мен наказан абсолютно неправомерно! По добре заключи темата и другите безмълвно да "духат супата"!Ноооо това си е само мое мнение, и ще се радвам ако някой има смелоста да каже, че съм прав!
      Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
        ...А отговорът е, че ще се равихрят спорове, които ще стигнат до истина, а тя не е лицеприятна! Та за това!
        E, добреее ... Хайде сподели ни я тая гнусна и лиценеприятна истина, дето ние, омразните модератори, така умело потулваме!!!

...И ще дам пример: Защо да спорим за колегата Павлин, според мен наказан абсолютно неправомерно! По добре заключи темата и другите безмълвно да "духат супата"!Ноооо това си е само мое мнение, и ще се радвам ако някой има смелоста да каже, че съм прав!
        Според теб ... А според мен и група съветски учени, трябва малко да си почине на Маями Бийч и със свежи сили да се върне във форума, за да троли във всяка тема.

Чувствай се свободен да ми отговориш

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
          E, добреее ... Хайде сподели ни я тая гнусна и лиценеприятна истина, дето ние, омразните модератори, така умело потулваме!!!
          Бе Профа е "отговорил" на този въпрос...деликатно, ма ти не си разбрал! Ми ще те открехна:"Спорът ражда истина".Ако не бяха залючвани подобни теми...щеше да стигнеш до истината, която така или иначе не искаш да знаеш!

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
          Според теб ... А според мен и група съветски учени, трябва малко да си почине на Маями Бийч и със свежи сили да се върне във форума, за да троли във всяка тема.

Чувствай се свободен да ми отговориш
          А надявам се според Павлин...дреме му на пуловера, че няма да ви учи на колегиалност, то и така не искате да се учите!
          Мерси за свободата на словото, която ми даде!
          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Мерси за свободата на словото, която ми даде!
            Удоволствието е изцяло мое! Щастие и празник е за мен юзърите да са доволни!!!

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
              Защото е по лесно!Със футболен съдия и полицай не се спори.Те винаги са прави.Това е израз от преди 20 години и тогава не са знаели за модераторите.
              CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
              Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
                Защото е по лесно!Със футболен съдия и полицай не се спори.Те винаги са прави.Това е израз от преди 20 години и тогава не са знаели за модераторите.
                Колега, не си прав!
                Меко казано, говориш неистини!
                Цитата или мисълта е по-стара от 120 години и принадлежи на известния Марк Твен!
                " Само мненията на идиотите и полицаите са непоклатими!"
                Заключването на теми цели единствено успокояването на племето!
                Има много похвати за това, включително и да накажеш юзер така, че наказанието после да не мине на "другарския съд" , но за момента да се укротят страстите!
                Има и други похвати, на пръв поглед подлички и мръсни, ама е важен крайния резултат!
                Прууф, абе кога ще се реализира идеята, на най-големите мрънкачи да им се тръснат мод задължения за само една седмица, та да видят как е!
                Ама да модерират, а не да се ослушват!
                Ако не се справят- шут от форума!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                  ...Прууф, абе кога ще се реализира идеята, на най-големите мрънкачи да им се тръснат мод задължения за само една седмица, та да видят как е!
                  Ама да модерират, а не да се ослушват!
                  Ако не се справят- шут от форума!
                  Адаш, пробвали сме. Категорично отказват и бягат като дявол от тамян Щото е много по-лесно да се мрън-мрън-мрънка, отколкото да се спазват правила и да се въдворява ред!

Comment

Оставих ви и сте се оакали!
                    Няма мрън-мрън!
                    Или модерираш или ....
                    Това ти е последната възможност!
                    Или си във форума и опитваш от лайната или аут!
                    Това, като крайна мярка де!
                    Знам, че не си кръвожаден и аз не съм, ама на това му викат шибана интеграция!
                    После никога няма да се чува:
                    " Вий сега, що биете негрите!"
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Нещо на бащиния май го обърнахте!
                      Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
                        Нещо на бащиния май го обърнахте!
                        Това не го разбрах. Нещо обидно ли трябва да значи?

Comment

Не, не е обидно , а чувство за собственост.

Comment

Форума не е собственост на модераторския колектив, това само за уточнение ...

Comment

Е да де и аз това имам в предвид.

Comment

Working...
                              X