Имам едно недоказано наблюдение, че откакто изгониха Павлин някой теми изведнъж станаха безинтересни. Хората се избиваха да пишат в тях, а сега суша. Дори някой от тях бяха модератори. Дали е възможно да им е било забавно да контактуват с него или са го правили просто за да го дразнят? На мен лично не ми е пречил, както не ми пречи който и да е друг потребител. Но наистина ми се стори странен т.нар. другарски съд.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Относно pavlin
Collapse
X
-
За протокола - аз съм против отстраняването на потребители, които не правят формални нарушения на правилата, само защото са говорили глупости. Правото да говориш глупости е едно от свещените правила на демокрацията - за добро или за лошо.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Absolutely!
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеИмам едно недоказано наблюдение, че откакто изгониха Павлин някой теми изведнъж станаха безинтересни. Хората се избиваха да пишат в тях, а сега суша. Дори някой от тях бяха модератори. Дали е възможно да им е било забавно да контактуват с него или са го правили просто за да го дразнят? На мен лично не ми е пречил, както не ми пречи който и да е друг потребител. Но наистина ми се стори странен т.нар. другарски съд.Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Недей. С обиди, заплахи, други подобни методи, не се оправя нищо.
Моето мнение е доста подобно на кольовото. В глобалните модератори е и ножа, и сиренето. Ако поведението на даден потребител е неприемливо, ОК е и да променят правилата на форума. Ако след тази промяна, въпрсният потребител продължи така, съвсем рутинно могат да му спрат достъпа до форума. Но в сегашния вариант, си е другарски съд, който е доказано некоректен, включително и на наша почва.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеЗатова пък сме те оставили теб да ни разнообразяваш скучния форум.
денят ми е щастлив, като знам, че отновео четете моите трудове.
Comment
-
Павлин беше съвсем нормален събеседник с демократично мислене,и все пак сме в 2011 проявявайте толерантност не завист към някой който живее в друга държава,Павлин не ни е конкуренция нито на жените нито на мизерните заплати, нито на Фераритата,нито на нашето си "форумно мислене" налагано от 5 човека,просто си го посякохте от скука и от завист че има допир с един друг свят,доста кумонистическа постъпка бих казал тоталитарна,но форума си е ваш пишете си.
Comment
-
България винаги е избивала поетите си!
Друг го е казал!
Сега научавам, че Глигана е изгонен за винаги, а не трябва!
Още като се регистрира като Всеядния Плъх го усетих, но въпреки правилата го оставих. Все пак, доста време заблуди мнозина, защото има страхотен интелект!
За мен това оправдава всичко!
Все пак никой не намуши на глигите си!
Просто пишеше!
Това, че беше трудно да му отговориш, дори и когато защитаваше теми, в които не вярваше, но за спорта развиваше., ме караше истински да се забавлявам на изящния му стил.
Не го познавам, но определено бих искал.
Такива стърчат поне с една глава от останалите и за това ги връщаме обратно в казана на собствената си посредственост.
Адаша от Варна изказа един път много добра мисъл!
Вместо да го накажеш, много по-добре е да му отговориш!
Ама като не можеш...
Така заклахме прасето, изядохме го, а после....
После живота си продължи в скучното русло.
Ама въпроса е за Павката!
В прав текст му казах, че е келеш и си очаквах дори и наказание, но си беше тъкмо навреме.
Спор, като всеки друг.
Редно е да се помисли за такива колорити, да им се върнат правата да си спамят тука.
Разбира се с известни уговорки!
Мамка му!
Приемаме педераси, лесбийки и всякакви уроди, а някой с малко по-цапната уста не можеме да разбереме!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеПавлин беше съвсем нормален събеседник с демократично мислене,и все пак сме в 2011 проявявайте толерантност не завист към някой който живее в друга държава,Павлин не ни е конкуренция нито на жените нито на мизерните заплати, нито на Фераритата,нито на нашето си "форумно мислене" налагано от 5 човека,просто си го посякохте от скука и от завист че има допир с един друг свят,доста кумонистическа постъпка бих казал тоталитарна,но форума си е ваш пишете си.
Малко встрани от темата за Павлин... Радвам се, че отново си сред нас и още повече се радвам, че граматиката, която използваш, е на доста по-добро ниво ... Ок, има си теми в Чата за откровени простотийки, но в сериозните раздели - нека бъдем сериозни ...
Поздрави
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеБългария винаги е избивала поетите си!
Друг го е казал!
Сега научавам, че Глигана е изгонен за винаги, а не трябва!
Още като се регистрира като Всеядния Плъх го усетих, но въпреки правилата го оставих. Все пак, доста време заблуди мнозина, защото има страхотен интелект!
За мен това оправдава всичко!
Все пак никой не намуши на глигите си!
Просто пишеше!
Това, че беше трудно да му отговориш, дори и когато защитаваше теми, в които не вярваше, но за спорта развиваше., ме караше истински да се забавлявам на изящния му стил.
Не го познавам, но определено бих искал.
Такива стърчат поне с една глава от останалите и за това ги връщаме обратно в казана на собствената си посредственост.
Адаша от Варна изказа един път много добра мисъл!
Вместо да го накажеш, много по-добре е да му отговориш!
Ама като не можеш...
Така заклахме прасето, изядохме го, а после....
После живота си продължи в скучното русло.
Ама въпроса е за Павката!
В прав текст му казах, че е келеш и си очаквах дори и наказание, но си беше тъкмо навреме.
Спор, като всеки друг.
Редно е да се помисли за такива колорити, да им се върнат правата да си спамят тука.
Разбира се с известни уговорки!
Мамка му!
Приемаме педераси, лесбийки и всякакви уроди, а някой с малко по-цапната уста не можеме да разбереме!
И за прасето, и за Павлин.
Не, че има значение как ние (простосмъртните усери) виждаме нещата.
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеЗдравей!
Малко встрани от темата за Павлин... Радвам се, че отново си сред нас и още повече се радвам, че граматиката, която използваш, е на доста по-добро ниво ... Ок, има си теми в Чата за откровени простотийки, но в сериозните раздели - нека бъдем сериозни ...
Поздрави
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеА за Павлин радваш ли се?...
Comment
-
Много насериозно се взимате. От цялата тема по разнищване на комунизма демократите направиха комунистиеска постъпка. Видното от живота е видно и във форума, образованите не зачитат много мнението на по-малко образованиете, богатите не ебават бедните, власт имащите си действат по свое усмотрение, народа завижда и се дразни на поразия.
Comment
-
Беше последният който ме наказа за една шега от "Изповедалнята"нали така беше?Прочете ли нещо по въпроса написано от мен?нещо да се оплача?да мрънкам? Момчето с което се опитах да се пошегувам разбра че е шега сигурен съм,даже ми написа коментар от долу и това е,е здраве да е 1 шега 1 месец аз не съм дребнав,благодаря за предложението не съм достоен да заемам такъв високопоставен пост,за мен би било признак на голяма чест но не съм ходил в казарма даже и не се чувствам мъж за такава длъжност,Павлин е широкоскроен щом е вазирал за САЩ е свикнал на такова поведение в България ще ни прости на всички,поздрави.
Comment
-
Направо не мога да повярвам...
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеПодкрепям.
И за прасето, и за Павлин.
Не, че има значение как ние (простосмъртните усери) виждаме нещата.
Прасето много ми липсва
п.п.
Когато човек не може да даде адекватно обяснение за действията си казва-"'ми заради другите .." Кои са другите?Поименно ако може ?
Павлин не ми е бил любим потребител,не съм се скъсала да общувам с него,даже го четях на "вентилатор",ама да го изгоните ...“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеНаправо не мога да повярвам...
Прасето много ми липсва
п.п.
Когато човек не може да даде адекватно обяснение за действията си казва-"'ми заради другите .." Кои са другите?Поименно ако може ?
Павлин не ми е бил любим потребител,не съм се скъсала да общувам с него,даже го четях на "вентилатор",ама да го изгоните ...
А с Павлин не съм имала комуникация (пряка), но и нямам наблюдения да е изпростявал, колкото някои погопомазани потребители, които си позволяват противно отношение спрямо останалите, нелицеприятно писане и въпреки всичко биват дундуркани и къткани.
Comment
Comment