Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно pavlin

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
    Ей ТАНТАНУСЧЕ ..........просто си една голяма нуличка една дребна душица зад едно компютърче с едни малки пръстчета която трепери да напише нещо да не бъде забравен,не ме споменавай повече дори и ника ми защото и на сън не искам да имам нищо общо с такова същество с неопределен пол като теб,....?а?
    Ранобудниче това какво е?
    Нали знаеш ако аз или друг мод напише нещо наполовина толкова хапливо какво ще стане? Да не говорим че пишещият господин сам е чувствителна душа и лесно се обижда.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Някой от власт имащите дава ли си сметка, че тоя форум съществува поради простия факт, че го посещават потребители? Вие давате ли си сметка, че като слагате бан на активните потребители намалява посещаемостта на форума? Полека лека ще изчезнат и рекламките и на финала ще си останете само една групичка от модератори и собственици (десетки пъти съм прочитал, че форума е частен) и тогава ми е интересно кого ще наказвате? Глигана не знам защо сте го натирили ама Павлин лазеше по нервите на всички ви с различната си гледна точка. Опоненти сме били по доста теми с него, но колкото и да е бил разгорещен диалога до обиди не сме стигали. Други, които не са натирени, тотално са намалили активността си тука (смятам не е нужно да цитирам имена) ...
      Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
        Някой от власт имащите дава ли си сметка, че тоя форум съществува поради простия факт, че го посещават потребители? Вие давате ли си сметка, че като слагате бан на активните потребители намалява посещаемостта на форума? Полека лека ще изчезнат и рекламките и на финала ще си останете само една групичка от модератори и собственици (десетки пъти съм прочитал, че форума е частен) и тогава ми е интересно кого ще наказвате? Глигана не знам защо сте го натирили ама Павлин лазеше по нервите на всички ви с различната си гледна точка. Опоненти сме били по доста теми с него, но колкото и да е бил разгорещен диалога до обиди не сме стигали. Други, които не са натирени, тотално са намалили активността си тука (смятам не е нужно да цитирам имена) ...
        Павлин дразнеше - това е абсолютен факт. Но имаше и друг проблем с него - той имаше талант да предизвиква хората да му се дразнят, да му скачат и генерираше невероятен спам в теми, които бяха със сериозна тематика ... аз не подкрепям махането на Павлин, но не подкрепям и обратното. Просто той беше юзър не за този форум. Не оправдавам модовете за това решение но ако трябва да гледам от тяхна гледна точка (дано никога не ми се налага) не ги и упреквам - във всеки случай въпроса е доста сложен и ще чета тази тема.
        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Форум ли???

Крайно време е /не веднъж съм казвал/, модовете да не се вживяват в ролята на Папата и малко да помислят! А именно- това е автомобилен форум, не литературен,политически,моден и нам какъв си! А това, че има един раздел "Общи приказки" си е за общите приказки на който има какво да приказва! Ако помислите в този раздел си е направо смешно и жалко да се дава такова наказание! Още повече, ако някой се "дразни" от друг /та дори и модератор да е/, ми да смени канала към друг раздел! А колкото до Павлин, в първи пост на тази преместена тема е зададен въпрос на който никой не е отговорил до сега! А отговорът трябва да дадат тези които "сътвориха тази глупост, заради която никой умен юзер не си е и помислял"...
          П.С.
          Последното го взех "на заем" от изданието за афоризми на братчеда на Тери Пратчет.
          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Въпросът според мен не е сложен. Въпросът е - нарушил ли е правилата потребителят или е наказан само защото мнението му (мнеинието по политически теми в автомобилен форум!!!) е различно от това на модераторите. Според мен - по-скоро второто. И според мен това е недопустимо за хора, които претендират, че имат демократично мислене. Лично аз в 90% от случаите съм бил на противоположно мнение с въпросния Павлин, но винаги съм го оборвал с аргументи, а не с обвинения "лъжеш", "спамиш", "тролиш" и т.н. Та в обобщение - мисля, че банът на Павлин беше грешка и ако си я признаят, модераторите ще спечелят уважението на доста потребители.
            А за това, че форумът бил частен - така, е, частен е, няма никаква пречка и някой да бъде изгонен с мотив "не ме кефиш". Въпросът е - това ли е идеята на един автомобилен форум и то на марка, която претендира за елитна?
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
              Ти нещо се обърка или си пиян? Досега не съм те обидил а както виждам ти правиш обратното. Ходи си за риба и си говори с рибите, явно само с тях се разбираш. Искам да дойдеш и в очите да ми кажеш колко дребна душица криеща се зад клавиатурата съм. Само, че на теб това не ти стиска.
              Ти си дребен човечец с много проблеми и комплекси.Психически не си добре. Не си прави да труда да отговарш.
              Казвам ти го пред целият форум,не си модератор да ми правиш забележки да ми даваш оценки и не се е родил некой да ме превъзпита и се казвам Румен и живея в Младост 2 ама ич ми не дреме да ти го кажа в очите повече от това няма какво да желаеш и ми стиска когато си свободен минавай ще ти го казвам всеки ден и на всички като тебе

Comment

Всяка зима се появява по един лауреат дето ни забавлява. Раним и докачлив. Това е поредното доказателство че има мъже с цикъл. Давай все така. Но смешното преминава към тъжното в един момент.
                Range Rover Vogue 4.4
                Rexton 270 cdi
                Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

По темата за Павлинчо мога да кажа следното:
                  некои хорица на които той лазеше по нервите често и с мое съучастие за което имаше предложения да ни заточат вместе в Сибир където ни било мястото явно не разбраха, че с напъните си да не допускат каквото и да е инакомислие различно от явните им политическите пристрастия стават меко казано смешни в очите на интелигентните хора в този форум.Е , изгонихте човека , сега доволни ли сте като винаги сте прави и нямате опоненти господа демократи ?
                  ПП Бих допълнил : Всяка власт развръщава , а абсолютната развръщава абсолютно /явно и модераторската/!!!
                  Има уловка.
                  Last edited by alfageorgi; d.m.y г., 09:02.
                  Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Здравейте всички, от доста време не съм влизал тук ....
                    Откровеното ми мнение е че Павлин е в истинския смисъл на думите ,спамер,трол ,провокатор и склонен да говори неистини дървен философ,но.... ако системата с потребителския рейтинг си вървеше той щеше да има към 140 червени точки и никой нямаше да приема глупостите му сериозно .И Прасето(мишока) и Павлин на моменти просто прекаляваха и излизаха от добрия тон но като цяло
                    Аз съм против перманентното изгонване на потребители които не се държат вулгарно и просташки и не проявяват агресия достатъчно е временно ограничение колко да продължи временното ограничение нека преценяват модераторите и собствениците на форума ......
                    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                      Ранобудниче това какво е?
                      Нали знаеш ако аз или друг мод напише нещо наполовина толкова хапливо какво ще стане? Да не говорим че пишещият господин сам е чувствителна душа и лесно се обижда.
                      А според мен, двамата можеха да се справят чудесно, без модераторска намеса (да си теглят по една, па да си кажат "Наздраве"). Чак такава драма нямаше. Натъртването от със строг модераторски тон, размахването на модераторския пръст и раздухването на въпроса доразрази спора и се надявам, че сега сте доволни от постигнатия ефект - двамата се карат и вие доказахте, че сте прави.

Тоя филм съм го гледала нееднократно във форума (и извън него) - линия на поведение, която накратно мога да квалифицирам като "разделяй и владей" и която е характерен прийом на бележити личности тук. И да - щеше да е разбираемо, ако не допускахте подобно поведение от страна на "избрани" спамери, които са си повярвали и знаят, че каквото и да напишат, колкото и да спамят, когото и да обидят - то ще им се размине. Но когато аршинът за едни е един, а за други - друг, когато основанието за изгонване е "тролене, тотален спам и дразнене" (каквото правят "избраните" в петкратен обем), когата в цялата тема отговаряте само със "спамите", обиждате" и няма един обоснован модераторски пост, извини ме, моля - това е недопустимо. А - ако не е това, ще е "вижте колко ни е тежка работата". Не отричам последното, но в ситуациите с Павлин и Саскрофа (прасето) се престарахте отвсякъде. Защото на някого не са харесали и са го подразнили Красота.

Все така чакам отговор на въпроса кога ще върнете правата на двамата. Мъжки отговор. И ако може, без да ме обиждате на "празни приказки"
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Пост в 6.14 - верно Ранобудниче.
                        Аха оставяш ги да се напсуват. После някой друг някъде се напсува по-жестоко предупредиш го и той веднага изнамира тези постове и пита вечното "Защо за тях може за други не?" Като се намесиш зле, като не се намесиш пак зле. Но това не е ново де, това е просто да си мод. Ясно е че приятели няма да спечелиш. Но поне да е ясно, че такъв тон не се и няма да се допуска!
                        Обоснован пост в отговор на кое? Кое в темата е сериозно? Изрязан спам от друга тема. Спам за който е следвало да има наказания - но няма. Само дето това никой не го е оценил/разбрал. Проф го е написал, много хубаво се вижда колко им дреме на всички радетели за демократичност за правилата.

Павлин е изгонен с гласуване и аз няма да гласувам за връщането му.

Comment

Чудесно.

В такъв случай, когато ми остане време, ще си поиграя да поясня защо реагирате едностранчиво и пристрастно. При това - с примери. Сами отказвате да асимилирате, че колкото повече се правите на "моля, другарката", толкова по-тегава става атмосферата във форума и толкова по-трудно е за вас самите.

И моля те, ограничи недообмислените реплики по мой адрес, внушаващи как мрънкам по повод работата ви, защото много лесно забравяш случаите, в които точно толкова ревностно съм ви подкрепяла, когато съм смятала, че сте реагирали навременно и уместно. Включително съм влизала в конфликт с други потребители поради което. Отречи, ако ти стиска. Работата ви е такава, за която се изисква мъжеството да си понесете както меда, така и жилото.

п.п. И не съм приключила
                          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                            .....

И моля те, ограничи недообмислените реплики по мой адрес, внушаващи как мрънкам по повод работата ви,
                            Това къде го видя?
                            .....
                            защото много лесно забравяш случаите, в които точно толкова ревностно съм ви подкрепяла...
                            Нищо подобно.

Comment

Чудесно.

В такъв случай, когато ми остане време, ще си поиграя да поясня защо реагирате едностранчиво и пристрастно. При това - с примери. Сами отказвате да асимилирате, че колкото повече се правите на "моля, другарката", толкова по-тегава става атмосферата във форума и толкова по-трудно е за вас самите.

И моля те, ограничи недообмислените реплики по мой адрес, внушаващи как мрънкам по повод работата ви, защото много лесно забравяш случаите, в които точно толкова ревностно съм ви подкрепяла, когато съм смятала, че сте реагирали навременно и уместно. Включително съм влизала в конфликт с други потребители поради което. Отречи, ако ти стиска. Работата ви е такава, за която се изисква мъжеството да си понесете както меда, така и жилото.

п.п. И не съм приключила
                              Горице, това с примерите е добре - ще си говорим конкретно ...

Обаче, за какъв мед говориш, че нещо не се сещам?!? Пет лева? Модераторска заплата? Офицерски звания?

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                                ...

Павлин е изгонен с гласуване и аз няма да гласувам за връщането му.
                                Моля да бъда извинен но леко се съмнявам в тежестта на думата "гласуване". Преди време пак с "гласуване" беше избран един абсолютно неуместен самопредложил се мод, добре че имаше някой да протестира и още по-добре някой да поправи тва недоразумeние ... "гласуване" абее
                                Last edited by nightroller; d.m.y г., 10:25.
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X